Sevdiğim başkasını seviyor

Sizin durumunu kaçan kovalanır olmuş tam olarak. Başlarda yanıma yakıştırılmıyordu istemiyordum uzak ilişki istemedim bitirdim vs vs... bu vatandaş dönsün bir süre sonra siz istemeyeceksiniz. Diyelim ki öyle değil gerçekten seviyorsunuz ama adam sizi istemiyor gurur güzel şey gerçekten kıymetinizi bilin.biri benim yüzüme telefon kapatacak geri dönüp arayacağım? Silkelenin kendinize gelin ya

Çok uzundu tam olarak okuyamadım.sadece başlığa bakarak cevap vermek gerekirse beni sevmeyen insan feriştah olsa ışık hızıyla soğurum.çünkü beni sevmeyeni niye seveyim?

Doğru evet

Niye hayır diyene bu kadar ısrar.....insan olan arar nasılsın diye sorar demişsiniz.Bu acımak sevgi değilki.....En çok acır size bu kadar aradığınız için ve ısrar ettiginiz için....olsa bile bu kadar kopllmali gitmeli ayrılmalı ilişkiden ne olurki.....o kız onu sevmiyor ama peşinden kosmuyor .....siz koşuyor ama birşey elde edemiyorsunuz....insan doğası bu bizim için aglayanin kıymeti yoktur o bizi besler isigimizi parlatır ve gözden çıkarılır.....kendine hakim kararlarinin ardında duran hep çekicidir......istediğiniz kadar kızın yorumuma insanlar gerçekleri sevmez ....Size istediğiniz sevgiyi asla duymayacak

Ay ben pp'dekini cok farkli yorumlamıştim, bizim uyemiymis o?

Size saçma gelebilir ama bu dünyada platonik tonla insan var.
Aşka inancınız olmadığı için bu şekilde düşündüğünüzü düşünüyorum

Buna yazmadan gecemedim.
Ben aşka inanirim aşka da asigimdir ama platoniklik inanilmaz sacma geliyor bana hic yaşamadim.

Emek vermeyen, sevmeyen insana sevgi besleyemez herkes, insanlarin tabiatlari farkli sadece.
Kaktüs varrr, gül var. Birine ilgi vermek gerekiyor, su istiyor yoksa soluyor ötekine kirk yilda bir azicik su yetiyor öyle işte.
Sanki cicekten cok anliyormuşum gibi neden ordan ornek verdim bilmiyorum.

Konu sahibi de boyle seviyor demek ama adami rahat birakir umarim.

Bana gelip ciddi olduğunu artık benimle yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi bu kandırmak oluyor eğer gerçekten isteseydi düşüncesi değişmezdi çünkü gayet iyi ilerliyorduk
Ergen haraketlerinden dolayı vazgecmistir belkide rahat bırak adamı

Rahat bırakıyorum zaten bu yazdıklarımı içimde yaşıyorum gidip mesaj atmıyorum ve atmam da

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Platonik olmak hiç sağlıklı değil. Kendimden biliyorum. O yüzden terapi almak şart.

Saplantı olmuş sizde bu durum. Size haber taşıyan arkadaşlarınıza artık haber almak istemediğinizi açıkça belirtmenizi tavsiye ederim. Çocuğu eklemeler felan çok fena olmuş o konuya hiç girmiyorum. Havalara girmiştir iyice. Olacağı varsa da olmaz artık. Sizi peşinden koşturtmayı planlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…