Sevdiğini özleyenler buyurun

geçer geçer ınanın buyuk rakamlar daha hızlı gecıyorrrr gunler azaldıkca kalplr daha cok kırılıo psıkolojı kalmıyor belkıde ayrıldıkta benım haberım yok offfffffffffffffffff

öyle deme tuğçe güzel düşünki güzel olsun bak gelsin kendisi gelicek arıcask bulacak seni.. 8 gün daha sabret benım gibi 10 ay degil

ben ne yapıyım kızlar ne beklediğimi de bilmiyorum ben. iş bulup istanbula yerleşmem gerekiyor ki kavuşayım sevdiğime... evlilik ne zaman kim bilir. yaklaşık bi aydırda görüşemedik para sıkıntımız yüzünden... off offff... çok özledim

öyle deme tuğçe güzel düşünki güzel olsun bak gelsin kendisi gelicek arıcask bulacak seni.. 8 gün daha sabret benım gibi 10 ay degil

kuzum haklısın ama ümit bırakmıyor bende her gün bahan buluyor eski kavgaları açıyor gündeme getiriyor...dünde tartıştık beni bir daha arama dedi
bende aramadım halbuki o özleden çagrı atardı dayanamayıp bugün onu bile yapmadı çok canım acıyor artıkkkk...
senağlama

ah be cnm ya herkeste var bu iş sıkıntısı aman hayat o kadar zork i tabe davulun sesi uzaktan hoş geliyor iş ciddiye binince daha ağırlaşıyor olaylar...rabbim gönlünüze göre versin canım...

canım medeni durumunda evli yazıyo? önceki yorumlarında değmiycek biri için filan demişsin?
hem yıpratma kendini bu kadar... benim sevgilim askerlik yapmadı yapmıycak ama ortak bi arkadaşımızdan biliyorum son zamanlarda çocuk ciddi anlamda kafayı yemişti... düşünsene ailenin yanında ya da hiç bi yerde kısıtlanmadığın gibi kısıtlanıyorsun. başta çok havalı geliyo, "wooowww askeriz cooolll" gibi bi tavıra giriyolar kaydirigubbakcemile3 sonra tabiki ya neden şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum diye sıkılmaya başlıyolar bi de çömez olarak gelen kendini bilmez dünya kadar erkek, sağ erkek sol erkek, estetik bi görüntü bile yok. son demelerinde illaki sıkıntıdan çatıcak yer arıyolar... geldiğinde düzelir herşey bak gör...

ah be cnm ya herkeste var bu iş sıkıntısı aman hayat o kadar zork i tabe davulun sesi uzaktan hoş geliyor iş ciddiye binince daha ağırlaşıyor olaylar...rabbim gönlünüze göre versin canım...

iş ciddi de bi binebilse kaydirigubbakcemile3 valla canım babam hala sevgilimi bekliyor tanışmak için, sevgilimin durumu çok çok kötü maddi olarak bu ara... çok da sıkıntıda moralman... babam büyük kızı yüzünden zaten fazlasıyla üzgün, bizim ilişkimizi ciddiyetsiz sanıcak da zorla yok ettiğimiz ön yargılar yeniden yerleşicek kafasına diye çok korkuyorum... bi çözüm yolu lazım bana acilen :çok üzgünüm:

beni o kadar sinir ettiki artık sınır oluyorum ona her gun bahane buluyor ılerı gerı konusmakta atık haklıyım sanırım...ewlı gıbı yasantımız wardı benımkı gelmesıne 1 ay kala kafayı yedı susunebılıyormusun bana 1 aydır aşkım demıyor seni seviyorum demior...neyse ya allah sonumuzu hayır etsın...

ah be canım yaa bak benım uluc normalde futbolcu ama askere gıdınce butun sansları berbat oldu hıc bır kluple anlasamıyor...ne ıs yapacam ben dıye kendını harap ettı iş den baska bısey dusunemıyor suan...
öyle deme canım ya bence sen yıne babanla tanıstır erkek arkadasını en azından ıcı rahat eder ıllakı evlenırsınız allahtan ümit kesilmez ama en azından baban tanımıs olur erkek arkadasını içi daha rahat eder...

işte canım tanışamıyo ki, gelemiyo ankaraya parasızlıktan, o kadar kötü yani durum. yoksa ikimizde istiyoruz tanışmanın olmasını artık, hatta biran önce nişan olsun istiyoruz ama işte parasızlık senağlama
ne tesadüf ki benim sevgilim de futbolcuydu ama rahatsızlanınca bıraktı, bilgisayarcı abimiz şimdi, hatta bilgisayar dehası oldu kaydirigubbakcemile2 pazartesi günü de yazılım uzmanlığına başlıyor, hepimizin hakkında hayırlısı canım

Bende kocişimden ayrı tatil yapıyorum ailemin yanında memlekette aşkımı çookkk özledimmmmm.20 gün kaldı kavuşmamıza:dance:

amin canım aminnnn
rabbim herkese gönlüne göre versin ama askerlik mahvediyor

amin canım aminnnn
rabbim herkese gönlüne göre versin ama askerlik mahvediyor

anlıyorum canım inan, en basitinden bir ay görmemeye dayanamıyorum o kadar uzun süre görememeye nasıl dayanırdım bilmiyorum... ama neyse bitmiş sizin geçer 8 gün, bol bol dizi indir izle internetten, zaman geçirmeye birebir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…