- 23 Ocak 2008
- 1.268
- 3
Çok iyiyim canım allahıma şükür...
Bizimkinin teli kapatırken yine inadı tuttu iştimaya geç kalıcak inadından hala vazgeçmiyor...Efendim neymiş telefonu kapatma sırası bendeymiş ya yok sende diyorum yok bendeymiş...Sonunda dün akşamın özetini yaptım ikna oldu...Seni çok seviyorum canım dedi...Bende seni çok seviyorum dedim...Kapatasım yoktu bir kez daha söle dedim..İnadın tuttu yine dedi...Kazanan ben oldum yine söledi öle kapattık...Bidenem ya ben onunla konuşmaya hiç doyamıyorum ki...Gönderdiğim günlüğü okumuş çok hoşuna gitmiş...Gözlerimi kapadım kokunu içime çektim sanki sana sarılıyormuşum gibi çok özledim aşkım ya diyo...kaydirigubbakcemile2 Baktım dün akşam pek bir romantik...O gül delisi ben papatya...Ki buluşmada gül almıştı...Ama ben papatya istiyordum...Aşkım bana papatya alcaksın dime dedim...Alcam aşkım söz dedi...:asigim:
amanda aman inatçı adaşımm benim ayy bende o tel kapatma olayına deli oluyom en sonunda sayıyoruz 1 2 3te kapatıyozz bazen 3ten sonra bi bakılıyoz ikimizde bekliyoz hadiii yine baştan sayıyıoz falan zaten 5 dk öle geçio :roflol::roflol::roflol:
Son düzenleme: