Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğim biri var benimle daha önceden tanışmak isteyen ama benim reddettiğim. Çocuğun adını bile bilmiyorum sadece nerde yaşadığına dair bir tahminin var okadar. Ben ondan gerçekten çok etkilendim ilk bakışta aşk olsa gerek onu nasıl bulabilirim ?
Adını bilmediğin birini sevmeye nasıl karar verdin?
Allah allah niye reddettin o zaman? Bir de olduğu gibi anlatsan da tavsiye verebilsek. Nasıl tanışmak istedi, nerede gördün vesaire. Şu anda ancak medyum tavsiyesi verebiliriz onda da konun kapanır.[/QUOTE şöyle oldu ben arkadaşlarımla bir cafede oturuyordum çocuk meğersem takip etmiş biz kalktıktan sonra peşimizden gelmiş adımla seslendi bana bende birden sevgilim var dedim reddettim ama çok pişman olmuştum çünkü aklımda kaldı aklımdan çıkaramadım ve bulamıyorum
kendi söylemişti banaortak arkadaslarınız vardır illa ki sizinle tanısmak istedigini bildiginize göre. onların sosyal medya hesaplarından baksanız, mecbur tek tek bakacaksınız kim kimi takip ediyor diye ama belki o sekilde bulursunuz.
sizinle tanısmak istedigini kim size iletmisti. kendisi mi yoksa bir arkadas aracılıgı ile mi. arkadas aracılıgıyla ise ileten kisiden ogrenebilirsiniz.
off valla bilemedim nasıl bulunur ki. o gördügünüz kafeye gitseniz tekrar belki karsılasırsınız. birkac kere ust uste gidin mutlaka, o görmese bile mesela bir arkadası gorup soyleyebilir ona, bir sure gorunun ortalardakendi söylemişti bana
ama sevgilim var demiştim ona birşey fark eder mi bilmiyorum ki aynı günde aynı saaate gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çıkar mı karşıma bilmiyorumoff valla bilemedim nasıl bulunur ki. o gördügünüz kafeye gitseniz tekrar belki karsılasırsınız. birkac kere ust uste gidin mutlaka, o görmese bile mesela bir arkadası gorup soyleyebilir ona, bir sure gorunun ortalarda
sevgilin yok mu zaten?ama sevgilim var demiştim ona birşey fark eder mi bilmiyorum ki aynı günde aynı saaate gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çıkar mı karşıma bilmiyorum
denemekten bir sey kaybetmezsin.ama sevgilim var demiştim ona birşey fark eder mi bilmiyorum ki aynı günde aynı saaate gitmeyi düşünüyorum tekrar ama çıkar mı karşıma bilmiyorum