Ben çok iyiyim canım şükür sen nasılsın_?hihoyyyt
ii canım bende çok şükür
cihanı aradım ama çarşıya çıkmış hiç haberim yok:mymeka:
Fırsatı olmamıştır canım yoksa haber vermeyi imal etmezdi...
Belkide kısa bir işi var o nedenle çıkmışda olabilir...
Hemen aklına kötü şeyler getirme emiigamyoncuiremsu
oyyy aşkımlaa 1 saatir telefonla konuştumhihoyyyt
askerlik konusu hiç açılmadı hemde bu seferşakkıdı
full tatilimizden konuştuk:asigim:
komutanları iş için göndermişi cnm
msn ye geldi görüştük
çok öslemişim yaaa gördüm yüzünü çok şükürhihoyyyt:dance:
Selam herkese... a.s.
Şafak 42 Konyaa...
Günler azaldıkça heyecanlanıyorum, bi yandan kötü hissediyorum kendimi bi yandan iyi hissediyorum...mirmirmirmir
Çok garibim bu aralar anlayacağınız...
Canım bak ne kadar güzel az kalmış...
Sıkma canınıı hayırlısıyla kavuşucaksınız inşallah...
Ahh ahh birde o günleri biz görseydikk hayırlısıyla...
Bu günümüzede şükürler olsun sevdiğim iyi olsunda inşallah bu günlerde geçer...
kıslarr ya feci derecede bunlaıma girdim sankimm .bunalıorum daralıorum ağlıorummm yapamıorum edemiırum kolumu kaldıramıorum sankiii .duvarlar üzeirme gelio .içimde patlayan wolkanlar sessiz çığlıklar warrr .geçmiooo keşke şimdi bende 200 saysaydım diorumm .yemin ederimm hiç bu kadar kötü olmamıştım beklediğim sürece.ama gelin görinki son haftalar beni içinden çıkamayacak bi hale getirdi.yemeden içmeden kesildim hiç bişey yiyemiorumm bu gidişle askerim gelene kadar kurumuş bi yaprak olucam .bedenim ayakta ama ruhum ölmüşş gibi
kıslarr ya feci derecede bunlaıma girdim sankimm .bunalıorum daralıorum ağlıorummm yapamıorum edemiırum kolumu kaldıramıorum sankiii .duvarlar üzeirme gelio .içimde patlayan wolkanlar sessiz çığlıklar warrr .geçmiooo keşke şimdi bende 200 saysaydım diorumm .yemin ederimm hiç bu kadar kötü olmamıştım beklediğim sürece.ama gelin görinki son haftalar beni içinden çıkamayacak bi hale getirdi.yemeden içmeden kesildim hiç bişey yiyemiorumm bu gidişle askerim gelene kadar kurumuş bi yaprak olucam .bedenim ayakta ama ruhum ölmüşş gibi