Sevdiğim ama beni kötü etkileyen arkadaş

Siz şunu bir açıkça kendinize itiraf edin bence burada mesele kadının bütçesi değil harcama yapması sizi rahatsız eden bu.Yoksa size ne harcadığıdan.Rahatca para harcaması sizde eziklik yapmış.
Ben de rahatım hatta imkanlarımız daha iyi kıyaslayacak olursak ha ama onun kadar harcamam, yani kıskanma durumu değil ya beni rahatsız eden ne tam bilmiyorum. Gamsızlığına sinir oluyorum yani aklım almıyor bazen yaptıklarına eşi o haldeyken, bazen çok abartıyor sonra o hafta eşimden borç isteniyor. Belki buna sinir oluyorum içten içe

Muhabbeti açmıyorsa daha az görüşürsünüz olur biter gerçekten konu açmalık bir durum hala görmüyorum

Belki kendi işi sıkıcı, monoton, konuşacak bir şeyi yok o konuda, belki yaptığı iş fazlaca teknik kimse anlamıyor; belki bu konuyu fazlaca seviyor.. Ben R&D işi yapıyorum mesela, sorulmadıkça ortamlarda konuyu pek açmam çünkü herkese hitap eden bir konu değil, diğer arkadaşlarım damühendisse zaten iş konuşuyorsak konuşurum. Bence de en doğrusu bu kızçenin kendisi gibi kızçelerle takılması diğer türlüsü toplum kendisine hazır değil

Oyleleriyle bu sitede karşılaştım
İletisimimi devam ettiremedim çok tiksindim ... Ben bı yarış içine girmiyorum da bana irrite geliyor

başka kötü huyları da varsa görüşmeyi birakiyorum

Şunu anladım ki toplum bize hazır değilValla insanlar giydiğime taktığıma nazar ediyorlarsa da çok ayıp ediyorlar nazar etmeyin ne olur çalışın, çabalayın sizlerin de olur bu konuya bu kadar yazıyorum ve kaçıyorum ciaooooooooo

Siz niye bu kadar alındınız da biz diye tribe girdiniz anlamadım güldürdünüz ama beni bu son postla, see u canım

Böyle biriyle nasıl anlaşıyorsun onu anlamadım Beni kıskanıyorsun diyecek bi tiple anlaşamazsın zaten ki evet etkilenirsin açıkçası ben de alışveriş manyağı olmuştum üniversiteye başladığımda ondan önce hiçbir şey almazdım insan dediğin gibi göre göre yeni şeyler gördükçe almak istiyor boşa para biraz da ama benim en çok para harcadığım şey seyahattir ona hiç üzülmem yeni yerler görmek alışverişten çok daha kıymetli benim için. Fakat ben alışverişi saatlerce yapabiliyorken arkadaşım hiç sevmezdi ben bilmiyordum tabi sevmediğini daha üniversiteden önce yeni arkadaş olmuştuk söylemekten çekindi muhtemelen bi ara dile getirdi ben de o zaman kanka ben alışverişim bitince seni arayayım bi şeyler yer içeriz öyle buluşuruz dedim çok sevindi valla yanlış anlarım diye korktu ama bunlar aslında asla farklı algılanmaması gereken birbirinin huyuna zevkine ayak uydurman gereken şeyler. Ben kızı alışverişi sevmediği halde zorlayamam benden uzaklaşmak ister haklı olarak böyle bi çözüm bulduk benim avm işi bitti mi gelirdi yürüyüş yapar bi yerde oturur muhabbetimizi ederdik ayrıca aldıklarını birinin gözüne sokmak sürekli bahsetmekte doğru değil belki durumu var yok bilemezsin. Çok kötü bi huyu var diyemem ama zamanla canını sıkacak bi durum uzaklaşmanda fayda var şuan trendyoldan çıkamıyorum bu hastalıktan kurtulmaya çalışıyorum bende

Sizi rahatsız eden tam olarak ne acaba ???? Kadının alış veriş yapması mı ,kocanızdan para istemesi mi ?onu mu düşünüyorsunuz yoksa kendinizi mi ?yoksa diğer türlüsü sizi ilgilendirmez ..Ne alaka ya o alış veriş yaptı benim canım çekti ..Çocuk musunuz ergen mi?Yani ben de alış verişi harcamayı severim .Ama bütçem varsa ..birisi alış veriş yapıyor çok canım çekiyor benim de yapmam lazım tuhaf geldi bana kusura bakmayın ..

Ya çok açmadım konuyu başta, detaya girmek istemedim onun hayatıyla ilgili. Ben de mahrum değilim hiçbir şeyden o yüzden sıkıntım yok. Ama olur ya çevrenizde birileri hep alışveriş yapar almayacaksanız da alırsınız onun gibi bişey düşünün. Etkilemesi bu yönden ve biraz da sıkılıyorum sanırım. Ekleme yaptım en başa konu özenmek değil

aynen öyleee.kendi bütçemizden harcıyoruz sonuçta.ben de hoşlanırım aldığım sattığım şeylerden konuşmayı arkadaş akraba vs ile. bu pırlanta da olur defacto dan 25 tl lik tişörtte olur.

Ay teşekkür ederim ya yorumuna Evet yani her gün bi alışveriş muhabbetine maruz kalıyorum, aklımda bişey almak yokken bazen alıveriyorum sonra pişman oluyorum. Ayaklı trendyol ya Hep bi altın, pırlanta muhabbeti, alamazsa depresyona girer. Konuyu değiştirirsin konu oraya gelir yine. Belki de sürekli ağzında olduğu için sinir oluyorum ben aldığımı ettiğimi pek söylemem kimseye sorarsa anca. Özünde iyi biri, iyi bir dosttur. Ama sadece şu sebepten uzaklaşmak istiyorum. Kendimi çok ifade edemedim ama durum bu…

Kıskanmak değil bence bu benimde bir arkadasim var bana olan borcunu ödemiyor, yiyip geziyor bende haliyle sinir oluyorum.
O konuda haklısınız ama o aldıkça sizin de almak istemeniz tam olgun olmadığınızı gösteriyor bence. Almanın sonu yok, hele bu dönemde. alımlarımi minimuma indirdim, ülkenin geleceği belli değil.

Oyleleriyle bu sitede karşılaştım
İletisimimi devam ettiremedim çok tiksindim ... Ben bı yarış içine girmiyorum da bana irrite geliyor

başka kötü huyları da varsa görüşmeyi birakiyorum
allah allah kimmiş onlar acaba?

Link falan da veriyor mu Lakin ben de onlara gıcık oluyorum

Zor zamanlarımızda birbirimizin yanında olduk vs. Özünde iyi biri şu konular olmasa hahaha doğru ya o replik tam bu konuya göre, ihtiyacım olursa kullanacağım

Yok anladım demek istediğini evet sürekli her konuyu aldıklarını ya da almak istediklerine çevirir Ben de karşılaştım o tiplerle dediğin gibi seviyordum o arkadaşımı aslında çok tatlı bi kızdı ama böyle pahalı markalarla takılıyor mesela mac ruj ile dolu makyaj masası saç bakım kerastase hepsi ateş pahası üstüne doğum günü hediyesi olarakta sephoradan bi hediye istemesin mi... Yeminle bi şey diyemedim şimdi pişmanım aldığıma insan o an ayıp olur diye bi şey söyleyemiyor o an afallıyorsun tabi tek başıma almadım arkadaşla ortak aldık ama işin üzücü kısmı onlar bana hediye almadığı gibi ben markada da değilim hediyede de ama kendine özel sipariş edipte benim doğum günümü mesajla kutlamak terbiyesizliktir gerçekten işte o tipler buna dönüşüyor hem zengin hem cimri Ya tamam her şeyden etkilenen alan biri değilim normalde ama bi far öneriyor mesela normalde bana makyaj yakışmıyor derken o önerdiği yakışıyor alıyorum sonra başka bi şey tavsiye ediyor hatta kendisi sürüyor yüzüme lanet olsun oda güzel oluyor hadi git al Allah'tan benim ünv okuduğum zaman da dolar bu kadar yüksek değildi gratis çok ucuzdu da pahalıya patlamadı pek şimdi hiç makyaj malzemesi almıyorum bana 100 yıl yeter onlar ister istemez etkiliyorlar bir de kızın cildi bebek poposu gibiydi ne sürse cuk oturuyordu maşallah o yüzden mesafe koy dedim illa muhabbeti kes anlamında değil de oturup iki çift laf edip derdini ya da başka bir muhabbetini edemeyip full alışverişten konuşuyorsa da bu da sıkar yani.

Bi süredir ben de o düşüncedeyim, almamaya çalışıyorum çok beğenmedikçe bir şeyi. Siz istediniz mi arkadaşınızdan borcunuzu? Benim de başıma geldi daha önce çok sinir bozucu bi durum… İstemediğiniz müddetçe ödenmiyor o borç genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…