Sevdiğim çocuğu etkilemem lazım. Buluşacağız ama nerde?

20 yaşındayım. Haklısın ne diyeyim. Allah beni bu meseleden en az acıyla kurtarsın çıkarsın. Ama 3 yılı geçti ve hala ona aklım tamamen :KK43:(

Umuyorum yanlışlarını bir an önce görürsün.Senin gibi bir şey bende yaşadım inan ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.Karşındaki seni hiç düşünmüyor bile.Canımın yarısısın sen bile dese inanma.Bir anda silip atılabiliyorsun.Ortak nokta olması, birbirinizle konuştuğunuzda dertleştiğinizde iyi hissetmeniz bazılarına yetmiyor, yetemiyor maalesef. Kimse için emek verme, peşinden koşma.İnsanlar vazgeçilemez sanıyorlar kendilerini o zaman. Ama hiç kimse vazgeçilemez değildir unutma bunu.

Vallahi bence aşırı makyaj yapma natural bir makyaj göze eyeliner hafif bir ruj .. saçlar natural olsun .. Parfümün kiss me kiss me diye bağırmayanlar dan olsun :KK70: Elbise giy kot falan değil bence düz renk bir elbise siyah yada beyaz gibi prenses gibi ol kısacası çafçaflılarla aşık edemezsin böyle prensesi oynucaksın ki etkilensin :KK70: Arada bakışlarınla etkilenemen lazım saçların ve gözlerin öyle güzel öyle özelmişcesine baksın ki etkilensin vs vs benden bunlar :)

Ha bence daha çok erken ilişki atlaması kolay olmuyor .. Biraz zaman ver hemen ilgilenirsen biz nasıl ''üşüştü hemen ilk fırsatta '' diyoruz aynısını onlarda der .

4 yildir bu cocuga asigim diyorsun. Eger o da senden etkilenecek olsa, simdiye kadar farkina varirdi diye dusunuyorum. Seni tanimasina ragmen baska bir kizla -sen her ne kadar birbirlerine uygun bulmasan da- iliskisi olmus. Su an senle biseyler yasasa bile, duygusal bosluktan olmayacagini nerden biliyosun? Ben cok supheye duserdim.

X