- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi kalbikirikmelez
Neyin boyu?Boyu biraz kısa ama olsun… (ben 1.82 o 1.76)
Hdhdhhfhhfhd insani zorla soyleticeksinizNeyin boyu?
Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Her Bolu Bey'nin bir Köroğlu'su vardır. Bu arkadaşa denk gelmemiş henüz21 yasinda bey
Bolu beyi gibi mi
Hangi dizi bu..Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Vay canına ya ne kadar hızlı oldu böyleHangi dizi bu..
Siz hoşuna gitmemissiniz..Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)
Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??
Şu ıssız adamı bir ben seyretmedim galibaSevdiğin bey Issız adam tribinde
1,55 lik olan bizlerin yazılı olmayan kuralı Yanımıza 1,80 den aşağı adam gelemez:))))O ne caniiiiiim cüce gibi, hic sevmem kisa boylu erkek, zaten yanima da yakismaz , 155 im ben
Yalnız değilsiniz bende izlemedimŞu ıssız adamı bir ben seyretmedim galiba
Ay lutfen seyret, nasi seyretmezsinŞu ıssız adamı bir ben seyretmedim galibayaşımdan da mütevellit konu sahibesi hanımefendiyle aşka küs beyin diyalogları kafamda direkt 70’lerin yeşilçam filmlerini canlandırıyor, Türkan Şoray Kadir İnanır balıkçı kız Azize’yle genç müzisyen Kenan’ın diyalogları gibi.
Niye böyle oluyor acep:)) 1,5 metreyim 1,80 adamla evliyim1,55 lik olan bizlerin yazılı olmayan kuralı Yanımıza 1,80 den aşağı adam gelemez:))))
Ilk kocam 1.87 idiNiye böyle oluyor acep:)) 1,5 metreyim 1,80 adamla evliyim
Ya şimdi hayranlarına ayıp olacak ama ben biraz oyuncu seçiyorum, Cemal Hünal Melis Birkan filmlerinden dizilerinden keyif aldığım oyuncular değilAy lutfen seyret, nasi seyretmezsin
Biri bana sana asigim kör müsün dese ben de aşka küserim, kusarim.Aşka küsmüş, o işlerin ondan geçtiğini söyleyen 21 yaşındaki bey mi?Allah'tan ondan geçmiş, sen açılır açılmaz onunda sevesi tutmuş. Aşka küsmese neler neler yapacaktı kim bilir.
Okurken aşırı cringe oldum, Allah affetsin çok komik geldi sana aşığım kör müsün falanBildiğin eski Türk filmleri gibi. Kız sizin nesil fake hesalar açıp ordan girip burdan çıkıp o çocuğu kendine aşık ediyor, açılmadan bi yol buluyor. Sen hangi yıldan kaldın?
Tamamen atmasyon bir konu bence. Hatta nedense bu yazı tipi, seçilen kelimeler bana burada bir üyeyi çok hatırlattı ama bir türlü çıkaramadım.