off ya aşkımın yanımdan ayrılmayacağı her anımızın birlikte geçeceği, hayatın sorumluluklarını birlikte paylaşacağımız, sarılıp aynı yatakta birlikte uyuyacağımız, hayatta karşımıza çıkan herzorlukla birlikte başa çılacağımız... kısacası aynı hayatı paylaşacağımız günler bi gelse... en çok istediğim sanırım şimdi o:):)
hayali bile ne güzel... ahhh ahhhh!!! kader ortaklarıyız biz
kıyamam yaaa inşallah sağ sağlim tekrar kavuşursunuzsenağlama
Sebebini bilemediğim
Kırık dökük zamanlarım var
Sevmenin tadına varamadığım zamanlar
Ayak sesleri var kulağımda
Ayırt ettiğim beklediğim bir tek seninki
Seni düşünürüm
Gecemi aydınlatan gözlerini bir de
Sat beni zindan gecelere
Daha çok aydınlanayım
Yarım kalmış çığlıklar
Aşkın beni yağmalar
Saklamadım sevgim biter mi
Yaşadığım acılar diner mi
Beklediğim geceler gelir mi
Senle olmadan
güzel şarkı,bak ağlatacaksın haaa=( malesef çıkıyorum. yrn görüşmek üzere
güzel şarkı,bak ağlatacaksın haaa=( malesef çıkıyorum. yrn görüşmek üzere
bende ösledim ömrümü. :asigim:
yeter artık eflenelim ya
evet canım ayşe abla söyledi bugün bende askerimi 6 buçuk yıl önce tanıdım ve biz hiç ayrılmadık Rabbime bin şükür sadece 1 kere 1 ay görüşmedik oda ilişkinin ilk zamanları ama daha sonra en fazla 10 veya 15 gün olmuştur ama bu son 15 gün nerdeyse hergün hatta günde bi kaç kez görüştük hep beraberdik ama sonra o gün geldi ve dün bindirdim askerimi ama canım o benim ya kaç defa aradı beni teslim olmadan msnde cam açtı gördüm teslim olunca aradı ve en son az önce aradı çok rahatım dedi ya çok mutluyum çoooooooooooook Allahıma sonsuz şükürler olsunn:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya boşveeeerrr bi kaç gün yiyelimmmm bu stresle rejim olmuyo yaaaa daha koskoca 157 günümüz var onlar gelene kadar zayıflarız biz boşveyyyyyyyyy:icecream::icecream:
haklısın cnm off off çok korkuorum o öle ruhsal geçişler yaşarken ben kırılırda kötü davranırsam die sanırım çok sabırlı ve duyarl olmalıyım. hep attan almalıyım
ama benim içinde zor bi sene olacak bu sene benimde ilgiye desteğe ihtiyacım war umarım kazasız belasız kawgasız gürültüsüz atlatırız bu askerlik olayını:CüvCüv: