Sevdiğini özleyenler buyurun

Rüzgara kendini bırakıp geçmişine yol almak
Yıl olup anılarını acı tebessümle düşlemek
Aciz yalana para vermek gibi seni sevmek
Başka bedende tanıdık yerlerine rast gelip
Aşk'a isyan etmek gibisin

Güzel ellerine bakıp kendini kamçılamak
Umudun olmadığı bir yerde taneye kapılıp
Avuçların da kendini görmek gibi seni sevmek
Seni sevmek yüzüne kurban olup
güzelliğine yenilmek gibi birşey

Seviyorum seni ....

Özlem Can

Bu şiirin hakları korunmuştur!.

eft tam bızımkıler ıcın gıbıydı ztn ıcımde yasıyorum asıgım fln
özlem can mı adın cnm :1closedeyes: ıyı yapmıssın calınmasın
özledım wala askımı beee

Evet canım ismim Özlem Can .... Çalınamaz hepsini notere tasdik ettim. Hakları korunmuşdur onların =) Yakında çıkıcak zaten piyasaya şiir kitabım. Kısmet

Neyse tatlı cadılar ben dokdora gidiyorum. Bu arada bir sürü vardı konuşan tek patiskacım mı kaldı :S kendinize iyi bakın.. Tekrar görüşmek dileğiyle..

aynı laflar yaa ben okadar şebeklik yapıorum, sen bişey olduunda affettiremiosun kendini yapmıosun hiç şebeklik derdi benimkide hahahha....
aynı fabrikadannaniknanikmı yoksa bunlar

aynı laflar yaa ben okadar şebeklik yapıorum, sen bişey olduunda affettiremiosun kendini yapmıosun hiç şebeklik derdi benimkide hahahha....
aynı fabrikadannaniknanikmı yoksa bunlar

hehe aynı fabrıkadandır cnm bunnar baksana kokuları bılem aynımıss kaydirigubbakcemile5

Evet canım ismim Özlem Can .... Çalınamaz hepsini notere tasdik ettim. Hakları korunmuşdur onların =) Yakında çıkıcak zaten piyasaya şiir kitabım. Kısmet

woow aramızda bi şairimizde varmış... hiç becerememişimdir yazmayı. çok yeteneklisin cnm. tşkler bizimle paylaştığın için...

nastasyam senın bu asagıdakı resım bnmkınden guzel mı oldu yaa o kız cok kıbar perı mı o neeee
bende ıstıyom galbaaa aya

tşk ederim cnm:)
sende değiştir şekerim... öğrettin nası yapacağımı şimdide kıskandın mı
çok daha güselleride war değiştir şekerim...

aman herkescıkler cıktı wala,
degıstırem olmassa ama bnmkı en guzelıydı yaa kalsın böle muck gorusuz sekerler ben burda netın basını beklıom

Slm hanımlar ben geldim...

Çok özledim sizi valla iş yoğunluğundan bakamıyordum...
2 günde izin aldım iştem hafta sonuyla birlikte 4 gün yapar dinlenicem valla ohhh...
Unutmadan yaziyim ŞAFAK:123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…