• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğimi hiç bir yerde bulamıyorum nasıl nerde bulacağıma dair taktikleriniz var mı ?

Sevdiğim biri var benimle daha önceden tanışmak isteyen ama benim reddettiğim. Çocuğun adını bile bilmiyorum sadece nerde yaşadığına dair bir tahminin var okadar. Ben ondan gerçekten çok etkilendim ilk bakışta aşk olsa gerek onu nasıl bulabilirim ?

Adamı nerde gördüysen Oraya git bi ihtimal karsılasabilirsin

madem etkilendin niye reddettin? reddettin niye etkilendin? klasik Turk kizi tribi... bak ne diycem esime cikma teklifini ben yaptim ohhhh iyiki de yapmisim baksana hic tanimadigim birini kk da aramiyorum...
hayat kisa kuslar ucuyor....

Sherlock holmes b bekler sok no su kaçtı arkadaşlar
Çozse cozse o cozer

ortak arkadaslarınız vardır illa ki sizinle tanısmak istedigini bildiginize göre. onların sosyal medya hesaplarından baksanız, mecbur tek tek bakacaksınız kim kimi takip ediyor diye ama belki o sekilde bulursunuz.
sizinle tanısmak istedigini kim size iletmisti. kendisi mi yoksa bir arkadas aracılıgı ile mi. arkadas aracılıgıyla ise ileten kisiden ogrenebilirsiniz.

Allah allah niye reddettin o zaman? Bir de olduğu gibi anlatsan da tavsiye verebilsek. Nasıl tanışmak istedi, nerede gördün vesaire. Şu anda ancak medyum tavsiyesi verebiliriz onda da konun kapanır.[/QUOTE şöyle oldu ben arkadaşlarımla bir cafede oturuyordum çocuk meğersem takip etmiş biz kalktıktan sonra peşimizden gelmiş adımla seslendi bana bende birden sevgilim var dedim reddettim ama çok pişman olmuştum çünkü aklımda kaldı aklımdan çıkaramadım ve bulamıyorum

ortak arkadaslarınız vardır illa ki sizinle tanısmak istedigini bildiginize göre. onların sosyal medya hesaplarından baksanız, mecbur tek tek bakacaksınız kim kimi takip ediyor diye ama belki o sekilde bulursunuz.
sizinle tanısmak istedigini kim size iletmisti. kendisi mi yoksa bir arkadas aracılıgı ile mi. arkadas aracılıgıyla ise ileten kisiden ogrenebilirsiniz.
kendi söylemişti bana

kendi söylemişti bana
off valla bilemedim nasıl bulunur ki. o gördügünüz kafeye gitseniz tekrar belki karsılasırsınız. birkac kere ust uste gidin mutlaka, o görmese bile mesela bir arkadası gorup soyleyebilir ona, bir sure gorunun ortalarda

off valla bilemedim nasıl bulunur ki. o gördügünüz kafeye gitseniz tekrar belki karsılasırsınız. birkac kere ust uste gidin mutlaka, o görmese bile mesela bir arkadası gorup soyleyebilir ona, bir sure gorunun ortalarda
ama sevgilim var demiştim ona birşey fark eder mi bilmiyorum ki aynı günde aynı saaate gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çıkar mı karşıma bilmiyorum

Back
X