Ya catlakb yazdigi her sey ortusuyor. O daha muhafazakardi ben daha rahattim hep tartisirdik bu yuzden. Kac kere ayrilip baristik. Konuyu okuyunca gozlerim doldu. Bak onunla ilgili konu da actim ben bakabilirsin. Bi yaziyo, bi yazmiyo. Durum paylasiyor belki baska birilerine ihtiyacim vardir diye. Benden once de hic sevgilisi olmamisti ben ilktim. Kendi kendime yedim cocugu 1 yil 3 ayda. Oysa cok uzulurum. Ki bence kesin o. Icime dogar boyle seyler.
Arkadaslarimin hepsi ozenirdi bize. Birkac kez onun arkadaslari bana iftira bile atti rihannaa'yi bir erkekle elele yururken gorduk diye. Yalan tabi cunku o da benim ilk sevgilimdi. Arkamdan bana ihanet etti diye konusuyorsa hayatim boyunca hic affetmem onu. Ilk ayrilalim istersen dedigimde hungur hungur aglamisti karsimda. Cok ozlemisim ya onu of. Ben unutmaya calisirken.. Konu sahibi, eger oysa ya da degilse farketmez birak da seni oldugun gibi sevsin, sevmezse, aklinda baskasi varsa sen uzulursun. Cok sey biriktirmistim onunla 1 yil 3 ayda gitmedigimiz yer gezmedigimiz mekan kalmamisti. Bu arada konu sahibi, sen o kizla ya da benle (bilmiyorum) o kadar ciktigini nereden biliyorsun? Kotu oldum ya. Her neyse. Kaderde varsa olur ne diyeyim. Mutlu olmayi hak eden bir insan.