Sevdigin kisi icin sehir degistirmek

Kaçın. Ne biçim ailesi var. Ne demek kızdı? Adam gelmek istemiyor ki senin düzenin var onun yok. O niye gelmek istemiyor? Kesinlikle gitmeyin. Ailesi ile iç içe bir tipe benziyor. Hanım köylü olurum falan diye düşünüyor olabilir. Ailesi oğlunu göndermek istemeyen oğlumcu tipler olabilirler. Bana uzak durulması gereken kişiler.gibi geldi. İyi tahlil edin durumu bence.

Neden kendi şehrinize dönmek istiyorsunuz

Tıpkı benim eski sevgilimin ailesinin bakış açısı

Bırakın sevgiliyi falan ben eşim için bile şehir değiştirmem şu anda kaç yıllık evliyim. Kurulu bir düzenim varsa bunu ancak kendim için daha iyi olacak şartlar oluşuyorsa kabul ederim. Eşime çok fazla iş teklifi geldi başka şehirlerden yıllar içinde, bana teklif dahi etmeden reddetti. Çünkü biliyordu sıfırdan başlamak istemeyecek kadar çok emek verdim kariyerime ve bu şartlarıma. Sizi seven saygı duyan bir insan zaten böyle bir teklifi baştan yapmaz.

O ne iş yapıyor ki orda?
Yani bilemiyorum güveniyorsan git de.
Ben gelmem demesi bencillik.

isviçre veya belçika herhalde

bir de şurası var bu işin:
siz master yapmışsınız ve bulunduğunuz kanton'un dilini biliyorsunuz master düzeyinde işiniz var

başka bir kantona gittiğinizde master düzeyinde işiniz olmama ihtimali var- hem dili bilmiyorsunuz hem de oraları biliyorum her kanton aynı da değil misal İstanbul, İzmir gibi bir yerden Doğu karadeniz'e gittiğinizi düşünün, nasıl iş bulacaksınız? her sektörde iş her yerde bulunmuyor. benzer bir sorunu hollandada da yaşayan arkadaşım oldu, doktoralı o da ama çalıştığı alanda eşinin olduğu şehirde iş bulamadı... nispeten küçük olan, nüfusu dağınık olan ülkelerde böyle sıkıntılar var. her yerde her iş yok (belki sizin sektörde vardır tabi bilmiyorum)

benim bir müşterim Lozanda yaşıyor, Fransızca konuşuyor mesela, oradan kıpırdayamıyor çünkü diğer bölgeler Almanca konuşuyor, kadın da Alman uyruklu değil bilmiyor dili. (ben dikkat etmeden Almanca yazmışım da bilmiyorum diye geri yazmıştı sonra konuştuk vs. vs.)

işin açıkçası master'lı düzeyde işim olsa ve dili bilmiyor olsam ben kıpırdamazdım. düz işçi olsanız hadi yine neyse...

Valla çok yaşa kanka aynılarını yazacaktım ama üşendim. Türkiye'de de benzer, bazı işler için istihdam sadece İstanbul'da var, diğer şehirlerde yok. Gidersen gittiğin yerde iş bulamıyorsun.

Bu adam bir malkafa, kendi işsiz, konu sahibesine de gel sen de elindeki işi at çöpe, birlikte işsiz kalalım anacığımın evinde torualım sürünleim diyor. Bu kadar salak olunur mu İşin daha vahimi konu sahibesinin şu adma için gitsem mi diye düşünmesi

Merhaba nasıl oldu çok hızlı bir karar verdiniz
coktan beri bunun kavgasini yasiyorduk zaten zorluyorduk iliskiyi ama kendiside farkindaydi artik sogudugumu ve konustuk ayrildik zorlamanin anlami yoktu artik ne kendisi benim sehirime yerlesmek istedi nede ben oraya gitmek ama benim nedenlerim daha cok gecerli oldugunu dusundugum icin icim rahat. Onunki bencilikti. 4 yilimi mantikli karar veremeyen bir adama harcadim bu kadarida yeterdi.

Oda soğumuş mu peki bu kadar çabuk bitirmeye ikna oldu mu ailesinden etkilenmiş olabilir

Hiç pişmanlığınız oldu mu

Oda soğumuş mu peki bu kadar çabuk bitirmeye ikna oldu mu ailesinden etkilenmiş olabilir
Sogumustur tabiki cunku ben bu konuyu one suruyordum surekli, ne yapayim artik belli bir yasa geldim birseyler olsun istiyorum hayatimizi kurmamizi istiyordum ama onun sehirinde daha zorlanicaktik, ben benim sehiri dogru buldugumu soyledigimde hosuna gitmiyordu. Gecerli sebepleri ve mantikli nedenleri olsaydi giderdim ama onunki bencilikti. Ailesinden eminim etkilenmistir cunku kiz kardesi baya tepki verdi beni sildi felan benim abisinin benim sehire gelmesini istedigimde. Ama bence en cok onun benciligile alakali bir durum sadece kendini dusunen bir insan.

Erkek tarafının issiz olduğu konuda nerede yazıyor anlamadım. İş yeri batmış ama ot yemiyor herhalde başka iş bulmuştur. İki taraf içinde bir şey diyemiyorum konu sahibi ama ben sizin yerinizde olsam gitmezdim.

Issiz degil tabiki ama benim meslegimin maagisi daha yuksek ve benim sehirimde bunun icin daha iyi bir yasamimiz olurdu ama o bunu gururuna yediremiyordu. egosu bana olan sevgisinden daha onemliymis.

Cevap basit o sizi fedakarlik yapacak kadar sevmiyor ama sizden bekliyor tabiki gitmeyin hele boyle rest ceken adamin yanina hic gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…