- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
- Konu Sahibi serdaortacveben
-
Yorumlar silinmiyor dimi lütfen kimse yanlış anlamasın ben yanlış okumuşum16 yaşında olan kız ve daha çocuk 16 yasinda bir kız çocuğu en son ne zaman gördünüz bilmiyorum ama daha çocuk görüntü olarak da çocuk 22 yaşında bir erkek ise bildiğin adam ayrıca üniversite ve lise ortamı bir mi? O çocuğun aklında kim bilir neler olur kızı kullanır bence cesaretlendirmek çok yanlış yorumlar
18 yaşından küçüksen olmaz. yaşın 25 olsaydı herif 31 olsaydı olurdu ama bu yaşta erkeklerin 18den küçük kız sevdası kullanmak ve yönetmek istemesi. Ve masumane bakamıyorum ped.filiden farksız olur.Ben 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım
Evet ablacığım sorun olur daha çok küçüksünBen 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
Duzenle kismi var zamani dolmadiysa yaziyi duzenleyebilirsinizYorumlar silinmiyor dimi lütfen kimse yanlış anlamasın ben yanlış okumuşum
Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım
6 yaş fark normal demeye gelmiştim ama 16 yaş için 6 yaş fazla. 22 yasinda birinin ne işi olur coluk cocukla? Var demek ki bir sıkıntı.
Yapamadım yaDuzenle kismi var zamani dolmadiysa yaziyi duzenleyebilirsiniz
Zamani dolmustur o zaman yapicak birsey yokYapamadım ya
Canim sen daha yetiskin degilsin. Ne isin var üniversiteli herifle? Seni kullanir bunu yapma suan senin üniversiteli biriyle sevgili yapman dogru degil. kiz liseli daha resit degil 16 ama herif üniversiteli 22 yetiskin kusura bakma bu ilişki pefolliden farkı yok pek masum bakamıyorum.Ben 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
Sen kendini ne kadar olgun sansan da daha bir çocuksun üniversite ortamında bile kendine göre birini bulamayıp çoluk çocukla takılan adam normal biri değildir adamın sapıklığından bahsetmeme bile gerek yok o zaten ortadaBen 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?