sevdiğini en güzel şekilde kim dile getirecek bakalım

tarifi yokki benim aşkımın burda canım cicim hayatım aşkımla anlatayım o benim herşeyimmm:asigim::asigim::asigim::asigim: ( ama o bunu bilmiyoooooooooooooooooooo)senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:senağlama

a.s.seninle 24 saat bile bir ömür yaşamama sebeptir.aşkım gözlerinin içine bakıp kaybolmak dünyayı senin gözlerinle görmek.seninle saatlerce konuşmak sesini kulaklarıma kazımak dünyadaki diğer sesleri senin sesinden duymak.seninle öpüşmekŞeniz nefesini ciğerlerime hapsetmek son nefesimde senin nefesinle ölmek isterdim.:asigim:

Aşkımın coşkusunu sana yansıttığımda senin de bana aynı coşkuyla karşılık vereceğini biliyorsam...
'Hayatının en anlamlı şeyi ne' diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam...
Sen benim için vazgeçilmez olmuşsun demektir...:asigim:

her nefesımde bıraz daha sevıyorum senı ,her sevıyorum deyısınde bıraz daha erıyorum, her gecen gun bıraz daha senınım ,ellerın uzak ellerıme ama yuregın yuregımde atıyo.. sımdı bı olum sessızlıgınde senı beklıyorum bılıyorum elınde papatyalarla gelıp dunyamı cennete cevıreceksın ..herseyımsın ..

benım bıtanem kıbrısta kızlar bız cok az gorusebılıyoruz ama 10 gunu kaldı bu mesajı sımdı yazdım yarın ılk ıs kontr alıp atıcam ona :)

canım allah kavuştursun çalışıyomu napıo kıbrıs ta msj çok güzel bence at derim yani

tarifi yokki benim aşkımın burda canım cicim hayatım aşkımla anlatayım o benim herşeyimmm:asigim::asigim::asigim::asigim: ( ama o bunu bilmiyoooooooooooooooooooo)senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:senağlama

karşılıksız galiba canım öle mi??::1shok:

inşallah gelince evlenirsiniz canım ama ben anladım çok seviyon sennn:asigim:

Hayırlısı....Çok seviyorum keçiiyi elimde değil:asigim:
Dün teli kapadım birkaç saat ama aklımda hep o.
Sonra açtım baktım aramış ve hemen peşinden bir mesaj daha....

*)
,,,
(c ' ?
>-<("")
Ey yüce allahım benim gibi dünya tatlısı birini unutup mesaj yollamayan vefasız kullarının telefonlarını boz:) Amin...

Bunu gördüm yüzümde bir gülümsemesırnaşık şey
Barıştıkjeyyar

valla ölmüşün sen:asigim::asigim:aşktan

canım allah kavuştursun çalışıyomu napıo kıbrıs ta msj çok güzel bence at derim yani

saol canım amın ..tegmen benım kuzum yenı mezun oldu stajını yapıyo kıbrısta ben bu ayrılıklara alısmalıyım evlennce bıle cogu zaman ayrı kalıcaz cunku senağlama

a.s
saol canım amın ..tegmen benım kuzum yenı mezun oldu stajını yapıyo kıbrısta ben bu ayrılıklara alısmalıyım evlennce bıle cogu zaman ayrı kalıcaz cunku senağlama

zor bi meslek seçmiş geçekten nebilim yaa bana çok zor gelirdi bide ewlendikten sonra bekleyeceksin valla nedimmm allah yardım etsin

haydi kızlar yazın bakim aşkınızı şuraya hadi yokmu artıran:):)

bakın size bir söz daha yazayım
..HASRETİN ÖLDÜRDÜ BENİ ! ŞİMDİ GECELER ÇARESİZ, GECELER SENSİZ, BİR ÖPÜŞTEN DAHA SICAK ŞİMDİ YAĞMUR DAMLASI GELİP KONAR DUDAKLARIMA SESSİZ. SÖYLEMİŞMİYDİM HASRETİN ÖLDÜRDÜ BENİ HİÇ SEBEPSİZ.

valla ölmüşün sen:asigim::asigim:aşktan

Galiba sanırsam öle oldu.
Hiç beklemediğim bir anda hemde.
Ama çok çekti benim yüzümden kuzum.
dile kolay tam 10 ay karşılıksız beni bekledi ben onu sevmiyimde ne edim:asigim:

Eğer bir gün biticekse seninle bitsin bu aşk,senden sonra dünyam olmasın başkası ve bana ait...
Unutma,unutama beni kalbinin en kuytu köşesinde sıkışıp kalayım...Sende senin gözlerinde yol bulayım...:asigim:

Kızlar hepinizin dile getirdiği sevgi ifadeleriniz çok güzel yüreğinize sağlık imrandim valla ama kıskanmadım inanın Allahım hepinizin mutluluğunu daim etsin sizi sevdiklerinize onlarıda size bağışlasın ben 5 yıl haykırdım söyledim hemde kullanmadığım hiç bir dil kalmadı sevgi dili sadakat dili saygı dili sabır dili vs vs ama olmadı işte olmuyo duymuyo sizi duyanların duyduklarınızın sevginizin kıymetini bilina.s.

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar &#8220;seni seveceğim&#8221;&#8230;

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak&#8230;

KALEM OLSA DUNYADAKI BUTUN AGACLAR VE BUTUN DENIZLER MUREKKEP OLSA ASKIMIN;KOCISIMIN SIIRINI YAZAMAM YINEDE KIZLAR...
ALLAHIM SEVEN HERKESE SAHIP CIKSIN...

Galiba sanırsam öle oldu.
Hiç beklemediğim bir anda hemde.
Ama çok çekti benim yüzümden kuzum.
dile kolay tam 10 ay karşılıksız beni bekledi ben onu sevmiyimde ne edim:asigim:

canım ilk günler sevmiodun heralde ondan beklettin bukadar ii yapmışın kız

amin canım allah bütün sevenlerin duasını kabul etsin inşallah.

belfu karşılıksız aşk galiba seninki ama şunu unutma seni sevenin yanında ol hep kısmetini arama birde o seni bulsun

haydi kızlar başka başka ....
şöle bizi yüreğimizden çarpacak bi şiir yazsın biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…