Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir hafta 10 gun gibi birşey en son geçen cumartesi konuşmuştuk bu cumarteside yetişemedim msn e
umarım her şey yoluna girer. aklına gelen o düşünceyi hemen unut bakiim. sevdiklerimiz orda tek başlarına bizimse burda ailemiz yanımızda, kimbilir orda hngi psikoloji içindeler... anlayışlı olmk lazım.
umarım her şey yoluna girer. aklına gelen o düşünceyi hemen unut bakiim. sevdiklerimiz orda tek başlarına bizimse burda ailemiz yanımızda, kimbilir orda hngi psikoloji içindeler... anlayışlı olmk lazım.
Kızlar ben aşkımı çok seviyorum yaaa
1 saattir konuşuyoruz bidenem o benim ya...
İştimaya gidiyor şimdi kuzumm oy oy kıyamam ben onaa:asigim::asigim:
Vallahi.. bende kıyamam size :1no2: ne güzel. fırsat varken konuşun :1no2:
Msn ye yetişememen kötü olmuş canım...
sende haklsıın valla ...
onca zaman bekle ve sana sadece 1 güncük ayırsın...
ben de kıyameti koparırdım...
ama bekle bakalım zaman herşeyin ilacı derler....
sıkma canını dicem...
ama seni çok iyi anlıyorum Şeniz
Saol canım senağlama kafayada takmadan yapamıyorsun ki habire efkar vallahi
Vallahi.. bende kıyamam size :1no2: ne güzel. fırsat varken konuşun :1no2:
bende umursamadım valla kaydirigubbakcemile5 allahım bu duyguya herkese yaşatsınnnnnnnnnn
Çok saol canım ya...
Umarım seninde herşey dilediğin gibi gider...
Zamanında çok çektik...
15 ayımız vardı şükür şimdi kaldı 4 ay 8 gün...
Şuan çok rahatız allahıma şükürler olsun ki...
Umarım bu şekilde devam eder...
slm kızlarrrrr
ben geldim
şafak:157
merhaba canım tertip mi diyeli yoksa hehe
Nilaycım naslısın? Mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah canım. çok şirinsin yaa. a.s.
Çok iyiyim canım allahıma şükür...
Bizimkinin teli kapatırken yine inadı tuttu iştimaya geç kalıcak inadından hala vazgeçmiyor...Efendim neymiş telefonu kapatma sırası bendeymiş ya yok sende diyorum yok bendeymiş...Sonunda dün akşamın özetini yaptım ikna oldu...Seni çok seviyorum canım dedi...Bende seni çok seviyorum dedim...Kapatasım yoktu bir kez daha söle dedim..İnadın tuttu yine dedi...Kazanan ben oldum yine söledi öle kapattık...Bidenem ya ben onunla konuşmaya hiç doyamıyorum ki...Gönderdiğim günlüğü okumuş çok hoşuna gitmiş...Gözlerimi kapadım kokunu içime çektim sanki sana sarılıyormuşum gibi çok özledim aşkım ya diyo...kaydirigubbakcemile2 Baktım dün akşam pek bir romantik...O gül delisi ben papatya...Ki buluşmada gül almıştı...Ama ben papatya istiyordum...Aşkım bana papatya alcaksın dime dedim...Alcam aşkım söz dedi...:asigim:
canım benimm ya emin ol oda seni çok seviodurrrr
Allah bozmasın mutluluğunuzu