Sevdiğini özleyenler buyurun

ya kayınpederim internetten birini buldu
kadın tekirdağda anaokulu öğrt
10gündür konuşuyorlar.görümcem antepteydi.geldi.
devamlı kavga edip soluğu bizde alıyorlar
kayınpeder kocamın tlfuna el koydu öğrt hat diye.kadındada öğrt hat varmış
24 saat konuşuyor.tabi bizde .offf

Oyy ablacım ya.
Hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorum ki sonuçta siz aylardan sonra bir araya geldiniz birlikte zaman geçirmek istersiniz ki sen yorgun bir yıldan çıktın dinlenmek kendine gelmek eşinle baş başa zaman geçirmek dilediğin gibi hareket etmek istersin.

Sen şafak sayerken özlem içinde yanıp tutuşurken eşim şimdi iyimidir bir ihtiyacı varmıdır ahh bir kez sesini duysam bir kez görsemm diye hayaller kurarken eşin yokken tek başına ayakta durmaya yanlızlığa alışmaya çalışırken nerdelerdi?Bir gün olsun kızım ihtiyacın var mı bak biz yanında hep desteğin bu günlerde geçer dediler mi?

kıyamam sana ben evlilik planlarıda yaparmışş

Kabul etmek istemesemde işime geldiğinde çocukum ben desemde büyüyorum ayşe ablam:kahve:
Bunlar güzel heyecanlar konuşurken insanın içi böle kıpır kıpır oluyor inşallah bende büşra ablam ve senin gibi sevdiğim kişiyle yuva kurarım ve bir ömür mutlu olurum.Zorluklar elbette olucak biliyorum ama dediğim gibi sevgi saygu tükenmediği sürece bu zor günlerde aşılır.:nazar:

AMİNNN büşra ablacım.

Biz çok şeyleri birlikte aştık aslında.
Aylarca birbirimizi görmememize rağmen askerdeyken çıkmaya başladık.
İzne geldiğin yanılmadığımızı anladık şükür aksine daha çok bağlandık.coksekeriremsu
Sonra o birlik istiyordu aramızdaki en büyük sorun.
Yine onun çözümü sayesinde birlik yerine üst katlarına kat atmaya karar verdi.
Tabi o bu fedakarlığı yaparken benimde bir şeyler yapmam gerekiyordu bende yeme içmenin bir olmasını kabul ettim ki çalışıcağım için benim içinde büyük kolaylık olucak.
O askerden gelip işe girip kat için birikim yaparken bende valla hiç çeyizim yok çeyizim için birikim yapıcam hani evin ihtiyaçlarıylada ben ilgilenicem.Ki annem bu konuda destek sağlarım dedi.ŞenizDaha yolumuz uzun ama aramızdaki sevgi saygı tükenmediği sürece biz bunların hepsini aşarız inşallah.:nazar:

Canım benim bizde eşimle 4,5sene çıktık.
Çok zorluklara göğüs germek zorunda kaldık
Ama biz zorluklarla karşılaşdıkça sevgimiz daha kuvvetlendi
Zorlukla elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniyor
Bazen eşimle tartışırız sonra dönüp ikimizde diyoruzki
Biz bu evlilik için 4,5sene mücadele ettik
Ne fedakarlıklarda bulunduk
Şimdi nasıl basit şeyler için tartışıp bu sevgiyi zedeleyebiliyoruz
Onun için sevgimizin kıymetini daha çok biliyoruz
Ve daha az tartışıyoruz

Canım benim bizde eşimle 4,5sene çıktık.
Çok zorluklara göğüs germek zorunda kaldık
Ama biz zorluklarla karşılaşdıkça sevgimiz daha kuvvetlendi
Zorlukla elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniyor
Bazen eşimle tartışırız sonra dönüp ikimizde diyoruzki
Biz bu evlilik için 4,5sene mücadele ettik
Ne fedakarlıklarda bulunduk
Şimdi nasıl basit şeyler için tartışıp bu sevgiyi zedeleyebiliyoruz
Onun için sevgimizin kıymetini daha çok biliyoruz
Ve daha az tartışıyoruz

O kadar doğru söylüyorsun ki zor elde edilen şeylerin kıymetini daha çok biliniyor.Sevdiğimin bana bir sözü vardı.Aşkım sen çok zordun dedi senin ailene bağlı olman,düşüncelerin,benim gözümde farklı olman için yetti dedi.Çok kızla tanıştım ama sen hiç birine benzemiyordun dedi.10 ay karşılıksız bekledim ama hep bir ümidim vardı gün geçtikçe sana daha çok bağlandım dedi.
Ki ikimiz içinde ilk sevdiğimiz kişi değil ama ilk kez evet dediğim ve ilk kez gerçek anlamda karşılık gördüğü kişiyim.Çok benziyoruz birbirimize ikimizinde gönlüne kolay kolay kimse girmemiş ama girende kolay kolay çıkamamış.Ki onun ilk sevdiğinden 5 yıl sonra ben benim ilk sevdiğimden 3 yıl sonrada ilk kez gerçekten hayatlarımızda biri oldu.coksekeriremsu

ya kızlar bu arada tuğçe ne oldu acaba 15günlüğüne gitti
nerdeyse bir ay oldu hala gelmedi

Kızlar mrblarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
valla ne çok şeyler olmuş dünden bugüne.
ayşe ablam çok teşekkür ederimm. öledir benim tatlım ya:asigim:. biliyorum kıymetini bilmez olurmuyum hiçjeyyar
nilay sevindim tatlım konuşmanızaŞeniz
büşra ablam senin adınada sevindim ya bak eniştemiz sözünden çıkmıyo sende bil kıymetinijeyyar
nergiscim üzüldüm olanlara ama hemen bozma moralini nilayın dediği gibi kızgınlıkla söylemiştir. umarım en kısa zamanda halledersiniz:1hug:

Kızlar mrblarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
valla ne çok şeyler olmuş dünden bugüne.
ayşe ablam çok teşekkür ederimm. öledir benim tatlım ya:asigim:. biliyorum kıymetini bilmez olurmuyum hiçjeyyar
nilay sevindim tatlım konuşmanızaŞeniz
büşra ablam senin adınada sevindim ya bak eniştemiz sözünden çıkmıyo sende bil kıymetinijeyyar
nergiscim üzüldüm olanlara ama hemen bozma moralini nilayın dediği gibi kızgınlıkla söylemiştir. umarım en kısa zamanda halledersiniz:1hug:

Hoş geldin zuhalcim...
Nasılsınjeyyar

Evet canım konuştuk şükür ve ben hiç bir şey belli etmedimjeyyar
Beyimizde bu günlerde bir sahiplenme bir sahiplenme ki sorma.
Özellikle görüştüğümüzden bu yana herşeyi düşünür oldu maşallah.
Bende heveslendim daha çok var evlilik topiğinde gelinliklere evlere falan baktım.
Çok zevkliler ya çok hoşuma gitti.
İnşallah benimde kendi evim olucak o zaman belki yıllar sonra bende eklerim:roflol:

Hoş geldin zuhalcim...
Nasılsınjeyyar

Evet canım konuştuk şükür ve ben hiç bir şey belli etmedimjeyyar
Beyimizde bu günlerde bir sahiplenme bir sahiplenme ki sorma.
Özellikle görüştüğümüzden bu yana herşeyi düşünür oldu maşallah.
Bende heveslendim daha çok var evlilik topiğinde gelinliklere evlere falan baktım.
Çok zevkliler ya çok hoşuma gitti.
İnşallah benimde kendi evim olucak o zaman belki yıllar sonra bende eklerim:roflol:

iyiyim canım çok şükür. biraz yorgunun hepsi o.
ya bende öleyim ilk zaten bu sitede gelinliklere felan bakmıştım. arada yine bakıyorum.
gelinlikler çok hoş cidden yaaa.bizede nasip olacak inş.:eek:
ama ben aklımda biraz tasarladım zaten ama olsun bakıyorum yinedene.
çok güzel bi duygu ya gelinlik bakmak.
benim bi arkadaşım evlenecekti ona bakmaya gittik ben titriyorum heyecandan
arkadaşta tık yok sanki bana noluyosatatlicadiarzu
canım seni sahiplenmesi bence çok hoş bencejeyyar
gerçi daha öncedende vardırda sana belli etmiyodur eniştemjeyyar

iyiyim canım çok şükür. biraz yorgunun hepsi o.
ya bende öleyim ilk zaten bu sitede gelinliklere felan bakmıştım. arada yine bakıyorum.
gelinlikler çok hoş cidden yaaa.bizede nasip olacak inş.:eek:
ama ben aklımda biraz tasarladım zaten ama olsun bakıyorum yinedene.
çok güzel bi duygu ya gelinlik bakmak.
benim bi arkadaşım evlenecekti ona bakmaya gittik ben titriyorum heyecandan
arkadaşta tık yok sanki bana noluyosatatlicadiarzu
canım seni sahiplenmesi bence çok hoş bencejeyyar
gerçi daha öncedende vardırda sana belli etmiyodur eniştemjeyyar

İnşallah bizede nasip olur canım.
Ayy böle çok farklı bir duygu ya.
Hele evlerine baktım daa dedim benimde olucak mı?
Birde çok zevkliler görmen lazım.
Bizimki zaten söledi bana dedim ya hayırdır hani böle pek bir üzerime düşer oldun?Eskiden gittiğim yerlere falan pek bir yorum yapmazdın dedim.
Belki o zaman içim içimi yiyordur ama belli edemiyorumdur dedi.
Dün akşamda ben seni benimsedim 3 yıl 5 ay 20 gün sonra hiç ayrılmıcan yanımdan dedicoksekeriremsuBende 5 yıl 5 ay 20 gün sonra dedim:roflol:

İnşallah bizede nasip olur canım.
Ayy böle çok farklı bir duygu ya.
Hele evlerine baktım daa dedim benimde olucak mı?
Birde çok zevkliler görmen lazım.
Bizimki zaten söledi bana dedim ya hayırdır hani böle pek bir üzerime düşer oldun?Eskiden gittiğim yerlere falan pek bir yorum yapmazdın dedim.
Belki o zaman içim içimi yiyordur ama belli edemiyorumdur dedi.
Dün akşamda ben seni benimsedim 3 yıl 5 ay 20 gün sonra hiç ayrılmıcan yanımdan dedicoksekeriremsuBende 5 yıl 5 ay 20 gün sonra dedim:roflol:

inş. nasip olur tatlım.
kız niye 5 yıl 5 ay 20 gün sonra veya 3 yıl 5 ay 20 gün. ben anlamadım. gamyoncuiremsu
hani o günün özel bi anlamı mı varCADIARZU

inş. nasip olur tatlım.
kız niye 5 yıl 5 ay 20 gün sonra veya 3 yıl 5 ay 20 gün. ben anlamadım. gamyoncuiremsu
hani o günün özel bi anlamı mı varCADIARZU

Sevdiceğim askerden gelmesine 5 ay 20 gün var.

O askerden geldikten sonra 3 yıl.
Bende askerden geldikten sonra 5 yıl var diyorum.:içelim:

X