Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok iyiyim canım allahıma şükür...
Bizimkinin teli kapatırken yine inadı tuttu iştimaya geç kalıcak inadından hala vazgeçmiyor...Efendim neymiş telefonu kapatma sırası bendeymiş ya yok sende diyorum yok bendeymiş...Sonunda dün akşamın özetini yaptım ikna oldu...Seni çok seviyorum canım dedi...Bende seni çok seviyorum dedim...Kapatasım yoktu bir kez daha söle dedim..İnadın tuttu yine dedi...Kazanan ben oldum yine söledi öle kapattık...Bidenem ya ben onunla konuşmaya hiç doyamıyorum ki...Gönderdiğim günlüğü okumuş çok hoşuna gitmiş...Gözlerimi kapadım kokunu içime çektim sanki sana sarılıyormuşum gibi çok özledim aşkım ya diyo...kaydirigubbakcemile2 Baktım dün akşam pek bir romantik...O gül delisi ben papatya...Ki buluşmada gül almıştı...Ama ben papatya istiyordum...Aşkım bana papatya alcaksın dime dedim...Alcam aşkım söz dedi...:eek::asigim:

amanda aman inatçı adaşımm benim :nazar::nazar: ayy bende o tel kapatma olayına deli oluyom en sonunda sayıyoruz 1 2 3te kapatıyozz bazen 3ten sonra bi bakılıyoz ikimizde bekliyoz hadiii yine baştan sayıyıoz falan zaten 5 dk öle geçio :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
Çok iyiyim canım allahıma şükür...
Bizimkinin teli kapatırken yine inadı tuttu iştimaya geç kalıcak inadından hala vazgeçmiyor...Efendim neymiş telefonu kapatma sırası bendeymiş ya yok sende diyorum yok bendeymiş...Sonunda dün akşamın özetini yaptım ikna oldu...Seni çok seviyorum canım dedi...Bende seni çok seviyorum dedim...Kapatasım yoktu bir kez daha söle dedim..İnadın tuttu yine dedi...Kazanan ben oldum yine söledi öle kapattık...Bidenem ya ben onunla konuşmaya hiç doyamıyorum ki...Gönderdiğim günlüğü okumuş çok hoşuna gitmiş...Gözlerimi kapadım kokunu içime çektim sanki sana sarılıyormuşum gibi çok özledim aşkım ya diyo...kaydirigubbakcemile2 Baktım dün akşam pek bir romantik...O gül delisi ben papatya...Ki buluşmada gül almıştı...Ama ben papatya istiyordum...Aşkım bana papatya alcaksın dime dedim...Alcam aşkım söz dedi...:eek::asigim:

ay sizin şu inadınız bni öldürcek gııı:roflol: telefnu da sırayla mı kapıyonuz? canım yaa tez zamanda kavursun inşallah.

senin yerinde bende olsam kızardım
başkalarına ayıracak zaman buluyor bana niye bulamıyor
tmm gitsin görüşsün ama en çok vakit geçirmesi gereken kişi benim
şuan ne düşünüyor ne yapıyor bilmiyorum ama
seni hayatından çıkarmak istediği için aramamazlık yapmıyodur bence
sen içini ferah tut biraz zamana bırak
vazgeçme bence:teselli:
breakforlove canım bu arada isim neydi senin?

senin yerinde bende olsam kızardım
başkalarına ayıracak zaman buluyor bana niye bulamıyor
tmm gitsin görüşsün ama en çok vakit geçirmesi gereken kişi benim
şuan ne düşünüyor ne yapıyor bilmiyorum ama
seni hayatından çıkarmak istediği için aramamazlık yapmıyodur bence
sen içini ferah tut biraz zamana bırak
vazgeçme bence:teselli:
breakforlove canım bu arada isim neydi senin?

Özlem canım
..................

amanda aman inatçı adaşımm benim :nazar::nazar: ayy bende o tel kapatma olayına deli oluyom en sonunda sayıyoruz 1 2 3te kapatıyozz bazen 3ten sonra bi bakılıyoz ikimizde bekliyoz hadiii yine baştan sayıyıoz falan zaten 5 dk öle geçio :roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şey

Biz çözümü bulduk şekerim valla öle yapamıyoruz biz ikimizde bekliyoruz öle bir durumda...Karar aldık sıra sıra kapatıyoruz...Kapatma sırası kimdeyse ilk seni seviyorum diyen o oluyor...İlginç olan mesajdada böle...Tamam görüşürüz yazıyor bazen seni seviyorum yazmadan...İnat buya bende görüşürüz yazıyorum...Bu sefer seni seviyorum neden yazmadın ilk benden mi bekliyorsun yani diyor...Bende diyorum ki aynı soruyu bende sana sorucaktım neden yazmadınkaydirigubbakcemile3 bu sefer ilk yazan yine o oluyorr -tatlicadiarzu-

ay sizin şu inadınız bni öldürcek gııı:roflol: telefnu da sırayla mı kapıyonuz? canım yaa tez zamanda kavursun inşallah.

Amin canım inşallah...
Kız ben diyorum biz çok inatçıyız bazı konularda...
O bana der inatçısın ben ona..gamyoncuiremsu
Mesajda telefonla konuşurken hep böyle...
Dün öğlen en son mesajı ben atıcam dedim sevdiğim ben atıcam dedi.
Kapadı teli.Sinir oldum ama belli etmedim...Akşam mesaj attım.Aşkım seni ajandayla baş başa bırakıyorum çok uykum var telefonun şarzı yok.Seni çok seviyorum telefonum kapalı olucak görüşürüz dedim...Teli kapadım...Sabah bir açtım kaç kez aramış...Öğlende diyor teli kapamıştın dedim şarzım bitiyordu...anlasın teli kapamak nasıl oluyormuş buğün teli açık bıraktısırnaşık şeysırnaşık şey

Amin canım inşallah...
Kız ben diyorum biz çok inatçıyız bazı konularda...
O bana der inatçısın ben ona..gamyoncuiremsu
Mesajda telefonla konuşurken hep böyle...
Dün öğlen en son mesajı ben atıcam dedim sevdiğim ben atıcam dedi.
Kapadı teli.Sinir oldum ama belli etmedim...Akşam mesaj attım.Aşkım seni ajandayla baş başa bırakıyorum çok uykum var telefonun şarzı yok.Seni çok seviyorum telefonum kapalı olucak görüşürüz dedim...Teli kapadım...Sabah bir açtım kaç kez aramış...Öğlende diyor teli kapamıştın dedim şarzım bitiyordu...anlasın teli kapamak nasıl oluyormuş buğün teli açık bıraktısırnaşık şeysırnaşık şey

abow!!! sizi keçiler siziii! kaydirigubbakcemile3

abow!!! sizi keçiler siziii! kaydirigubbakcemile3

Canım valla öle...
Bu hem iyi hem kötü...
Ya ben öle herşeye tamam cicim sen nasıl istersen öle olur diyen biri değilim...
Hani fikirlerimi sonuna kadar hep savunmuşumdur...
Zaten çok benziyoruz huy olarak o yüzden çok zıtlaşırız...
Ama alttan almasınıda biliriz...
Bir keresinde aramızdaki bir konu geçti...
Tamam aşkım dedim...
Yorumu aynen şu oldu...
Yani bu kadar mı sadece tamam mı diyorsunsırnaşık şey
Evet aşkım ne oldu dedim...
Hiç alışkın değilimde şaşırdım sen fikirlerini sonuna kadar savunn aşkım bana göre hareket etme demişti...Ki ona tamam demem araya soğukluk girdirmişti çünkü konuda haklı olan bendim...Yapmacıkda davranamıyorum...En güzeli sorunun üzerine gidip çözmek kaçmak değil bunu ikimizde anladık...Sorun neydi derseniz hayal kurmayalım demişti...Sebebi o söz istiyordu ben erken diyordum..Aramızda yüzük takalım dedi onada yok demiştim...Ama çok düşündüm sanırım geldiğinde kendi aramaızda takıcaz...Aileler için erken okulum varşakkıdı

Canım valla öle...
Bu hem iyi hem kötü...
Ya ben öle herşeye tamam cicim sen nasıl istersen öle olur diyen biri değilim...
Hani fikirlerimi sonuna kadar hep savunmuşumdur...
Zaten çok benziyoruz huy olarak o yüzden çok zıtlaşırız...
Ama alttan almasınıda biliriz...
Bir keresinde aramızdaki bir konu geçti...
Tamam aşkım dedim...
Yorumu aynen şu oldu...
Yani bu kadar mı sadece tamam mı diyorsunsırnaşık şey
Evet aşkım ne oldu dedim...
Hiç alışkın değilimde şaşırdım sen fikirlerini sonuna kadar savunn aşkım bana göre hareket etme demişti...Ki ona tamam demem araya soğukluk girdirmişti çünkü konuda haklı olan bendim...Yapmacıkda davranamıyorum...En güzeli sorunun üzerine gidip çözmek kaçmak değil bunu ikimizde anladık...Sorun neydi derseniz hayal kurmayalım demişti...Sebebi o söz istiyordu ben erken diyordum..Aramızda yüzük takalım dedi onada yok demiştim...Ama çok düşündüm sanırım geldiğinde kendi aramaızda takıcaz...Aileler için erken okulum varşakkıdı

dediğin gibi inatçılığın hem iyi hem kötü yanı var. ee alışmış çocuk inadına, şaşırmış tabi sen tamam deyince. bak tmm demen soğukluk getirmiş araya. sen en iyisi bildiğinden şaşma.. hayal kurmadan olur mu be güzelim, bizi ayakta şey hayallerimiz. kaça gidiyorsun?

İş yerinde yasak canım ya...
ama çok merak ettim...
Ben şey derdim kızlar...Ya ben duygusal falan değilim canlı müizik dinlemek istiyorum...
Şimdi kral fm bile dinliyorum...Hele akşamlarıı...Annemde kralcı aşkımda :asigim: Şimdi bende onlar gibin oldum:eek:

Buda amatör bir yapım.. İki gitar ve bir ses arkada vokel...

Hüzün denizinde bir damlayım
Yağmur olup damlarım yalanlarına
Ölüm saçlarının siyahında
Yakalar beni yanlız, yapayanlız
Ağlarım dağlara yollara aşkıma

Geçen günlerin hepsi boş
Kırılmış kadehler yürek sarhoş
bana kaderim bunu yazmış
Alım yazım bile sarhoş
Ağlarım dağlara yollara aşkıma

Sözleri bu canım. Melodisi felan çok hoş slow... :nazar::nazar:

X