Sevdiğim çocukla aramızda 6 yaş fark sorun olur mu?

serdaortacveben

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
7
-7
1
16
Ben 2008 li ve 16 yaşındayım lise 2. sınıfa gidiyorum ve sevdiğim çocuk 22 yaşında 202 li aynı zamanda üniversite 2. sınıfta aramızdaki bu yaş farkı çok mu sizce ben fazla takmıyorum ama yine de sormak istedim bu yıl bitti ben 11 o da üniversite 3 olacak.

Birincisi biriniz reşit diğeriniz çocuk, herhangi bir durumda pedofiliye girer bu. İkincisi üniversiteli adamın liseli çocukla her türlü ne işi var.
Sıkıntı var bu durumda kusura bakma ben hoşlanmadım.

İkinizde yetişkin olsaydınız hiç sorun olmazdı. Ama biriniz genç yetişkin öbürünüz ergen iletişim sorunları çok muhtemel bişey. Çocuğun baya anlayışlı seninde biraz olgun davranman gereken bi ilişki biçimi. Bence bu çok yorucu

Ortaokul-lise lise-üniversite ve üniversite 2 ye kadar-iş sahibi insan ilişkilerini doğru bulmuyorum ondan sonrasında 15 yaş olsa da aşılır. Bu yaş gruplarında karşıdakini kullanma saflığından yararlanma çok fazla oluyor ve ileride hep pişman olunuyor. Kesinlikle sağlıklı bir ilişki değil uzak durun. Ya yaşıtınız birini bulun ya da ilişkinizi üniversiteye erteleyin.

Ayrıca yazmayı unutmuşum reşit bile değilsiniz karşıdaki ne cesaretle böyle bir ilişkiye başlayacak onu da bilmiyorum. Olursa böyle bir ilişki umarım aileniz fark eder ve polise şikayet eder.

Ayrıca o kanunda artık bi yetişkin. Sense hala çocuksun. Ve bu açıdan bakınca büyük problem getiren şeyler olabilir. Bir diğer sorunda onun üniversiteli olması seninde liseli olman. Üniversite ortamları liseden çok farklı. Bu ilişki içinde senden cinsel bi istekte bulunmamalı. Pedofili gözüyle bakılır ki öyle de olur. Hayata bakış açılarınızda çok farklı olacak. Sen 18ine girdiğinde bu çocuğu hatırlayıp kendine gülebilirsin bile. Ama eğer sonradan pişman olscağın şeyler olursa bu da senin ileride büyük sorunlsr yaşamana sebep olabilir. Kendini koruyabilmen gerek. Şimdi gözüne 22 büyük görünmüyor farkındayım ama hayata bakış açılarınız, deneyimleriniz, sorunlarınız çok farklı olmuş olucak

Benimde eşimle aramda 6 yaş var 6 yıllık evliyim bence olgunluk önemli olan . Sizden küçük bile olsa düşüncelerin olgun olması gerekiyor şahsen çok takmayın sevmenin sevilmenin tadını çıkarın

Ama tabi eğitim durumuna bakınca üniversiteli biriyle lisedeki birinin yaşam tarzları biraz farklı olduğu için o yüzden acaba dedim

Yanlis mi anladiniz acaba erkek degil kiz kucuk olan. Yas farki degil onemli olan kizin daha resıt olmamis olmasi ama erkegin resit olmasi.

16 yaşında olan kız ve daha çocuk 16 yasinda bir kız çocuğu en son ne zaman gördünüz bilmiyorum ama daha çocuk görüntü olarak da çocuk 22 yaşında bir erkek ise bildiğin adam ayrıca üniversite ve lise ortamı bir mi? O çocuğun aklında kim bilir neler olur kızı kullanır bence cesaretlendirmek çok yanlış

16 yaşındaki kız çocuğuna kendi hayatınızdan örnek vermeniz hiç doğru değil.

16 yaşındaki kız çocuğuna kendi hayatınızdan örnek vermeniz hiç doğru değil.
Yaaaa ben yanlış anladım soryyyyy , benim yaş farkı dediğim de ben 24 yaşındaydım eşim 30 yaşındaydı ama evet çooook küçük kız vala yanlış anladım yanlış yorum yaptım

Haklısın canım yanlış okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…