Sevdiğim bey aşka küs?

bu iyimser haliniz aşktan değildir de hep böylesinizdr umarım cidden yaşlanmazsınız genel olarak böyleyseniz 🙃 açılmak değil de en azından belli edebilirsiniz bence, o ortak arkadaşınız çıtlatır belki ya da.. artık anlamazdan gelirse küçük, hassas, kırılgan kalbi 🦋 🫶🥺 (ay kusura a bakmayın bir erkeğin böyle tasvir edilmesi gerçekçi gelmiyor bana hiç de o yüzdn) siz de anlatmamış farzedersiniz?
Banada gelmiyor ama istisnalar var ya 😅

Direkt gidip söylesem mi diye düşündüm ama hiç bilmiyorum bana karşı bakışı farklı diğer kadınlara mesafeli ama bana karşı daha sıcak. Arkadaşı olarak görüyor sanırım bilmiyorum kafam çok kaaaarışık. Üzüleceğimide bilsem gidip şansımı denemek istiyorum

Adama" ne haber kafkas" diyerek beni dişi görme , takıldığın arkadaşlarınla aynı kategoriden diyerek alt mesaj vermişsiniz .
Adama kanka ayağına yaklaşmak istemişsiniz ama olmamış.Gerçekten şair ruhluysa kadında naiflik, güzellik arıyor dur.Bulunca küslük falan kalmaz, aşka bodoslama dalar

Banada gelmiyor ama istisnalar var ya 😅

Direkt gidip söylesem mi diye düşündüm ama hiç bilmiyorum bana karşı bakışı farklı diğer kadınlara mesafeli ama bana karşı daha sıcak. Arkadaşı olarak görüyor sanırım bilmiyorum kafam çok kaaaarışık. Üzüleceğimide bilsem gidip şansımı denemek istiyorum
Yaşınız kaç? Sanki sizden epey büyük gibi geldi de bu bey. Aslında neden olmasın olabilir ama aynı okulda olmayı sorun etmezseniz her ihtimalde

Adama" ne haber kafkas" diyerek beni dişi görme , takıldığın arkadaşlarınla aynı kategoriden diyerek alt mesaj vermişsiniz .
Adama kanka ayağına yaklaşmak istemişsiniz ama olmamış.Gerçekten şair ruhluysa kadında naiflik, güzellik arıyor dur.Bulunca küslük falan kalmaz, aşka bodoslama dalar
Lakabı ben takmıştım ama hiç böyle düşünmedim çünkü daha cilveli bir şekilde söylüyordum. Daha da demem muhtemelen. Ben odunumdur adım atmak istiyorum ona ama napsam bilmiyorum. Nasıl kadınlardan hoşlanırsın demeyi düşündüm ama sakıncalı gibi

Lakabı ben takmıştım ama hiç böyle düşünmedim çünkü daha cilveli bir şekilde söylüyordum. Daha da demem muhtemelen. Ben odunumdur adım atmak istiyorum ona ama napsam bilmiyorum. Nasıl kadınlardan hoşlanırsın demeyi düşündüm ama sakıncalı gibi
Siz açılınca geri tepme ihtimali var.Adami tanımıyoruz yanlış yönlendirip tüm olasılıkları yok etme ihtimalimiz var .Ben olsam ıssız adam modunda takılırım,dişi , çekici , mesafeli sen ,ben yerine siz biz mesafe koyarım,merak uyandiririm. :))))
Yada siz bana bakmayın bodoslama dalın.......

Kuzum siz adama neden naber kafkas diyorsunuz, siz arkadaşı kankası olmak istemiyorsunuz ki neden onlar gibi hitap ediyorsunuz? Ensesine de şaplak atın bari, bir o eksik kalmış. Bu şekilde ilgisini çekemezsiniz ki. Nasıl çekeceğinizi bilmiyorum, şiir seviyorsa şiirlerle niyetinizi belli edin madem.

Uzun zamandır kültürlü , yakışıklı ,seviyeli , bakımlı özelliklerinin hepsini aynı anda bünyesinde barındıran bir erkek görmedim. Gerçek olduğuna emin misiniz?
Şey gibi ;
Rüya erkek bileşeni satan bir dükkan geldi benim aklımada.
"250 Gr kultur,300 Gr yakisiklilik,150 Gr bakimlilik geri kalanını da 1 kg'ye tamamlayacak şekilde seviye ekleyelim usta" denmiş sanki 🤣

Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor

Ben bizim okuldan bir beyi seviyorum. Kendisi bakımlı, iyi seviyede dört dil felan biliyor. Çok kültürlü birisi ayaklı kütüphane gibi ayrıca ses tonu öok karizmatik. Neyse onu anlatmaya gelmedim :)

Beyimiz şair, arkadaşıyla da tanışıyorum aramız iyi. Daha önce çok aşık olmuş ama ya geri çevrilmiş ya da onun güzel kalbini kırmışlar. Beyle aramız fena değil o kafkas türküymüş ona naber kafkas diye hitap ediyorjm genelde. Güzellik algısını biliyorum ve kesinlikle hoşuna gidecek bir kadınım ama nasıl ilgisini çekerim bilmiyorum. Çocuk hiç düşünmüyormuş. Arkadaşına sordurttum hep böyle mi gidecek diye, beyimiz bilmiyorum aklıma aşka dair bir şey gelmiyor benden geçti artık felan diyormuş. O kadar seviyeli ve beyefendi biri ki ona bitiyorum resmen… Napaam ilgisini çekerim? Ben rusum (annemden ötürü yarı rusum) diye sorun eder sanıyordum ama hiç problem etmedi. Napıcam??
Gen haritanız güzelmiş😏.Kısmet diyelim o zaman.

Efendim şuan sevinç gözyaşları içindeyim. Aradım kendisini dışarı çağırdım önemli dedim. İşi olduğunu söyledi başlatma işine çabuk gel artık dayanamıyorum dedim sonra ağlamaya başladım ama neden bilmiyorum. Noldu iyi misin dedi şok oldu. Sen ne kör bi adamsın beni nasıl göremiyorsun felan dedim niyetimi açıkladım. Sonra bende senden hoşlanıyordum aslında çok farklısın çok güzelsin ve güzel bir enerjin var çok iyi niyetli bir insansın ama ne yapacağımı bilmiyordum geçmişten dolayı cok korkuyordum karşılıklı olduğunu bildiğim için rahatım dedi. Şimdi beni almaya geliyor. İyiki beni cesaretlendirdiniz çok ama çok teşekkür ederim asla bugün bu işin böyle sonuçlanacağını bitmezdim. İnanamadı bir de gerçekten sende beni seviyor musun dedi evet dedim anlamadı en son evet kör herif evet dediğimde sustu. Çok garip bir andı herkese çok teşekkür ederim çok ama çok mutluyum elim ayağım titriyor
Son durum bötle tkerdaedan çok ama çok teşekkürler elim ayağım titriyprmy yazamıyorummm

X