- 18 Mayıs 2008
- 9.691
- 15.590
-
- Konu Sahibi kalbikirikmelez
Henüz bebek yani.Ben 21 yaşındayım o da 21 yaşında
21 yasinda beyBen 21 yaşındayım o da 21 yaşında
Çalıkuşu?Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Ne kadar ıssız ve dünden razı bir bey :dEfendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Hiç inandırıcı gelmedi. Ne çabukEfendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Ekleyelim ama seviye yakışıklılığı geçmesinŞey gibi ;
Rüya erkek bileşeni satan bir dükkan geldi benim aklımada.
"250 Gr kultur,300 Gr yakisiklilik,150 Gr bakimlilik geri kalanını da 1 kg'ye tamamlayacak şekilde seviye ekleyelim usta" denmiş sanki
Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)
Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??
Bence bey olmasına borçlu. 5 dil biliyomus, kuş dilini aksanli konusuyo heralde21 yaşında nasıl memur olunuyor? "Okulda çalışan bey" derken ya öğretmen ya idareci diye düşündüm ben.
Bu kadar "ağır kültürlü" adamla da "felan" diye konuşmuyorsunuzdur umarım.
Hikaye bana geçmedi.
Siz 21 yaşındaymışsınız. Bahsettiğiniz bey ve siz , üniversite öğrencisi misiniz ?
Aşka küsmüş hâli bu ,birde küsmese.......Ne kadar ıssız ve dünden razı bir bey :d
Hayırlı olsun
Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Bence bey olmasına borçlu. 5 dil biliyomus, kuş dilini aksanli konusuyo heralde
Diyaloglar tam olarak böyle miydi ekfkekxş. Aşkla bu kadar çabuk barışması şoka uğrattı. Çocuk tam bir meriç. Sen de yeşilçam karakterleri gibisin. Süper ilişkiEfendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
O ne caniiiiiim cüce gibi, hic sevmem kisa boylu erkek, zaten yanima da yakismaz , 155 im benBoyu biraz kısa ama olsun… (ben 1.82 o 1.76)
Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)
Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??