Sevdigin kisi icin sehir degistirmek

Neden değmez dediniz deli gibi sevdiğiniz adammış
Çünkü o deli gibi sevdiğin adam zamanla değişiyor. Seninki de değişecek. Aile her zaman daha önemli. Kendimden örnek vereyim. Bak suan hamileyim. Eşimin kadin gibi triplerini çekiyorum.
Bazen çekip gidesim geliyor. Hayatımı bunca zaman eşime göre ayarldm çoğu zaman
Ama hataymış. Kocaman keşkeler kaldı. Babamın yanına Gidemedim . Bahanesi olurdu. Kalacak yer yok , evv soguk vb. GittigimiZde de saat 5 te çıkacağız deyip darlardi
O 1 saat bile ne kadar önemliydi halbuki. Babam ben gidince arkamdan ağlarmış. Biraz daha kalsaydı diye. Bilseydim gitmezdim. Daha çok duyardım babama. 62 sinde vefat etti 26 ocakta.

Lafın özü , es için değmez kardesim. Çünkü hepsi değişiyor.

kaç yıl olursa olsun; sizi bu denli arada derede bırakan bir ilişkide gerçekten sevgi yoktur. kişi bazında söylemiyorum ama sizin nasıl öncelikleriniz var ise çok seviyor olmanıza rağmen onun da olabilir. iki kişiden biri bu fedakarlığı yapamıyorsa tutku, aşk, sevgi ya da siz nasıl tanımlıyor iseniz; ne yazık ki yeterli sevide değildir. konfor alanınızdan çıkmamanız daha uygun bu durumda.

istanbulda olduğum için direk eledik demişsiniz istanbulda sağlam bir işiniz olsaydı bırakıp gider miydiniz
Açıkçası sağlam dediğimde asgarinin 3-4 katı gibi bir maaş imkanım olsaydı ancak öyle bırakmazdım. Benim ordaki işimde kazancım düşüktü eşiminki iyiydi zaten o halde de İstanbulda yaşayamazdık. İyiki de yaşamamışız aslında kira derdinden uyuyamazdım sanırım orda.

Benimki daha cok guvenle alakali bir durumdu. Eskiden bana o guveni veriyordu durumu iyi oldugunda, orda bize iyi bir hayat sunucagini. Sonra herseyini batirdi dunya kdr borcu cikti. Olabilir ama ister istemez dusunuyordum sonra eee ben nasil simdi oraya yerlesicem nasil bir hayatimiz olucak? Aileme seni ezdirmem diyordu. Ama hersey laf la olmuyor iste bana gore, ben tam inanmiyorum bu sozune cunku ailesine inanilmaz bagli.

Aradığınız kadın benim ve lütfen sakın bu hatayı yapmayın. Kendi şehrinizde kalın eminim karşınıza daha iyileri çıkar önemli olan maddi özgürlük.

bir arkadaşım şehir değiştirdi, eşinin ailesi de aynı şehirde. bütün düzenini bıraktı, çok yalnız hissediyor kendini. tabi memnun olan da vardır o ayrı. konudaki gibi şart koşsaydı gitmezdim açıkçası, iş yerini kapatmış sonuçta mantıklı olan onun gelmesi ama bana sevgilin kendi gururu ve ailesinin gururu için kımıldayamıyor yerinden gibi geldi. sana kızmaları da bu yüzden. sen paşa paşa kariyerini bırakıp gideceksin, onlar da bak kız şehir değiştirdi geldi diyecek ama oğulları giderse hiç olur mu.. erkek sonuçta

Boyle bir dayatmayi kabul etmenizi önermem. Eğer size değer veriyorsa fikrinizdeki mantikli degisimlere de değer verir. Baskı kuruyorlar ve göz yumarsaniz ilerleyen zamanlarda her seyin daha kotuye gittigine sahit olacaksiniz. Eminim bundan.

Allah allah şarta bak şaka gibi. Kesinlikle hitmeyin sevgiliniz aşırı bencil. Ailesi de deli. Onlara ne ki başta kabul ettinler falanlar sanki senet imzaladinkz..o ara sartlar oyleymiş artik degil. Hem sartlar değişmese bile fikir degiştirmis olabilir insan. Bir yil önceki aklimizı bile begenmiyoruz. Bu kadar bencil insanla evlenmeyin. Şimdi bunu der yarın başka seyler ister. Benim icin ailemle iyi ol yoksa evlilik biter vs. Aile ayrı saçma normal aile olsa aranizda konuşun karar verin biz saygi duyuyoruz demeliler.

Siz ayrilin haftasina başkasını bulup evlenir bu demedi demeyin

Birebir aynı cümleleri duydum. Ailesi hanım köylü mü olcan gidersen hakkımı helal etmem demişti. İş yeri olsa bile ne kader garanti ki yarın bi gün batmayacağı. Ki kapatmış konudaki arkadaş. Yani erkek heryerde bi şekilde iş büküp yapıyor kadınların düzgün bir yerde rahat iş ortamı bulması daha zor bence

Değiştirmeyin. Sonra kıymetiniz olmaz. Yaptığınz fedakarlık değil göreviniz olur. Benzer bir durumu yaşadım. Çok yanlış davranmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…