tarifi yokki benim aşkımın burda canım cicim hayatım aşkımla anlatayım o benim herşeyimmm:asigim::asigim::asigim::asigim: ( ama o bunu bilmiyoooooooooooooooooooo)senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:senağlama
inşallah gelince evlenirsiniz canım ama ben anladım çok seviyon sennn:asigim:
Hayırlısı....Çok seviyorum keçiiyi elimde değil:asigim:
Dün teli kapadım birkaç saat ama aklımda hep o.
Sonra açtım baktım aramış ve hemen peşinden bir mesaj daha....
*)
,,,
(c ' ?
>-<("")
Ey yüce allahım benim gibi dünya tatlısı birini unutup mesaj yollamayan vefasız kullarının telefonlarını boz:) Amin...
Bunu gördüm yüzümde bir gülümsemesırnaşık şey
Barıştıkjeyyar
canım allah kavuştursun çalışıyomu napıo kıbrıs ta msj çok güzel bence at derim yani
saol canım amın ..tegmen benım kuzum yenı mezun oldu stajını yapıyo kıbrısta ben bu ayrılıklara alısmalıyım evlennce bıle cogu zaman ayrı kalıcaz cunku senağlama
valla ölmüşün sen:asigim::asigim:aşktan
Galiba sanırsam öle oldu.
Hiç beklemediğim bir anda hemde.
Ama çok çekti benim yüzümden kuzum.
dile kolay tam 10 ay karşılıksız beni bekledi ben onu sevmiyimde ne edim:asigim:
Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…
Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak…
KALEM OLSA DUNYADAKI BUTUN AGACLAR VE BUTUN DENIZLER MUREKKEP OLSA ASKIMIN;KOCISIMIN SIIRINI YAZAMAM YINEDE KIZLAR...
ALLAHIM SEVEN HERKESE SAHIP CIKSIN...
Kızlar hepinizin dile getirdiği sevgi ifadeleriniz çok güzel yüreğinize sağlık imrandim valla ama kıskanmadım inanın Allahım hepinizin mutluluğunu daim etsin sizi sevdiklerinize onlarıda size bağışlasın ben 5 yıl haykırdım söyledim hemde kullanmadığım hiç bir dil kalmadı sevgi dili sadakat dili saygı dili sabır dili vs vs ama olmadı işte olmuyo duymuyo sizi duyanların duyduklarınızın sevginizin kıymetini bilina.s.