Sevdiğini özleyenler buyurun

Sevdiceğim askerden gelmesine 5 ay 20 gün var.

O askerden geldikten sonra 3 yıl.
Bende askerden geldikten sonra 5 yıl var diyorum.:içelim:

hımmmmmmmm şimdi anladım.yerimseniben
eniştemin sözünü dinle bencejeyyar
her şey nasip kısmet tatlım valla hiç belli olmuyor ki.

sLm KızLar BEnim için ÜzüLen üzüLmeyen Herkese Çok Teşekkür Ederim ...
...Ve mutLu Son Sabah aşkımı Aradım Özür DiLedim Dedim Ben koca Kafanın Tekiyim dedim...Oda beni AFfetti Ama Dedi Bir daha olmasın Dedi...
Güvenimi Sarsma dedi
:teytey::dance:sırnaşık şey

Benim Şafağım Çok ama Olsun Yazayım:323

Çok sevindim nergisim...

Aynı mutluluk benim için söz konusu değil malesef...

Güzel güzel konuşuyorduk işte ben seni 5 ay 20 gün beklicem bak kıymetimi bil melek gibi kızım dedim.İkimizde güldük işte.Sonra şey dedi bende seni 3 yıl beklicem dedi.Bende dedim ki sonuçta birlikte aldığımız kararlar var evlerinin üzerine kat atmak gibi bende eşyalarda destek sağlıcam bunları gerçekleştirene kadar zamanımız var dedim.İşte şey dedi benim evim hazırdı ama dedi birlik düşünüyor ya beyimiz bende dedim ki ama dedim verdiğin sözler var sen fedakarlık yapıyorsan bende yapıyorum dedim.İşte dedim ki sen dedim 3 yıl sonra evet dicek birini bul kendine o zaman dedim.Oda bana sende kendine papatya alcak birini bul öle diyordun ya hani dedin.Ondan sonra işte arkadaşlık sitelerine üye ol o zaman hiç uğraşma dedim.Hatta ben seni üye yapayım falan dedim bende olurum bakalım ne olcak dedim.Tamam dedi.Hee tamam demek dedim.Saçmalıyorsun dedim.Telefonu kapatma sırası bendeydi görüşürüz dedim kapadım pat diye

Bana mesaj atmış
Bunu unutma yaz bir kenara işim var işim olmasa...

Bende dedim ben değil sen yaz bir kenara dedim salaklık bende alttan almaya çalışıyorum sen git üye ol sitelere dedim bazen çok kırıcı oluyorsun seni tanıyamıyorum dedimklava:Konuşmicam ve çok ciddiyim Kötü Kazen

Ne oldu kuzum size ya nazara mı geldiniz
canım ya kızma ama Bence sen biraz çocukluk yapmışsın
Hem siz bu konuda anlaştınız niye tekrar bu konuya geldiniz ki
O açmış belliki ama sende biz bu konuda seninle anlaştık canım
Tekrar konuşmanın bi anlamı yok deseydinyerimseniben

Canım ya senin adına çok sevindim:teytey:
İnşallah bu son küslüğünüz olur a.s.

Tamam sölediklerim konusunda haksızdım.
Hani bu duruma gelmesini sağlayan benim.
Ama hayatta en nefret ettiğim şey ben ciddi bir konudan bahsederken karşımdakinin dalga geçermiş gibi gülmesi şimdi beyfendiye sorsan şakalaşıyorduk ben birden ciddiye bindirdim alındım şakalaştığımız için oda gülüyordu.Bana aynen bunları sölicek çok iyi biliyorum.:dilcikar:

sonunda şafağı yarıladık şafak 230 :hooray: :teytey: yarıladık kocişim seni çoOoOoOOoOoOoooK seviyorumm coksekeriremsu

evet canımın içiiii mehtaba beraber sevincez parti yaparız artık :dance: mehtap : 91 jeyyar

selam kıslarrr bu aralar pek uğrayamıorum buraya yawwww. beni merak eden yokmu bakemm .bu arada şafak 47

erkek arkadaşımı özledim..
inş. ataması olacak ve evlenip bida özlem duygusunu tatmıcazz
ağlamak istemiyoruzz

günaydın herkslere a.s.

artık şafağımı saymıyorum :sm_cool:
dünde askerlim dış göreve çıktı görebildim onu :asigim:
darısı tüm bekleyenlerin başına

Günaydın herkese

ŞAfak:173

Artık yorulduğumu hissediyorum hele gelip gittikten sonra yokluğunu daha bir fazla hiseetmeye başladım.Geçsin artık günler bitsin bu özlem...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…