Sevmekten utanılmaz sevgilim.
Yaşamalısın sevgiyi kendinde
Sevgide gurur olmaz sevgilim
Sevmeyi bildiğin için gurur duymak vardır.
Duydum da....
Özlem can
Bu şiirin hakları korunmuştur!...
Teşekkür ederim canım. Hepsi bana ait askerime yazdım hepsini
eft tam bızımkıler ıcın gıbıydı ztn ıcımde yasıyorum asıgım fln
özlem can mı adın cnm :1closedeyes: ıyı yapmıssın calınmasın
özledım wala askımı beee
Evet canım ismim Özlem Can .... Çalınamaz hepsini notere tasdik ettim. Hakları korunmuşdur onların =) Yakında çıkıcak zaten piyasaya şiir kitabım. Kısmet
heheh kısım cok seker bunnar benımkıde sınırlenıce şebeklık yapıyodu hatta ben hıc kendımı affettıremıyodum bana dıyodu kı sen hıc affetırmeyı bılmıon kendını, ben sana sebeklık yapıom sen özur de dıleyemıon hıc bısı de yapamıon dıyodu, sonra sonra bıraz optum ettım . aman yaa ne guzelmıs anılarımız bak senınkı de mı guzel kokuyoduu :1shok: kızım aynı kısı olmasın bunnar naniknanik
Neyse tatlı cadılar ben dokdora gidiyorum. Bu arada bir sürü vardı konuşan tek patiskacım mı kaldı :S kendinize iyi bakın.. Tekrar görüşmek dileğiyle..
aynı laflar yaa ben okadar şebeklik yapıorum, sen bişey olduunda affettiremiosun kendini yapmıosun hiç şebeklik derdi benimkide hahahha....
aynı fabrikadannaniknanikmı yoksa bunlar
Evet canım ismim Özlem Can .... Çalınamaz hepsini notere tasdik ettim. Hakları korunmuşdur onların =) Yakında çıkıcak zaten piyasaya şiir kitabım. Kısmet
woow aramızda bi şairimizde varmış... hiç becerememişimdir yazmayı. çok yeteneklisin cnm. tşkler bizimle paylaştığın için...