Ablam 28 yaşında bu yüzden ilk onun evlenmesini istiyor ailem. Hem büyük kız hemde yaşı uygun diye sanırım x e de kız aranıyor. O yüzden ablama düşündüler kesin. Ama ben bunu ablama demekten öyle çekinirimki. Bu tarz muhabbetlerimiz hiç yoktur ablamla zaten çok samimi değilizdir öyle gönül meselelerinde. Söylemezsemde çok üzüleceğim biliyorum ama işte bilmiyorum... iş bozan gibi olmak istemem ama kalbim kırıkAblanla konuşsana Uygun bir dille. Eğer ablan birşey hissetmiyorsa o çocuğa karşı ve iş cidden aileler boyutuna varmadıysa ablan yönlendirsin olayı. Kendisi istemediğini falan söylesin. Hatta kardeşime çok yakıştırıyorum gibilerinden bir giriş yaparsa sana bile düşünmeye başlayabilirler bu çocuğu.
Olay daha fazla büyümeden ablanın bu çocuğa karşı duyguları olmadığından emin olarak konuş ablanla derim
Peki en yakın arkadaşlarım. Bunu nasıl açıklarım? size sürekli anlattığım adam ablamla evleniyor diyeBen olsam kimseye bişey söylemez içimde tutardım heralde. Enişte olarak görmeye çalışırdım.
İlk duyma şokuda olabilir ama başkasıyla olduğunu duysam böyle olmazdı ama düşünülen kişi ablam olunca drama bağladım sanırımAcil. Cocuga mi acilisin ablana mi annene mi ama oturup izleyip dramaya baglama. Sonucta aralarinda bi bag yok gorucu usulu hemen nikahina cagir beni sevgilim moduna niye giriyosun
Ablamla dediğim gibi bu tarz konularda hiç muhabbetimiz yoktur önceki konularımdada bahsetmiştim zaten ablamla ilişkimiz hep mesafeli hep istemediğim uzaklıktadır ama işte bilmiyorum iş bozucu olmak istemiyorumAy insan ablasına da diyemeyecekse pes! Ablan o senin ve iğrenç bir duruma girmek istemiyorsanız hemen söyleyin. Ben hoşlanıyorum demek neden bu kadar zor? Sakın diyemem demeyin sonucu berbat olur.
Bir kaç gün sonra belki bu şekilde deneyebilirim şuan öyle modum düştü ki oturup ağlayacağım neredeyse şimdi sanırım hazır değilim konuşmya teşekkür ederim yorumunuz için.Boşver arkadaşı da...
Ablana böyle boyle konuşurken duydum annemleri sen ne düşünüyorsun diye ağzını ara ..
Olurmu öyle şey derse dersin ben beğeniyorum onu diye
Demezse olumlu bakarsa bsy deme zamanla zaten başkasını seversin
İste bu en kötü kısmı bana göre de. Ben olsam üzerinde çok konuşmam. Ona karşı bakışımın değiştiğini söylerim çok da uzerinde durmam. Ama iste ben genelde icine atan bı tipim. Bazıları ablana söyle demiş ben asla soyleyemezdim. Bilemiyorum. Duyguların çok yoğun değildir umarım.Peki en yakın arkadaşlarım. Bunu nasıl açıklarım? size sürekli anlattığım adam ablamla evleniyor diye
Ama ben sordukça yok öyle birşey dedimAblam anladı zaten diyorsun oda buna bence hayır der ya
Ya hu negerek var. Kizcagiz seviyor. Ablasinin yada diger cocugun birbirlerine duygusu yok ki. Omur boyu dipdibe olcaklar sevgi olarak bitse bile enistesine zamaninda bunu hissetmis olmasi bile rahatsiz edici.Ben olsam kimseye bişey söylemez içimde tutardım heralde. Enişte olarak görmeye çalışırdım.
E abla bu omur boyu hayatinda olacaklar o yuzden izin verme evlenmelerine sevenleri ayirmiyosun senle bile olmasa ablanla olmamali. Duygun bitmeyebilir ilerde yada bitse bile enisten olursa eski hislerin bile rahatsiz eder vs. Dramaya baglama derken bundan bahsettim hemen eniste moduna girmissin sanki illa olacak gibi. Annene bile citlatsan seni bahane etmeden vermesin olur biter.İlk duyma şokuda olabilir ama başkasıyla olduğunu duysam böyle olmazdı ama düşünülen kişi ablam olunca drama bağladım sanırım
Benim içinde çok zor konuşmak belki aramızda böyle perdeler olmasaydı daha kolay olabilirdi. Belkide en iyisi akışına bırakıp unutmak için çabalamakİste bu en kötü kısmı bana göre de. Ben olsam üzerinde çok konuşmam. Ona karşı bakışımın değiştiğini söylerim çok da uzerinde durmam. Ama iste ben genelde icine atan bı tipim. Bazıları ablana söyle demiş ben asla soyleyemezdim. Bilemiyorum. Duyguların çok yoğun değildir umarım.
Bak şimdi sen iş bozucu olmazsın ama evlendikten sonraki durumu düşün. İğrenç bir şey. Ablanla da konuşmayacaksan kiminle konuşacaksın? O zaman annene söyle, ondan ben hoşlanıyorum de. Ama buna engel ol aşırı aşırı iğrenç bir durum.Ablamla dediğim gibi bu tarz konularda hiç muhabbetimiz yoktur önceki konularımdada bahsetmiştim zaten ablamla ilişkimiz hep mesafeli hep istemediğim uzaklıktadır ama işte bilmiyorum iş bozucu olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?