Sevdiğim erkeği nasıl geri kazanabilirim kendimi nasıl toparlarım?

baştan yanlış yapmışsınız aslında. bir erkeğin bu kadar üstüne düşülmez. sevgi bir yere kadar. sizin hatanız bu kadar üstüne düşmek yani kendinizde pek suç aramayın derim. bir şeylerle ilgilenin hobi edinin başka insanlar tanımaya çalışın evet demesi kolay ama biraz unutmak için sevmemek için çabalayın sizin buna çabanız yok belli ki. kendinizi sevin kendinize saygı duyun devamı gelecektir zaten. stres olup üzülüp kendinizi ve vücudunuzu yormayın hayattan zevk almaya bakın. onunla alakalı her şeyi silin. kendinize iyi bakın

Birini kaybederim korkusuyla hayat gecermi yahu ...Napsam geri kazansam mış.Engellemis terk etmiş gitmiş.Alti üstü kaç aylık flört.Ağır sıkıntılı bir insanmisiniz.Sizden çıkış yokmu kurtuluş yokmu sizin hayatınız yokmu .

Yahu bu kafayla sizi kim ister arkadaş olmak istemem kendine değer vermeyen birinin peşinde koşan yollarına heder olan kayıp bir ruh sunuz siz.Ne acıdım ne garipsedim.Sizin gibi insanlar insanları öldürür de sonunda .Siz tedavi olmak için daha çok çaba harcamalisiniz.Siz sevilmeyince istediği olmayınca yoluna bakmayan insanlar .Bakamayan.Balonda balon mavi balon ağaca uçtu dala takıldı.İlla isterim onu isterim.Kirmizi balon olsa olmuyormu yani.Bakin bunları 5 yada 7 yaşında halletmiş olmaliydiniz.Dünya yada içinde yaşayan insanlar size her istediğinizi vermek zorunda değil

Takıntılı insan korkutucudur takıntı her hastalığın her kötülüğün kaynağı kimseye hicbirseye takıntı geliştirmeyin sonrası çok kötü oluyor adam önce kadını sonra kendini vuruyor okuyoruz görüyoruz doğru değil bu tavırlar en baştan tedavisi mi gerekli neyse gerekli olan bu yapılmalı ilerlemesi çok tehlikeli.Sizin kıskançlıktan elinizin titremesi yada bu işi uzatmaniz iyi bitmez.Ben korkarım böyle insanlardan o kişide korktu kaçtı belkide

Biraz kendinize ve kız arkadaş ilişkilerinize odaklanın. Hobi bulun diziler filmler izleyin insanlarla sohbet edin kitap okuyun dil çalışın. Öz değer üzerine kitaplar okuyun kendinize bakın.

Bu anlattıkların duygu yoğunluğu değil psikolojik rahatsızlık artık

Beyin satin almalısınız. Koy ver dereye yukariii
Seni istemeyeni sen niye istiyorsun? İkinci kadın olmayı istemek ne demek? Erkekler bu kadar mı değerli? Kıskanç olduğunu söylüyorsun ama ikinci kadın olmayı nasıl kabulleneceksin? Başkası imam nikahı kiysa eleştirenler kendini ikinci kadın olmaya layık görüyor.
Kadınlar ne yaparsa kendilerine yapıyor. Erkekler de bu duygusallıktan her noktada faydalanıyor.

Sanirim cocugunuz da var. Hangi ara cocugunuza vakit ayirabiliyorsunuz?

ikinci kadın olmayı bile kabul ettim

Bu lafından sonra değerin kalır mı zannediyorsun? (Adamın evli olma ihtimalini çıkartarak yazıyorum yoksa çok kötü şeyler yazarım ama banlanmak istemem böyle bir konu yüzünden)
Veya sürekli peşinde gezerek? Sürekli kıskançlık yaparak sogutmussun kendini bir daha dikis tutmaz bu ilişki.

Yaş doğru değildir inşallah. Sizde obsesyon var bence psikoloğa değil psikiyatriye gidin.

4 ay flort, 8 ay ayrilik ve obsesyon, durumunuz iyi degil.

Prensiplerinden vazgeceni kimse sevmez, saygi duymaz.

Adam evli değil boşanmış.Şuan sevgilisi var ama bana da arada kendini hatırlatıyor.Ben ona yazmasam o bana yazıyor.Psikoloğumla konuşuyoruz o yine yazarsa ters cevap vereceğime dair ama o bana yazdığı an akan sular duruyor ben sağlıklı düşünemiyorum.O bana sarıldığında ben kendimi çok huzurlu falan hissediyorum.Normalde kimse için yapmayacağım fedakarlıklar yaptım onun için ve belki de ondan karşılığını görmek istiyorum bilmiyorum.

Bu tamamen kirici saygisız bir yorum.
insanlar aşk acısinı farklı yaşar.Benim
yaşadığım şey bir bağımlılık ya da ağır bir
psikolojik rahatsızlık değil, bir kalp kırıkliğı.
Bunun için hastaneye yatmama gerek yok.

Hangi kalp kırıklığında ikinci kadın olmayı kabul edebilir insan? Kalbin kırılsa yoluna bakarsın senin yaptıkların aşk acısı falan değil sallama.
Sen kendine saygı duymuyorsun. Bağımlılık değil diyorsun adam a dese koşup koynuna atlıyorsun. Bu ağır bir psikolojik rahatsızlık canısı üzgünüm

Hasta ruhu insanlar gibi davranıyorsunuz Tv'de izlediğimiz kadın cinayetleri yapan adamlar gibi davranıyorsunuz ben sizi pek oy gormedim

Lütfen evlen onunla.
İnşallah evlenirsiniz.
Evlen ki hayatın gerçeklerine merhaba ben geldim diyebil.
Sana anyayı Konya'yı göstersin hele bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…