Sevdiğim çocukla aramızda 6 yaş fark sorun olur mu?

Yorumlar silinmiyor dimi lütfen kimse yanlış anlamasın ben yanlış okumuşum

Çocuk-genç adam ilişkisi. Çok iğrenç. Kocaman adamın reşit olmayan kızla ne işi olur. Lise 2'ye giderken Lise 4'e giden sevgilim vardı, o bile bana kocaman adam gibi geliyordu. Aklı başında hiçbir erkek reşit olmayan kızla takılmaz.

18 yaşından küçüksen olmaz. yaşın 25 olsaydı herif 31 olsaydı olurdu ama bu yaşta erkeklerin 18den küçük kız sevdası kullanmak ve yönetmek istemesi. Ve masumane bakamıyorum ped.filiden farksız olur.

Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım

Nasıl yanlış anladınız? Çocuk, doğum tarihlerinden tutun, 11. sınıfa daha yeni geçtiğine kadar her şeyi açık açık yazmış.

Evet ablacığım sorun olur daha çok küçüksün

Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım

Kucuk olan erkek olsa da ayni şey gecerli aslinda.
16 yasinda lise cocugu daha sakallari yeni cikiyor onlarin, 22 yasinda kiz da olsa insan utanir kucuk cocugu koluna sevgili diye takip insan icine cikmaya ya.
16 yaşinda kizla ne bulup ne konuşuyor ikisi cok ayri dunyalarda.

Ablacım 22 yaşındaki bir insan , 16 yaşındakine çocuk der o sana seni seviyorum falan diyordur ama inanma senden faydalanmak istiyordur . Ben bundurumu çok tehlikeli buldum , inan kendi yaşıtın olsa çocukluk aşkı derdim ama 22 yaş bir erkek . İyi niyetli değildir .

burada çıktın karşıma aşkım hzıını alamadın galiba serı aynı konular geliyor o yaştaki bir ergen senden faydalanmak ister amaç bu uzak dur

Canim sen daha yetiskin degilsin. Ne isin var üniversiteli herifle? Seni kullanir bunu yapma suan senin üniversiteli biriyle sevgili yapman dogru degil. kiz liseli daha resit degil 16 ama herif üniversiteli 22 yetiskin kusura bakma bu ilişki pefolliden farkı yok pek masum bakamıyorum.

Pedofili denmiyor sanırım buna.
Başka bir adı vardı, pedofili başka bir şey, çocukların cinsiyeti yoktur ama ona cinsel çekim duymaktır. Bu pedofilidir. Siz ergenliğe girmişsiniz artık. Adı başka bir şeye dönüşüyordu. Ayrımını düzgün yapalım artık şunun. Pedofili çok daha korkunç bir şey çünkü. "Efebofili" deniyormuş netten baktım geldim hemen.

Ama hukuken suç mu? Evet. Ahlaken doğru mu? Değil.

Bu arada üniversite okuyan normal biri liseli birine bakmaz. Karşındaki çocukta sıkıntılar var gibi.

Kazık kadar üniversiteli adam lise 2 öğrencisiyle nasıl takılır? Üniversitede yaşıtları bakmamış bu bu ne biçim iş kızım sen de aklını başına topla hiç mi yaşıtın yok etrafında?

Sen kendini ne kadar olgun sansan da daha bir çocuksun üniversite ortamında bile kendine göre birini bulamayıp çoluk çocukla takılan adam normal biri değildir adamın sapıklığından bahsetmeme bile gerek yok o zaten ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…