Sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım..

Aynen yanına kalmaz. Oğulları sanki 40 yaşında da yaşı geçiyo. Nasıl bu kadar kalpsiz oluyorlar anlamıyorım

Daha neler neler var da.. İşte anlamadığım tek şey ben mi hep benden vazgeçmişim de karşımdaki adam beni görmemiş... Daha neler göreceğim kim bilir...?! Ama Mevlam sabır versin bundan sonrasını güzel yazsın... Çok derinden öğrendiğim büyük bir tecrübem oldu... Umarım daha beteri çıkmaz karşıma.. İnşaAllah ben de geriye dönünce güler geçerim herkes gibi.. Yoksa tahammül edilecek gibi değil bu ayrılık...

Her şey zamanla. Bende ayrılalı 1 ay oldu. İlk günler durup durup ağlardım şimdi ağlamıyorum. İlk günler her dakika aklımdaydı şimdi saat başı gibi bir şey oldu. Zaman her şeyin ilacı ama içinde umut varsa intihar işte o zaman

Beni aradı.. 2 haftadır halen arıyor. "Çok pişmanım affet sen ne dersen yapmaya razıyım kimse senden kıymetli değil bunu çok iyi anladım ama şunu bil ki asla senden vazgeçmem. Sana kendimi affettirmek için elimden geleni yapacağım ama bana son bir şans ver eğer o kızla konuşursam benden şerefsizi yoktur demek, o zaman ayrıl ama bir daha onunla konuşmam, onla işim olmaz, ne olursun benimle konuş" diye peşimden koşuyor.. N'yapayım kızlar...?

3-4 dkkada herhalde cinsellik konuşuolardı.
Başka bişi gelmio maalesef aklıma.
Kpss yüklen önüne bak. İyi etmişin.

Gecen defa böyle demişti.unutma canım. O kıza o...u demişti.ona ragmen konuştu. Senin hakkında allah bilir ona ne söylüyo?
Ne konuşuyolarmış?

yapma...boşver ve yoluna devam et...

Iyi yapmissin bitirmekle , Eski sevgilisiyle konussun simdi...

Herkes sizi biliyorsa bilsin , Millet evlenip bosaniyorda ne olmus yani , Kotu bisey yapmadinki sen ..
Sevdin ama olmadi , kimin ne dedigini takma bosver.

Doğru söylüyorsunuz kızlar... Haklısınız... Ama halen mesaj atıyor arıyor... Kafamı çok karıştırıyor... Affet beni diye ağlıyor... Ama ben geriye dönmek istemiyorum hele ki aynı hataları tekrar tekrar karşıma geçip yapmasına asla tahammül edemem... Tek hedefim kpss... Geçen annesi aradı beni "Oğlumdan iyisini mi bulacaksın" diyor... Daha bir sürü küçük görecek laflar söyledi... "Gayet de bulurum ben güzel bir kızım, huyum da düzgün ama adım çıktı diye oğlunuza muhtaç değilim ki... Oğlunuz benden iyisini bulursa haber verin... Siz asıl oğlunuzun derdine düşün beni de rahatsız etmeyin..." dedim. Ama halen arıyorlar...

Ben halen seviyorum onu ama dönmeye niyetim yok...
Olur da sevgime esir düşüp dönmekten korkuyorum...
N'yapacağım ben....................

ne evleneceksin boyle bir adamda namazinda niyazla bu isler olmuyor eski sevgilisi ile aldatmis seni yine aldatir yok yakinken ayril gitsin sen aldatsan kabul edermiydi diger arkadaslarinda dedigi gibi hayatina bak

eski sevgilisiyle konuşsun bırak, dengesiz adi herif.!
kpssye yüklen, kurtul herkesten.
Kimseyi zorla almadım ki hayatıma... Buyursun konuşsunlar artık....

Iyi yapmissin bitirmekle , Eski sevgilisiyle konussun simdi...

Herkes sizi biliyorsa bilsin , Millet evlenip bosaniyorda ne olmus yani , Kotu bisey yapmadinki sen ..
Sevdin ama olmadi , kimin ne dedigini takma bosver.
Haklısın, beni onla evlenmeye bir nevi böyle mecbur bırakacaklardı... Elhamdülillah anladım...

yapma...boşver ve yoluna devam et...
Tek mantıklı seçenek o var önümde...
3-4 dkkada herhalde cinsellik konuşuolardı.
Başka bişi gelmio maalesef aklıma.
Kpss yüklen önüne bak. İyi etmişin.
3-4 dk da bitti şimdi... Şimdi tüm zamanlar onların olsun...
Gecen defa böyle demişti.unutma canım. O kıza o...u demişti.ona ragmen konuştu. Senin hakkında allah bilir ona ne söylüyo?
Ne konuşuyolarmış?
Onunla da bana o...u diyordur.. Yoksa kimse sürekli 4 senedir ayrıldığıyla konuşmaz ki...

eski sevgilisiyle konuşsun bırak, dengesiz adi herif.!
kpssye yüklen, kurtul herkesten.
Herkesten.. Hem de bir kalemde kurtulmam lazım... Allah büyüktür... Sağolun kızlar..

ne evleneceksin boyle bir adamda namazinda niyazla bu isler olmuyor eski sevgilisi ile aldatmis seni yine aldatir yok yakinken ayril gitsin sen aldatsan kabul edermiydi diger arkadaslarinda dedigi gibi hayatina bak
Aynen... Hastalık gibi bir şey bu aldatmak... Yine yapar ama bu defa bana değil...

Canım benim ben de üniversite son sınıftayken erkek arkadaşım evlenelim diye tutturuyordu aynı şekilde senin babanın olduğu gibi benim babam da karşı çıktı asla vermem okulunu bitir dedi ama tabi asla bana elini kaldıran bir baba olmadı sanırım bu konuda şanslıydım ama erkek arkadaşım 1 sene bile beklemek istemedi meğersem yaşı 30 olduğu için çevresindeki insanlardan çok baskı görüyormuş evlenmesi yönünde o yüzden bana baskı yapıyormuş ben de bana aşık ölüp bitiyor zannediyordum sakın ama sakın senin için beklemesini bilmeyen bu yolda sabretmeyen birini hayatına alma ki ben de öyle yaptım ve ortak kararla bitirdik ve o hemen biriyle evlendi amacı belliymiş hele işin içinde aldatma varsa asla affetme ne derler alışmış kudurmuştan beterdir düşün yani benim errkek arkadaşımın sabırsız olması dışında hiç bir kusuru yoktu yine de geleceğimi düşünüp bitirdim şükür

Konu sahibi en son 2014de uğramış buralara.
Umarım affedip evlenmemiştir o adamla

Hikayede bir tek babanız gaklı. Siz hangi akla hizmet sizi aldatan adamı affediyorsunuz. aklinizi basiniza alin sevgi dilencisi olmuş saçma sapan bir adamin pesinde geziyorsunuz. Akliniz da kapali herhalde. Yolunuz yol degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…