Sevdiğim çocuğu etkilemem lazım. Buluşacağız ama nerde?

Herkese merhabalar. Birini çok seviyorum. Ancak o bir ilişkiden yeni çıktı ve hayatında fazlasıyla karmaşa fazlasıyla sıkıntılar var. Ayrıca ona ihanet eden kızı tamamen unutmasını sağlayacak kadar onu etkilemem lazım. Şimdi onunla sabahtan akşama kadar birgün geçireceğiz. Ona kendimi gerçekten ifade edebileceğim, hatta aşık edebileceğim güzel bir yerde rahat bir ortam kurmam lazım. Mümkünse sessiz sakin bir yer ama ağaçlı veya deniz gören bir yer olmalı. İstanbul'da yaşıyoruz. İstanbul içinde her yer bana uyar. Ayrıca çok pahalı olmayan bir cafeye de oturabilmeliyiz istersek. Aşırı ıssız da olmasın korkarım :KK70: :KK70: Görüşlerinizi bekliyorum. Çok teşekkürlerr şimdidenn...

Hevesini kırmak gibi olmasın ama hiç uğraşmaya, emek vermeye değmez bence.

Sorunlu ilişkilerden çıkmış aşka küsmüş insanları tamir edicez derken biz kırılıyoruz, biz bozuluyoruz farkında olmadan.

Seven zaten sever seveceği varsa eğer.Seçeceğin kafeye göre karar vermeyecek nasıl olsa.Yaşın kaç bilmiyorum ama benden nasihat olsun :)

Herkese merhabalar. Birini çok seviyorum. Ancak o bir ilişkiden yeni çıktı ve hayatında fazlasıyla karmaşa fazlasıyla sıkıntılar var. Ayrıca ona ihanet eden kızı tamamen unutmasını sağlayacak kadar onu etkilemem lazım. Şimdi onunla sabahtan akşama kadar birgün geçireceğiz. Ona kendimi gerçekten ifade edebileceğim, hatta aşık edebileceğim güzel bir yerde rahat bir ortam kurmam lazım. Mümkünse sessiz sakin bir yer ama ağaçlı veya deniz gören bir yer olmalı. İstanbul'da yaşıyoruz. İstanbul içinde her yer bana uyar. Ayrıca çok pahalı olmayan bir cafeye de oturabilmeliyiz istersek. Aşırı ıssız da olmasın korkarım :KK70: :KK70: Görüşlerinizi bekliyorum. Çok teşekkürlerr şimdidenn...
Eskiden erkekler uğraşırdı şimdi bayanlar. O seni etkilesin bırak

bence kendine bu kadar guvenme, olmazsa hayalkirikligi yasarsin.. etkileyebilmek, cok meziyetli olmakla alakali degilki.. birini biliyorum, kiz diyordu ki, cok iyi biri her seyiyle ama kalbimde hic bi kipirti yok..
gonlun akmasi cok farkli..
Ben onu etkileyeceğimden eminim. Onun her halimle beğeneceği biri olduğumdan da eminim. Mesleklerimiz dahi aynı. Bakış açılarımız, sonra zıtlaşsak bile tatlılıkla konuyu bağlabilmemiz. Ve daha birçok şey aynı.İkimizde birbirimizle konuşmaktan huzur buluyoruz. Tartıştığımızda alttan almayı biliyoruz. İlk kez buluştuk geçen hafta. Harika vakitgeçirdik ama bir o kadar da benim için kötü bir gündü. Çünkü hastaydım hava sıcaktı birçok sebep daha var. Genelde sessiz kalmama rağmen ertesi gün aklımdan çıkmıyorsun felan yazdı ve doğru hissettiğinden eminim bu konuda.

Üsküdar Fethi Paşa Korusu - MAvi Yeşil Cafe olabilir fakat böyle psikolojisi alt üst biri hayatına girince güvensizlik, kıskançlık, kavga.. Değer mi iyi ölç .Şu an cazip geliyor..
Teşekkür ederim. 3-4 yıldır aşığım ben bu çocuğa ve kimseyi sevmedim kimseyle olmadım. O yüzden onun çektiği sıkıntıları da biliyorum. Ve her türlü zorluğa hazırım, birtek kalbini bana vermesi en büyük umudum.

Ya catlakb yazdigi her sey ortusuyor. O daha muhafazakardi ben daha rahattim hep tartisirdik bu yuzden. Kac kere ayrilip baristik. Konuyu okuyunca gozlerim doldu. Bak onunla ilgili konu da actim ben bakabilirsin. Bi yaziyo, bi yazmiyo. Durum paylasiyor belki baska birilerine ihtiyacim vardir diye. Benden once de hic sevgilisi olmamisti ben ilktim. Kendi kendime yedim cocugu 1 yil 3 ayda. Oysa cok uzulurum. Ki bence kesin o. Icime dogar boyle seyler.
Arkadaslarimin hepsi ozenirdi bize. Birkac kez onun arkadaslari bana iftira bile atti rihannaa'yi bir erkekle elele yururken gorduk diye. Yalan tabi cunku o da benim ilk sevgilimdi. Arkamdan bana ihanet etti diye konusuyorsa hayatim boyunca hic affetmem onu. Ilk ayrilalim istersen dedigimde hungur hungur aglamisti karsimda. Cok ozlemisim ya onu of. Ben unutmaya calisirken.. Konu sahibi, eger oysa ya da degilse farketmez birak da seni oldugun gibi sevsin, sevmezse, aklinda baskasi varsa sen uzulursun. Cok sey biriktirmistim onunla 1 yil 3 ayda gitmedigimiz yer gezmedigimiz mekan kalmamisti. Bu arada konu sahibi, sen o kizla ya da benle (bilmiyorum) o kadar ciktigini nereden biliyorsun? Kotu oldum ya. Her neyse. Kaderde varsa olur ne diyeyim. Mutlu olmayi hak eden bir insan.
:KK70: :KK70: dur sakin ol, o sen değilsin bizde senin sandığın kişiler değiliz. çünkü birincisi 1 yıl 3 ay dediğim kabaca bir zamandı. Tam olarak o kadar değil. Ayrıca bu kız onun ilk sevgilisi de değil. Ayrıca o kızı benim sevdiğim çocuğa kimse yakıştırmazmış. Kimse hayran felan da değil :KK70: ve dediğim gibi şehirler farklı.

Yerine göre çok iyi fiyatları.. tabakları bol ve doyurucu.
Ama senin fiyat aralığını bilemediğimden bir şey diyemiyorum.

İnternet siteleri var oradan bak istersen
Valla çay 2,5 lirayı geçmesin mesela. fazla paramız yok :KK70: kahvaltı tabağı 20 tl yi geçmesin. bu civarlarda.

Çok masumduk ya ilk 5.ayda tutmuştu elimi, şimdi başkasini basmaya calisiyor yarasına. Kırgınım sadece kızgın değilim. Het ihtimali değerlendiriyorum konuyu okuduğumdan beri. Okulda bir kız sevgilisinin olup olmadığını sormuştu acaba o mu diyorum, üye olduğu yerdekilerden biri mi diyorum, kafayı yedim burada. İnşallah o değildir diyorum ama her şey mi benzer ya. Benim rahat onun daha muhafazakar olması bile benziyor. Tıpatıp aynı. Benim merak ettigim konu sahibi nereden biliyor onun unutamadığını? Niye yarabandi oluyor? En merakettiğim de eski sevgilim başkasına ihtiyacım vardır turu durum paylaştığı halde neden bana hala hal hatır soruyor? En son hani üniversiteyi kazandın demişti ama sanki hala sevgili olduğumuzdaki gibi konusuyordu. Espirili, dalga geçerek. Bilmiyorum daha yeni yeni toparlanmisken bunun olma ihtimali bile yıktı beni
Biz hala üniv okuyoruz bu arada ve ilk üniversitemiz :KK70:

Hevesini kırmak gibi olmasın ama hiç uğraşmaya, emek vermeye değmez bence.

Sorunlu ilişkilerden çıkmış aşka küsmüş insanları tamir edicez derken biz kırılıyoruz, biz bozuluyoruz farkında olmadan.

Seven zaten sever seveceği varsa eğer.Seçeceğin kafeye göre karar vermeyecek nasıl olsa.Yaşın kaç bilmiyorum ama benden nasihat olsun :)
20 yaşındayım. Haklısın ne diyeyim. Allah beni bu meseleden en az acıyla kurtarsın çıkarsın. Ama 3 yılı geçti ve hala ona aklım tamamen :KK43:(

Ben onu etkileyeceğimden eminim. Onun her halimle beğeneceği biri olduğumdan da eminim. Mesleklerimiz dahi aynı. Bakış açılarımız, sonra zıtlaşsak bile tatlılıkla konuyu bağlabilmemiz. Ve daha birçok şey aynı.İkimizde birbirimizle konuşmaktan huzur buluyoruz. Tartıştığımızda alttan almayı biliyoruz. İlk kez buluştuk geçen hafta. Harika vakitgeçirdik ama bir o kadar da benim için kötü bir gündü. Çünkü hastaydım hava sıcaktı birçok sebep daha var. Genelde sessiz kalmama rağmen ertesi gün aklımdan çıkmıyorsun felan yazdı ve doğru hissettiğinden eminim bu konuda.
ilk yorumumun arkasindayim.. gonul akmasi 'bol ortak nokta' ile olmaz.. yani olabilir belki ama o yine elektrikle alakalidir, noktalarla degil; bol ortak nokta kaymak olur o elektrigin ustune.. bu kadar emin olmamani, olumsuz olursa uzulme diye soyledim.. ama sen bu kadar eminsen mekana filan cok takilma, zira farketmez :KK66:

bi de iliskisi yeni bitmis adami yola getirmeye, kendine asik etmeye calismak, kendini cok hirpalamayi goze almak demektir bence.. cunku filmlerdeki gibi yurumuyo is.. issiz/yarali adami yola getiren kadin olma hevesini korukledi hep bu filmler :KK53:

Çok masumduk ya ilk 5.ayda tutmuştu elimi, şimdi başkasini basmaya calisiyor yarasına. Kırgınım sadece kızgın değilim. Het ihtimali değerlendiriyorum konuyu okuduğumdan beri. Okulda bir kız sevgilisinin olup olmadığını sormuştu acaba o mu diyorum, üye olduğu yerdekilerden biri mi diyorum, kafayı yedim burada. İnşallah o değildir diyorum ama her şey mi benzer ya. Benim rahat onun daha muhafazakar olması bile benziyor. Tıpatıp aynı. Benim merak ettigim konu sahibi nereden biliyor onun unutamadığını? Niye yarabandi oluyor? En merakettiğim de eski sevgilim başkasına ihtiyacım vardır turu durum paylaştığı halde neden bana hala hal hatır soruyor? En son hani üniversiteyi kazandın demişti ama sanki hala sevgili olduğumuzdaki gibi konusuyordu. Espirili, dalga geçerek. Bilmiyorum daha yeni yeni toparlanmisken bunun olma ihtimali bile yıktı beni

Sen değilsin bu sanırım sadece benzerlik.
Dertleşmek istersen eğer özel mesaj atabilirsin canı gönülden dinlerim :)

Doğrudur belki yalanları vardır. Ama durum sandığınızdan çok farklı. Çünkü kız gerçekten gereksiz bir tip. Hani şımarık ve küçük bir kız diyebilirim yani. Asla o çocuğu sandığı gibi değil. Ki zaten bakın şu konuya özellikle dikkat çekiyorum. Bir insanı tanırsınız ve sonra aşık olur ilişkiye başlarsanız daha uzun ve daha sağlam oluyor. Benim 3 yıllık ilişkim olmuştu. Hiç ayrılmamıştık 3. yılın sonunda bir ayrıldık ayrılış o ayrılış bir daha bir araya gelmedik. Birbirimizi önce tanımıştık. Ama sonra olmadı. Ancak bu bahsettiğim kişilerin ilişkisi ise bakışmayla başlamış ve zamanla birbirlerini tanıdılar. Ve ben ilişkinin her anına şahittim diyebilirim.Ayrılacaklarını da biliyordum. Ve birbirlerini tanıyınca ayrılıp ayrılıp barıştılar ve yni iyice yıpranmış bir ilişki. Ancak malesef etkisi sürüyor doğal olarak. Benimde umudum bu sebepten.

Bence çok umut bağlamayın.
Normal arkadaş gibi takılın.
İlk buluşmanızda yanımdan gitme gibi konuştuysa bunun nedeni kafası dağılıp kendini iyi hissettiğinden de olabilir.
İnşALLAH üzülmezsin.
İnşALLAH yara bandı olmazsın :)

Herkese çok teşekkür ederim. Rihanna adlı arkadaş sende bir an önce yazdıklarımı okursun inşallah çünkü kimsenin üzülmesini istemem. Bu şahısların ilişkisi birbirini yormuş ve yıpranmış felan bir ilişki o yüzden ve birçok açıdan sizinkiyle aynı değil. Allah herkesi sevdiğine hayırlısıyla kavuştursun, bana da akıl versin yardım etsin. Ülkemize de huzur mutluluk ve barış versin diyorum ve kaçıyorum herkese çok teşekkürler :KK70:
(Bu arada bu konular kapanmıyor mu ya açtık bir kere hep kalır mı böyle adım sanım her şeyim belli :KK70: )

Bu yazdiklarim arkadaslarimdan edindigim tecrubeyle sabittir. Bir kere anladigim kadariyla yeni ayrilmislar ve dedigine gore cokta guzel vakit gecirmisler boyle durumlarda erkek kendi acisini unutabilmek icin kendini baska kizlarla konusurken bulabilir,her erkek demiyorum ama cogu. Daha sonrada yok ben unutamadin zamana ihtiyacim var cart curt meselesine doner olay ve sonuc husran.. Ve ya hadi diyelim bunlar olmadi sanada biraz korkutucu gelmiyor mu iliskiden yeni cikmis ve ihanete ugramis bir erkek? Kendi kendini yemiycek misin acaba kiz mesaj atti mi yada acaba konusuyorlar mi diye? En ufak soguklugunda olayi buna bagliycaksin. Dedigim gibi en yakinlarimdan yasayip gordum bunu. İyi dusun derim

Sen değilsin bu sanırım sadece benzerlik.
Dertleşmek istersen eğer özel mesaj atabilirsin canı gönülden dinlerim :)

Bence çok umut bağlamayın.
Normal arkadaş gibi takılın.
İlk buluşmanızda yanımdan gitme gibi konuştuysa bunun nedeni kafası dağılıp kendini iyi hissettiğinden de olabilir.
İnşALLAH üzülmezsin.
İnşALLAH yara bandı olmazsın :)
İnşallah çok sağ ol :KK70:

Bu yazdiklarim arkadaslarimdan edindigim tecrubeyle sabittir. Bir kere anladigim kadariyla yeni ayrilmislar ve dedigine gore cokta guzel vakit gecirmisler boyle durumlarda erkek kendi acisini unutabilmek icin kendini baska kizlarla konusurken bulabilir,her erkek demiyorum ama cogu. Daha sonrada yok ben unutamadin zamana ihtiyacim var cart curt meselesine doner olay ve sonuc husran.. Ve ya hadi diyelim bunlar olmadi sanada biraz korkutucu gelmiyor mu
Hemde ne biçim korkutucu geliyor çünkü bu çocuk için çektiğim ilk acı değil.

Hemde ne biçim korkutucu geliyor çünkü bu çocuk için çektiğim ilk acı değil.

Daha once ne oldu mesela? Hem madem cektigin ilk aci bu degil o zaman diger bir acina kendi kendine zemin hazirlama derim. Yarin bulusun hareketlerine bak bakalim vakit gecir,ve yarin tabiki guzel vakit gecirdiniz diye cocuk kafasindan her seyi silmis olmuyor sonucta kimse robot degilki. O yuzden bu cocugu pas gec ve yeni asklara yelken ac derim kardes :KK19:

Daha once ne oldu mesela? Hem madem cektigin ilk aci bu degil o zaman diger bir acina kendi kendine zemin hazirlama derim. Yarin bulusun hareketlerine bak bakalim vakit gecir,ve yarin tabiki guzel vakit gecirdiniz diye cocuk kafasindan her seyi silmis olmuyor sonucta kimse robot degilki. O yuzden bu cocugu pas gec ve yeni asklara yelken ac derim kardes :KK19:
yarın görüşmicez ama bu hafta içinde görüşücez. Teşekkür edeerim.

X