Sevdigim adam esrarmi kullaniyor? Bilgisi olan ltfn baksin!

aylarca kül tablasını biriktirip döken biri olarak söylüyorum sigara külüdür
çok biriktirince böyle oluyor

Puro gibi. Kahverengi kağıtlar var küllükde. Esrar mentol gibi kokmaz. Çok ağır bi puro bu bence.

Kalıntısı ne şekildedir bilmiyorum. Ama birkersinde eşimle bir tanıdığa gittik. Bende burası sanki nane yanmış gibi kokuyor dedim. Eşim e..r kokuyor dedi. Sonra o kişi hapse girdi çıktı bu işler yüzünden. Oturduğumuz semt bu konuda almış başını gitmiş. Gece vakti tenha biyerden geçerken o kokuyu alırsam eşime soruyorum evet yine o koku diyor. Ya resmen açık havada asılı kalan pis bir koku. Hani çorba ya nane kavururken ocakta unutursunuz da yanar ya. Onunla püro kokusu karışımı tiksinç bir koku.

Kaç kurtar kendini belki o eve girip çıktığın için gözetleniyor bile olabilirsin. Sonra bir bakmış sın senin eve polis baskını. En iyi senaryo bu emin ol. Neler oluyor allah korusun.

esrar kınaya karabiber ekersinya öyle bişiy kokar..

not; allam bugün ne çok esrar hakkında yorum yaptım bu siteye..

Bazıları kullugun içine türk kahvesi serpistiriyor kokmasin ve kahve kokusu yayilsin kul kokusu yerine diye. Ayrıca kulluk uzun sure temizlenmezse boyle görünüyor. Mentollü sigara da her yerde var satiliyo yani. Bence esrarkes değil ama pasaklı olabilir

Canım göz bebekleri büyükse kesin esrardır bide zayıfsa
ilk belirti göz bebekleri baya büyüyor hareketleride hızlıdır.

Arkadaşım,
Esrarın kokusu bir tuhaftır, daha ağırdır sigaradan. Ama onu karıştırarak içtiği sigaranın etkisiyle de kokusu mentole yakın olabilir. Etrafta sigara sarma kağıtları varsa, kitaplıkts kitap aralarında vb, gözlerinin beyazı ara ara kırmızı oluyorsa (bir damla var saniyesinde kırmızılığı gideriyor, onu kullanıyorsa bikemem), turnaklarında da hafif grilik veya morunsuluk varsa esrar kullanıyordur. Bir de tatlı krizleri oluyorss

:) kız yoktur öyle birşey mentol diyorsun sorsan ya aşkım bu neden diğer kul tablası gibi değil değişik duruyor de yani. Bu Küllük benim yazin balkona koyduğum kül tabağına dönmüş içine su koyarım biraz günlerce de yıkamayınca böyle olur :) yoktur öyle senin düşündüğün gibi birsey ama aklına birsey takıldığı zaman da kırmadan sor bu ne bu nasıl yani bilmiyorum aşkım tuhaf geldi bitanem açıklar misin de yani üzme tatlı canını :)

Canım fotosunu babama gösterdim kendisi emekli polis toz esrara benziyor dedi yinede günahını almak istemeyiz Google oyle araştır cikiyor

Yahu ne macera ariyorsunuz durduk yere , erkek iste her vakit kulluk yikamaz ki allah bilir kac yilliktir o kalintilar

Canım küllüğü sadece pislikten kurum bağlamıs :) esrar zaten mentol kokmaz, mentollü sigara içiyordur belki. Zarf atsan hiç içtin mi bi arkadasımdan süpheleniyorum nasıl anlarm bilgin var mı gibi söylediklerine göre anlarsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…