Oh ne güzeL anam Bi benim Şaban Okumamış ...
Benimkinden sonra Gİtti benden önce kavuşçan kızz...
hadi iyisin valla allahım başka ayrılık vermesin...
bende nergis.... m.oldum canımmmŞeniz
Ya canım yeni gitmedi usta birliğinde 6 ay oldu. telefon numarasını verdi ara ulaşırsın diye.. ulaşamıyorum hemde onun olduğu yazıhanede birde yazıcı ::S:S:S içime kurt düşdü. bari o arasın arıyordu sık sık :S:S tabi araya ayrılık girdi geldi acemi birliğinde yeni yeni barıştık da :S ondan mı acaba bişeyi mi sinderemio yoksa beliryemiomu ? kafam karışık beni mi istemio[/QUOT
Yok canım ÖYle düşünme şuan onların en büyük destekçisi biziz...
müsait olamamıştır inan bana yoksa niye aramasın ki....
kaç aylık asker canım sevdiğin ...
tertipi kaç...
şafak 297.. 170 gün onsuzum.. Gazi antep'te tankcı olarak gitti yazıcı oldu =)
nebilim acemi birliğinde geldiğinde bana ayırdığı bir günden dolayı zoruma çok gitmiş ve ondan ayrılmışdım. araya baya zaman girdi. dayanamadım konuştum cevap verd tel numarasını bile verdi. ama benii aramıyor .. hani onun da gönlü olsaydı arardı yada merak etseydi ben konuştuğum gündenberi onu düşünüyorum ve merak ediyorum. Askerlik bu yanlız kalınmıyor ki :S Gaziantep gibi bir yer hele :S
amin canım çok sağol. bn de memnun oldum nergiscim
ya kızlar çook acıktım bencokacimcoook
yemek söledik gelmedine bekliyorum ölecokacimcoook
Rica ederim Canım...
bizde burda biribirimizin arkaşı oluyoz...
benimkide yarın 6.ayımız bitiyo 7 den gün aLıyoz....
aLLAhıma çok şükür bugünlerde gösterdi bana...
nebilim acemi birliğinde geldiğinde bana ayırdığı bir günden dolayı zoruma çok gitmiş ve ondan ayrılmışdım. araya baya zaman girdi. dayanamadım konuştum cevap verd tel numarasını bile verdi. ama benii aramıyor .. hani onun da gönlü olsaydı arardı yada merak etseydi ben konuştuğum gündenberi onu düşünüyorum ve merak ediyorum. Askerlik bu yanlız kalınmıyor ki :S Gaziantep gibi bir yer hele :S
Canım senin Ki kaça kaç
canım şimdi ben anladıklarımı yazayım sen yanlış yer varsa düzelt olumu
ona göre en azından bi yorum yapabilirim
seni şu sebepten aramıyordur diye.
şimdi siz sevgiliydiniz o askere gitti acemiliğin dağım izininde sana sedece 1 gün ayırdı
sende bu sebepten dolayı kırıldın ve ayrıldın
daha sonra dayanamadın geri barıştınız
ama barıştıktan sonra seni hiç aramadı öylemi?
afiyet olsun şimdidenyerimseniben
Ne güzel Allah kavuştursun... Az kalmış..
Ne azı kızz daha 8 ayımız var oyy anam oyyyy
canım şimdi ben anladıklarımı yazayım sen yanlış yer varsa düzelt olumu
ona göre en azından bi yorum yapabilirim
seni şu sebepten aramıyordur diye.
şimdi siz sevgiliydiniz o askere gitti acemiliğin dağım izininde sana sedece 1 gün ayırdı
sende bu sebepten dolayı kırıldın ve ayrıldın
daha sonra dayanamadın geri barıştınız
ama barıştıktan sonra seni hiç aramadı öylemi?
Evet barışmadan önce özel numaradan arıyor beni tanıdıklarına soruyordu. Sonra duyunca msden yazınca hemen cevap verdi. Ve beni aramasını söledim. Oda bilmiyorum dedi. Çünki ayrılırken söz verdik aramayacağız diye.. Ben ona '' istersen '' deyince hemen aradı. konuşduk . Normeldi herşeyi.. Ama sonra hiç aramadı yani son bir hafta geçti üstünden.. sanki içimde bir sıkıntı var hani bana ait değilmiş artık beni unutmuş gibi .. bazen diyorum ayrıldım belki hazmedemedi ayrılıp tekrar dönmeyi.. yada bilmiyorum kolay kolay 6 yıldır bir insandan kopamazssın ama gönül bu.. uzaklık aklıma bişey geliyor o şeyde canımı nedense çok yakıyor. okadar hissediyorum :S
kız yine iyi 8 ay gelir geçer
benim 7 günüm geçmiyokaydirigubbakcemile3
klava: klava:
klava:kırcam kafanı heee...
7 gün 8 ayyy...
dağlar kadar fark var...
ne yicen lennn....
Evet barışmadan önce özel numaradan arıyor beni tanıdıklarına soruyordu. Sonra duyunca msden yazınca hemen cevap verdi. Ve beni aramasını söledim. Oda bilmiyorum dedi. Çünki ayrılırken söz verdik aramayacağız diye.. Ben ona '' istersen '' deyince hemen aradı. konuşduk . Normeldi herşeyi.. Ama sonra hiç aramadı yani son bir hafta geçti üstünden.. sanki içimde bir sıkıntı var hani bana ait değilmiş artık beni unutmuş gibi .. bazen diyorum ayrıldım belki hazmedemedi ayrılıp tekrar dönmeyi.. yada bilmiyorum kolay kolay 6 yıldır bir insandan kopamazssın ama gönül bu.. uzaklık aklıma bişey geliyor o şeyde canımı nedense çok yakıyor. okadar hissediyorum :S
Kaç gündür Görüşmüyorsunuz canım....
kız napıyım benimki daha çok geliyo elimde değil:jeyyar:
balık söledik gelir birazdan.
sende gelsen birlikte yiyelimcokacimcoook
Kaç gündür Görüşmüyorsunuz canım....
bir hafta 10 gun gibi birşey en son geçen cumartesi konuşmuştuk bu cumarteside yetişemedim msn e
cnm 6 yıllık bi ilişki kolay kolay silinmez diye düşünüyorum
sana sedece 1 gün ayrıldı diye bunu sorun yapman normal
ama ayrılmak için acele davranmışsın diye düşünüyorum.
tabiki özlüyorsun her an seninle olsun istiyorsun ama
herşey planlandığı gibi olmuyor malesef.
senin ondan hemen ayrılmana belki alınmış olabilir.
ama şuna emin ol askerde senin desteğine sana herşeyden çok ihtiyaç duyuyor
o aramasada şimdilik sen aramaya devam et umarım ulaşırsın
hemen vazgeçme derim kazanan sen olursun
onunda orada sorunları vardır belki o sebeplerden arıyamıyordur oda var
o sana gerçekten senden uzak olmak için öyle davransada
eğer seviyorsan vazgeçme derim
benim fikrim bu açıkcası
Anam iş yerine balık mı söyledin...
nerden buldun len balıkçıyı...
bizim burda hiç bişeyci yok valla...Çok üzgünüm çoook
cnm 6 yıllık bi ilişki kolay kolay silinmez diye düşünüyorum
sana sedece 1 gün ayrıldı diye bunu sorun yapman normal
ama ayrılmak için acele davranmışsın diye düşünüyorum.
tabiki özlüyorsun her an seninle olsun istiyorsun ama
herşey planlandığı gibi olmuyor malesef.
senin ondan hemen ayrılmana belki alınmış olabilir.
ama şuna emin ol askerde senin desteğine sana herşeyden çok ihtiyaç duyuyor
o aramasada şimdilik sen aramaya devam et umarım ulaşırsın
hemen vazgeçme derim kazanan sen olursun
onunda orada sorunları vardır belki o sebeplerden arıyamıyordur oda var
o sana gerçekten senden uzak olmak için öyle davransada
eğer seviyorsan vazgeçme derim
benim fikrim bu açıkcası
teşekkür ederim canım. Haklısın ama geldiğin de bana çok haksızlık yaptı ben ona çok zaman verdim ama o diğer kız arkadaşlarıyla daha çok birlikte olup gezdi kızlı erkekli gruplarla.. Oysaki onlar benim kadar sormamış onu merak edip özlememiştir. Annesi bile kırgındı giderken.. Arkadaşlarına daha çok düşkündü.. Ona hep darılıyorum ya :S.. Neyse çok güzel morel verdin bana, belki hissettiğim onun özlemidiir bilmiyorum.. Saol canım..