E
EU1
Ziyaretçi
günaydınn kızlar nasılsınızzz....
gunaydın cnmm kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss büşracım senin ne zaman 28 oldu en son hatırladığım kadarıyla 90lardaydın plakalara inmeyecalışıodun masallah masallahhihoyyyt
aman şekerım yaa kendı derdımı anlatana kdr dilimde tug bıttı
sewıyom cocuk asker yuzunden bekleme dedı ama dımı ya , pıskopat oldum wala
kardesıne ben kız ayarlamıstım onla bıle öle duzgun ılgılenmemıstı bıde bana surat yapmıstı manyak ıyy tav oldum ya bak yıne umarım gırmez aramıza
annesıne anlatır kesın bu durumu, ayy acaba annesı laf alsın dıye mı eklettı onu banaa
anaaa :1shok:
kısslar bu arada nergis nilay ayse ablam ilknur
bide tuğçe nerde gözükmüyolar tuğçeninki geldimi acaba
boşwer cnm komplo teorilri kurmayı bırak, annesi veya kardeşi ne olursa olsun... belkide kardeşi tam olayı bilmiodur bildii kdrıyla saçmalıodur...takma kafana... kardeşiylede konuşup kafanı karıştırma...
kısslar bu arada nergis nilay ayse ablam ilknur
bide tuğçe nerde gözükmüyolar tuğçeninki geldimi acaba
canım nilayın en son sınavları vardı okuluna gitti geldi ama girmiyo bi kaç gündür.
tuğçenin sevgilisi geldi ama aralarında problemler vardı mutlaka haber verecem dedi ama oda gelmediii belki bütün problemleri halledipp hasret gideriyorlardır(inşallahh öledir)
ilknur kim bilmiyorum ama life city'mi? acaba?hihoyyythihoyyyt
kızım nılay sen degıl mısın
nılayla hakan bulusuyo yazıyo alttakı stıckerınde bıleee hihoyyyt
canımm bende nilay'ım ama o nekks'i soruyoooo onunda adı nilay'ya ondannna.sa.s
piuww yaaaa sewgillimi özledimm benn
neyını özledım en çokkk mmmm;
oo böle oturuyoduu ben kucagına serılıyodumm kedi gıbı, sonraa yüzüne bakıyodumm devamlıı öpüyodum yanaklarındannn hep muck muck muck muck ööle kalıyodum.
bı gün sey yapmıstı; her oturdugu yerde kucagına uzanıyorum dıye tum evde kosturmustu oturdugu yerden hemen kalkıyodu kı oturamayayım dıye:)
kızlar askerde onnar da bunnarı hatırlıyodur dımee
hadıı kıslar herkes sevdiğiyle geçenn ennn cok özledıgı anısını annattsınnn kaydirigubbakcemile2
bence hatırlıolardır cnm kesinlikle...
bende beni güldürmesini özledim, en gergin olduuğum zmnda bile bi yolunu bulup beni güldürmek için kırk takla atmasını ve sonunda başarmasını... gözlerine bakmayı, kokusunu duymayı özledimm... ben aşkımı çooook özledimm amaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama