Sevdiğim bey aşka küs?

Bencede ilgisini çeken biri olsa aşka küslüğü falan kalmaz. Banda ilgisini çekememişsiniz gibi geldi ama şu anki ilişkiniz kankadan halliceyse normal ilgisini çekememeniz. Biraz daha flörtöz mü davransanız?

Bana pek inandırıcı gelmedi size konuşma arasında aşka küstüm ben diyip daha sonra ben de seni seviyordum ama nasıl davrancam bilmiyordum demesi çelişkili geldi , bı kere sen aşka küsüm diyip karşındaki insanı kendine açılacak olsa bile itmissin sonra bende hoslandim diyosun o an aşka küstüm demek yerine farklı bir şey deseydi alakasız geldi

Sıradaki şarkı Ajda Pekk@n'dan size gelsin.

Hangi dizi bu..

Siz hoşuna gitmemissiniz..

Sevdiğin bey Issız adam tribinde
Şu ıssız adamı bir ben seyretmedim galiba yaşımdan da mütevellit konu sahibesi hanımefendiyle aşka küs beyin diyalogları kafamda direkt 70’lerin yeşilçam filmlerini canlandırıyor, Türkan Şoray Kadir İnanır balıkçı kız Azize’yle genç müzisyen Kenan’ın diyalogları gibi.

Ay lutfen seyret, nasi seyretmezsin

Aşka küsmüş, o işlerin ondan geçtiğini söyleyen 21 yaşındaki bey mi? Allah'tan ondan geçmiş, sen açılır açılmaz onunda sevesi tutmuş. Aşka küsmese neler neler yapacaktı kim bilir.
Okurken aşırı cringe oldum, Allah affetsin çok komik geldi sana aşığım kör müsün falan Bildiğin eski Türk filmleri gibi. Kız sizin nesil fake hesalar açıp ordan girip burdan çıkıp o çocuğu kendine aşık ediyor, açılmadan bi yol buluyor. Sen hangi yıldan kaldın?
Tamamen atmasyon bir konu bence. Hatta nedense bu yazı tipi, seçilen kelimeler bana burada bir üyeyi çok hatırlattı ama bir türlü çıkaramadım.

Biri bana sana asigim kör müsün dese ben de aşka küserim, kusarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…