Sevdiğini özleyenler buyurun

kıss büşracım senin ne zaman 28 oldu en son hatırladığım kadarıyla 90lardaydın plakalara inmeyecalışıodun masallah masallahhihoyyyt

Canım uzun bi ara kk'ya giremedim canım o arada 28 güne düştüm canım. :eek:
inşallah sende 28leri görcen canım benim
:1rolleyes:

aman şekerım yaa kendı derdımı anlatana kdr dilimde tug bıttı
sewıyom cocuk asker yuzunden bekleme dedı ama dımı ya , pıskopat oldum wala

kardesıne ben kız ayarlamıstım onla bıle öle duzgun ılgılenmemıstı bıde bana surat yapmıstı manyak ıyy tav oldum ya bak yıne umarım gırmez aramıza

annesıne anlatır kesın bu durumu, ayy acaba annesı laf alsın dıye mı eklettı onu banaa
anaaa :1shok:

boşwer cnm komplo teorilri kurmayı bırak, annesi veya kardeşi ne olursa olsun... belkide kardeşi tam olayı bilmiodur bildii kdrıyla saçmalıodur...takma kafana... kardeşiylede konuşup kafanı karıştırma...

kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmm
aman Allahımmmmmmmm ya sayfayı bi açtım içim açıldı ya herkesin 28 günü kalmışşş ne güsell inşallah bizde görecez o günleri ya inşalllaaahhhhhh
şafak:149

boşwer cnm komplo teorilri kurmayı bırak, annesi veya kardeşi ne olursa olsun... belkide kardeşi tam olayı bilmiodur bildii kdrıyla saçmalıodur...takma kafana... kardeşiylede konuşup kafanı karıştırma...

evet evet tatlım sacmalıyor gıbıydı cunku
belkı ılk abısı hakıkaten ekle de bak demıstı ama bu zıvanadan cıktı salak yoldan cıkmıs resmen dengesız dengesız konustu uyup da kendımı geremıcem sbh sbh wala hihoyyyt
bastım da engelını konusmıcam a.s.

kısslar bu arada nergis nilay ayse ablam ilknur
bide tuğçe nerde gözükmüyolar tuğçeninki geldimi acaba

canım nilayın en son sınavları vardı okuluna gitti geldi ama girmiyo bi kaç gündür.
tuğçenin sevgilisi geldi ama aralarında problemler vardı mutlaka haber verecem dedi ama oda gelmediii belki bütün problemleri halledipp hasret gideriyorlardır(inşallahh öledir)
ilknur kim bilmiyorum ama life city'mi? acaba?hihoyyythihoyyyt

canım nilayın en son sınavları vardı okuluna gitti geldi ama girmiyo bi kaç gündür.
tuğçenin sevgilisi geldi ama aralarında problemler vardı mutlaka haber verecem dedi ama oda gelmediii belki bütün problemleri halledipp hasret gideriyorlardır(inşallahh öledir)
ilknur kim bilmiyorum ama life city'mi? acaba?hihoyyythihoyyyt

kızım nılay sen degıl mısın
nılayla hakan bulusuyo yazıyo alttakı stıckerınde bıleee hihoyyyt

seni özledim...
sana dair bende olanlarla yetinemiyorum artık.

senin yanında başkalaşan, parlaklaşan beni de özledim sana ek olarak.

seni özledim...
zamana hükmedemiyorum ve zamanın uyuşukluğu sinirlerimde kalıcı hasarlar bırakmak üzere.

sevmiyorum yalnızlığı ve artık yalnızlık sensizlikle anlamdaş olmaya başladı benim dünyamda.

"keşke burda olsaydın, yani şımarsaydın hatta"lı paragraflar yazmaya başladım.
romanlar çıkarabilirim her uzaklık teması üzerinden.
ve benden de geçmek üzereyim.

eksik yaşıyorum.
eksiliyorum.

"dön artık" yakarışları sessizce söylenen bir şarkı olarak yerleşti günlerime.

seni özledim...

(alıntı)

ohh herkes kavuştu sevgiliisiyle biz bekleyelim bizimde kavuşacaımız günler gelecek... geçio bi şekilde işte...

piuww yaaaa sewgillimi özledimm benn
neyını özledım en çokkk mmmm;
oo böle oturuyoduu ben kucagına serılıyodumm kedi gıbı, sonraa yüzüne bakıyodumm devamlıı öpüyodum yanaklarındannn hep muck muck muck muck ööle kalıyodum.
bı gün sey yapmıstı; her oturdugu yerde kucagına uzanıyorum dıye tum evde kosturmustu oturdugu yerden hemen kalkıyodu kı oturamayayım dıye:)
kızlar askerde onnar da bunnarı hatırlıyodur dımee

hadıı kıslar herkes sevdiğiyle geçenn ennn cok özledıgı anısını annattsınnn kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
aman herks birbirine karıştı ben ztn bikaç gün giremedim hepp karıştırır olsum bi patiskayı biliorum bi mannakı:)

hadıı kıslar herkes sevdiğiyle geçenn ennn cok özledıgı anısını annattsınnn kaydirigubbakcemile2

bence hatırlıolardır cnm kesinlikle...
bende beni güldürmesini özledim, en gergin olduuğum zmnda bile bi yolunu bulup beni güldürmek için kırk takla atmasını ve sonunda başarmasını... gözlerine bakmayı, kokusunu duymayı özledimm... ben aşkımı çooook özledimm amaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Sen estikçe Sevdiğimin nefesini duyuyorum
Saçlarımın boynum da yeşillediğini
yüzümü yanlızlığıma örttüğünü anımsıyorum

Sen estikçe Eminönü'nde simitin susamı
Beyoğlun'da elinde selpak satan çocuk
Evim de geceye isyan yakan ışık oluyorum

Sen estikçe ben ateş olup kumsalı yakıyorum
Elim de şarap kendime şarkılar söylüyorum
sen estikçe ben parçalarımı buluyorum

Sen estikçe ben gerçekleri yırtıyorum
Sen esmeye devam et benim kadim dostum
sen estikçe ben kendim oluyorum
Bazen içilmemiş su bazense yazlmamış günlük
İçine kapanık masum çocuk oluyorum

özlem can

Bu şiirin hakları korunmuştur !

En çok bilmediğim sırrını sevdim
Bir de ellerini
Haritası belirlenmiş yüzün beni örtüyordu
Bir de gidişin...

Şimdi kötüyüm
Biraz yorgun
Ama tecrübeliyim sevdandan

Ait olduğum bir yer belliyken
Etimi parçalayıp aslanın ağzına veriyorum
Bazen balık oluyorum bazense tilki
Kimi zaman hatamı da avlıyorum

özlem can

Bu şiirin hakları korunmuştur!...

bence hatırlıolardır cnm kesinlikle...
bende beni güldürmesini özledim, en gergin olduuğum zmnda bile bi yolunu bulup beni güldürmek için kırk takla atmasını ve sonunda başarmasını... gözlerine bakmayı, kokusunu duymayı özledimm... ben aşkımı çooook özledimm amaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

heheh kısım cok seker bunnar benımkıde sınırlenıce şebeklık yapıyodu hatta ben hıc kendımı affettıremıyodum bana dıyodu kı sen hıc affetırmeyı bılmıon kendını, ben sana sebeklık yapıom sen özur de dıleyemıon hıc bısı de yapamıon dıyodu, sonra sonra bıraz optum ettım . aman yaa ne guzelmıs anılarımız bak senınkı de mı guzel kokuyoduu :1shok: kızım aynı kısı olmasın bunnar naniknanik

Sevmekten utanılmaz sevgilim.
Yaşamalısın sevgiyi kendinde
Hissetmelisin yüreğinde
Herşey sevgi için olmalı

Sevmekte umudsuzluk yoktur sevgilim.
Herşey yapılmalıdır sevgi içinde
Korkuların acıtmalı hayallerini
İmkansızlığı küçümsemeli cesaretin ve gücün

Sevgide gurur olmaz sevgilim
Sevmeyi bildiğin için gurur duymak vardır.

Duydum da....

Özlem can

Bu şiirin hakları korunmuştur!...

X