- 11 Haziran 2024
- 7
- -7
- 1
- 16
- Konu Sahibi serdaortacveben
-
Birincisi biriniz reşit diğeriniz çocuk, herhangi bir durumda pedofiliye girer bu. İkincisi üniversiteli adamın liseli çocukla her türlü ne işi var.Ben 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
Benimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarınBen 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.
Ama tabi eğitim durumuna bakınca üniversiteli biriyle lisedeki birinin yaşam tarzları biraz farklı olduğu için o yüzden acaba dedimBenimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın
Benimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın
Yanlis mi anladiniz acaba erkek degil kiz kucuk olan. Yas farki degil onemli olan kizin daha resıt olmamis olmasi ama erkegin resit olmasi.Benimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın
16 yaşında olan kız ve daha çocuk 16 yasinda bir kız çocuğu en son ne zaman gördünüz bilmiyorum ama daha çocuk görüntü olarak da çocuk 22 yaşında bir erkek ise bildiğin adam ayrıca üniversite ve lise ortamı bir mi? O çocuğun aklında kim bilir neler olur kızı kullanır bence cesaretlendirmek çok yanlışBenimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın
Benimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın
Evet yanlış anlamışımYanlis mi anladiniz acaba erkek degil kiz kucuk olan. Yas farki degil onemli olan kizin daha resıt olmamis olmasi ama erkegin resit olmasi.
Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım16 yaşındaki kız çocuğuna kendi hayatınızdan örnek vermeniz hiç doğru değil.
Haklısın canım yanlış okudum16 yaşında olan kız ve daha çocuk 16 yasinda bir kız çocuğu en son ne zaman gördünüz bilmiyorum ama daha çocuk görüntü olarak da çocuk 22 yaşında bir erkek ise bildiğin adam ayrıca üniversite ve lise ortamı bir mi? O çocuğun aklında kim bilir neler olur kızı kullanır bence cesaretlendirmek çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?