- 19 Ağustos 2019
- 65
- 25
- Konu Sahibi pelinsuu00
arkadaşlar merhaba, öncelikle bu siteyi yıllardır üye olmadan takip ediyorum ve fake değilim. konumda fake değil. yaklaşık dört senedir sevdiğim biri vardı. görüştük konuştuk sevdik ciddiydik. yani ben öyle sanmıştım. mesleği askerdi. hep zorlu yerlerdeydi. sonra birgün en yakın arkadaşı şehit oldu o gece arayıp bana ağladı. iki gün sonra da ben evlenemem dedi arkamda gözü yaşlı birini bırakamam dedi. üzüldüğü için böyle dedim bırakmadım, sonra memleketine gitti. ailesine beni anlattı, kürt olduğum için ailesi kabul etmedi. çok çabaladım ama istemiyorlar doğulu birini dedi. tamam dedim ama ben bırakamadım onu, altı ay kadar peşinden koştum, bu süre zarfında çok iyiydik. sonra nişanlanacam dedi. bende bütün hesaplarımı kapattım, numaramı değiştim kayboldum hayatından. ama uzaktan takip ediyordum. iki kişi ile görüştü yapamadı, ayrıldı. altı ay kadar da böyle geçti ben artık atlattım dedim. sosyal medya hesaplarımı açtım bir hafta olmadan bana mesaj attı ki sensiz yapamıyorum olmuyor zorlanıyorum diye. sevdiğim için tekrar görüşmeye başladım. tam bir buçuk sene böyle devam etti. bu süre zarfında bende kpss hazırlanıyordum ama atanamadım. hiçbir problem yoktu aramızda. çok ama çok iyi anlaşıyorduk. maddi manevi her anlmda destek oldum. hiç yalnız bırakmadım. hep derdi ki sadece sana yenildim. senden başka kimse anlamadı beni. işte ramazan bayramından sonra buluştuk sımsıkı sarıldı bana, güldü falan. akşam eve geçince bana mesaj attı olamayız biz. seni çok ama çok sevdim kalbime gömdüm. kurbanda nişanlanacam diye. heryerden sildi beni. sonra profiline kalp ekledi. iki hafta önce bana mesaj attı özledim seni diye. hayatında biri varken bana mesaj attı diye engelledim. ve o mesajından tam bir hafta sonra geçen gün nişanlandı. bekliyordum lakin inanamadım. bir haftadır ağlıyorum. özgüvenim kırıldı. 27 yaşıma basacam ve beni böyle yarı yolda bıraktı, yarım bıraktı. ve o kadar mutlu fotoğraflar atmıştı ki. inanamadım. şimdi sorum bundan sonra ne yapmalıyım. o beni bırakıp her fedakarlığıma rağmen beni bırakıp yoluna bakmışken ben ne yapmalıyım, nasıl toparlamalıyım. nasıl bilmiyorum. sadece dua ediyorum