- 8 Kasım 2015
- 240
- -9
- 98
- Konu Sahibi Durusu1993
Arkadaslar öncelikle yurtdisinda dogdum buyudum ve hala orda ailemle yasiyorum. Yasim 27 ve bankaciyim. Yaklasik bi 9ay öncesi sevdigim adamla ayni isyeri ve sirketten fakat ayri sehirde yasiyor kendisi onunla tanistim... o ise 30 yasinda.. iliskimizin ilk ayinda hala ayni sirkette fakat yeni pozisyonlara beraber basladik hergun konusuruz hergun arar sorar beni.. 4haftaya bi araya geliyoruz Oda 3-4 gun oluyor. Iliskimizin 2ayinda beni annesiyle tanistirdi evinin anahtarini verdi.. Bende annemle ve kardesimle ocak ayinda tanistirdim.. o buraya geldiginde arkadasi var onda kaliyo fakat benim ona gittigimde kalmam daha kolay oluyo cunku onun evi var beraber yemek yapma tv izlrme aktiviteler yapmak hersey daha kolay oluyor. Evinde kendimi rahst hissediyorum herzaman 2nci evim gibi fakat Bunu ailelerden vs gizliyoruz. Babamla iliskim iyi degil o yuzden ondan sakladigmi biliyor cunku söylersem gidip gelmeme sorun cikarabilir helede ortada tam bi ciddiyet yokken.. simfi gecen hafta 1,5ay Sonra tekrar görusebildik ramazan fln derken ikimizde cok heyecanla bekledik ve benim gecmis dogum gunum icin evinde suprizler yapti ve spa’ya gittik kaldik beraber. Fakat ben o gun aksam yemeginde is konusu gecerken güzel bi dille onun sehrine tasinabilicegmi söyledim ve daha dysuk bi is bile alabilicegmi ve ev tutabilicegmo cunku hic evlilik konu fln acmiyor hep benim... Orda baya tartistik dogru olmadigni dusundu olursa evlilik fln olunca ama onun icinde suan o dusuncrletde olmadigni vs.. 2-3 gun ust uste farkli araliklarla tartistik cok sert cikisti baya aglatti kirdi kalbimi vs.. tekrar söyledi daha bizi tanimaya calistigni ve henuz o dusuncede olmadigni ve benim daha öncede öyle seyler söyledigmi fln Bende ecet hep benim bu seyleri konusan dusunen sanki dedim.. bayramda onun Yanindaydim ailesiyle 2 kez görusturdu biri bayramda biride annesi vedalasmak istemis ve Cikolata hediye vermek ustemis brnimle konusurken gülümsuyo sicakligni hissediyorum.. ben böyle hayalleri olan hayal kurmayi biseyler icin mucadele etmeyi hedef edinmeyi seviyorum sevgilimse gunu birlik yasayan.. 1ay sobra 30 yasina giricek ve ben 1au öncesi faceden arkadaslariyla beraber bi supriz dogum gunu daveti vericem arkadasinin terasinda, onlardan yardim alicam vs ki 5 kisiyle fln tanistim...
Beni sevdigni Dogru insan oldugmu söyluyor, ramazan sonrasi ve uzun hasret fln hersey fazla oldu ama ordan ayrilirken son 2 gun güzel gecti cok sukur... arkadaslar ben nasil davranicam artik ?? Annemde bu dogum gununden Sonra artik busey yapma diyor hata mi ediyorum??
Beni sevdigni Dogru insan oldugmu söyluyor, ramazan sonrasi ve uzun hasret fln hersey fazla oldu ama ordan ayrilirken son 2 gun güzel gecti cok sukur... arkadaslar ben nasil davranicam artik ?? Annemde bu dogum gununden Sonra artik busey yapma diyor hata mi ediyorum??