Sevdiğini özleyenler buyurun

Allah zihin açıklığı versinnn benim adaşıma
(annemin duasını söyliyim kardeşimin yazılısı oluca hep böyle der)
inşallah 5 alırsın yazılından Allah zihin açıklığı versinna.s

Aminn canım inşallah...
Nedense hiç içimden gitmek gelmiyor yaa...
ama mecburum hem gezmiş olurum...
Telimi kardeşime vericektimm zaten sınav zamanı otobüste kapalı olucak...
Sınava girip geri dönücem...
Sevdiceğime dedim sorun olur mu?
Sen al aşkım telefonu yanaına fırsat buldukça mesaj atarsın dedi tamam dedim...

Kızlar ya sevdiceğimi beklemek okul iş ev derken iyice sinir sitres yaptım...
Abur cubura dadandım kilo aldım ya...
Bunları vermem lazım sizin uyguladığınız bir şey var mı?
Siz kaç kilosunuz?
Ehh askerlerimiz hemen hemen aynı zamanda gelcek güzel karşılıyalım dimi ama hihoyyythihoyyyt

Aminn canım inşallah...
Nedense hiç içimden gitmek gelmiyor yaa...
ama mecburum hem gezmiş olurum...
Telimi kardeşime vericektimm zaten sınav zamanı otobüste kapalı olucak...
Sınava girip geri dönücem...
Sevdiceğime dedim sorun olur mu?
Sen al aşkım telefonu yanaına fırsat buldukça mesaj atarsın dedi tamam dedim...

iyi yapmışsın. uzak yere gidiyorsun. nooolur nolmaz sen al yanına.

iyi yapmışsın. uzak yere gidiyorsun. nooolur nolmaz sen al yanına.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız alcam dabii enişten duymasın özellikle sordum ona...
Bir keresinde senden izin almam ailem varken sadece sana haber veririm demiştim de çok bozulmuştu...O günden sonra herşeyde danışıyorum...Mesela annemler düğüne giderler ben pek sevmem dışarda zaman geçirmiyi gelmiyorum derim annemlere tamam derler...yinede sevdiceğime sorarım düğün var gidiyim mi diye?Sen bilirsin canım sıkılıyorsun zaten git der...Yada evde otur der...Tamam evde oturuyorum o zaman derim hehehe...Aferin benim uslu aşkıma der..Alem kızım ben ya...Ama böyle olmak zorunda...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Kızlar ya sevdiceğimi beklemek okul iş ev derken iyice sinir sitres yaptım...
Abur cubura dadandım kilo aldım ya...
Bunları vermem lazım sizin uyguladığınız bir şey var mı?
Siz kaç kilosunuz?
Ehh askerlerimiz hemen hemen aynı zamanda gelcek güzel karşılıyalım dimi ama hihoyyythihoyyyt

ben 51- 52 arasında gidip geliyorum. canın abur cubur istediğinde salatalık ye canım. valla bnm sevdiğim kilo vermemi istemiyor ben zayıflamak istiyom amakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız alcam dabii enişten duymasın özellikle sordum ona...
Bir keresinde senden izin almam ailem varken sadece sana haber veririm demiştim de çok bozulmuştu...O günden sonra herşeyde danışıyorum...Mesela annemler düğüne giderler ben pek sevmem dışarda zaman geçirmiyi gelmiyorum derim annemlere tamam derler...yinede sevdiceğime sorarım düğün var gidiyim mi diye?Sen bilirsin canım sıkılıyorsun zaten git der...Yada evde otur der...Tamam evde oturuyorum o zaman derim hehehe...Aferin benim uslu aşkıma der..Alem kızım ben ya...Ama böyle olmak zorunda...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

aynen yaaa! bn de senden izin almam dediydim çok bozulduydu. bu arada ben de dışarda zaman geçirmeyi sevmem, ev kuşuyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 51- 52 arasında gidip geliyorum. canın abur cubur istediğinde salatalık ye canım. valla bnm sevdiğim kilo vermemi istemiyor ben zayıflamak istiyom amakaydirigubbakcemile3

Benimkide çok kızıyor ama vercem ben kararlıyım...
Tamm 57 kilo olmuşum yaa daha ne olsunn :1shok:
52-53 olmam şart...Daha kötüydüm aslında yine verdim ama bunlarıda vermem lazımmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayyy canım yaaa be de kılo alcamm yıne evdeyım beklıyom sımdı zaten 50 olmam gerkeırken 56yım buna kılolusun dıyoduuu daha alırsammm kapı dısarı atar walla benııı :)
kılo vermekk lazımmm delı gıbı yedım genee demınn Çok üzgünüm çoook
böle oldummm :CüvCüv:

ınsannn beklerkenn cok yemek yıyoooo hele düşünürken strelıykennn
kapruzz yesemmm ıyıııı yemek yedım genee

Benimkide çok kızıyor ama vercem ben kararlıyım...
Tamm 57 kilo olmuşum yaa daha ne olsunn :1shok:
52-53 olmam şart...Daha kötüydüm aslında yine verdim ama bunlarıda vermem lazımmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

boyun kaç nilaycıım? dediğin gibi insan stresli olduğunda abur cubura saldırıyor. bol meyve ye öle zmnlarda. özellikle KARPUZ

aynen yaaa! bn de senden izin almam dediydim çok bozulduydu. bu arada ben de dışarda zaman geçirmeyi sevmem, ev kuşuyum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bendensin desene bende hiç sevmem ya...
Kzılar gelir hadi çıkalım dolaşalım yok derim ben evdeyim yorgunum..
sonra sevdiceğimle konuştuğumuzda sölerim kızlar çağırıyorlar ne yapiyim diye...
Git canım der...Tamam o zaman aşkım gidiyorum derim...Kim kim varmış der...İşte bizim kızlar he birde liseden çocuklar gelcekmiş derim.Hangi çocuklar der...İşte osman semih yaşar falan derdim..Hımmm der ardından suskunluk...Ne olsu aşkım neden sustun derim...Öyle işte aşkım der...Aşkım istersen gitmiyebilirim ya hem dinlenmiş olurum boşver derim...Biranda kendine gelir sesi...Beni kırmamak için elinden geleni yapıyor ama ben anlıyorum ses tonundann canım yaaa :asigim:

ayyy canım yaaa be de kılo alcamm yıne evdeyım beklıyom sımdı zaten 50 olmam gerkeırken 56yım buna kılolusun dıyoduuu daha alırsammm kapı dısarı atar walla benııı :)
kılo vermekk lazımmm delı gıbı yedım genee demınn Çok üzgünüm çoook
böle oldummm :CüvCüv:

canım yeni yemek yediysen şimdi yeme karpuz. şöyle 1- 2 saat geçsin öyle yersin. ama erken yemişsin yemeği bu iyi.

Bendensin desene bende hiç sevmem ya...
Kzılar gelir hadi çıkalım dolaşalım yok derim ben evdeyim yorgunum..
sonra sevdiceğimle konuştuğumuzda sölerim kızlar çağırıyorlar ne yapiyim diye...
Git canım der...Tamam o zaman aşkım gidiyorum derim...Kim kim varmış der...İşte bizim kızlar he birde liseden çocuklar gelcekmiş derim.Hangi çocuklar der...İşte osman semih yaşar falan derdim..Hımmm der ardından suskunluk...Ne olsu aşkım neden sustun derim...Öyle işte aşkım der...Aşkım istersen gitmiyebilirim ya hem dinlenmiş olurum boşver derim...Biranda kendine gelir sesi...Beni kırmamak için elinden geleni yapıyor ama ben anlıyorum ses tonundann canım yaaa :asigim:

ay Allahım yaa bu erkeklerin hepsi aynı!! kızlarla gitcem deyince tmm, işin içine erkek arkadşlarımız girdi mi bir suskunluk ve sonrasında sen bilirsin aşkım lafı:roflol::roflol::roflol:

boyun kaç nilaycıım? dediğin gibi insan stresli olduğunda abur cubura saldırıyor. bol meyve ye öle zmnlarda. özellikle KARPUZ

Mini minnacıkım benn 1.60 boyum varrkaydirigubbakcemile2

Hele ben abur cubur delisiyim ama vericem kızlar kararlıyım...hihoyyythihoyyyt
Ay birde saçlarım uzun benim katlı öndeki kerküllerim uzadı bayabir.Bende kesmiyorum arkadaya karışsın diye.Neyse saçımı yıkadım çıktım giyindim kardeşim resmimi çekti.Saçlarım dalgalıdır...Ehh gözümü kapatmış birazcık saçım..kaydirigubbakcemile3Sevidceğimde resim isteyince onu gönderdim...Beyfendi diyoki katlarım uzamış..Saçımı kestirmicekmişim ama öndeki saçımı tokayla tutturcakmışımm gözlerimi kapatmış...Dedim beyfendi sizin için mi süslencem ben...Evet onun için süslenicekmişim...İyi dedim sen bilirsin...Ama diyo efendim dedim şimdi ben yolum sen böyle kal diyo....Gül gül öldürdü beni yaa:roflol::roflol:

X