Sevdigim adam esrarmi kullaniyor? Bilgisi olan ltfn baksin!

bilgin varmi bu konu hakkinda? eminmisn yani

Canım ev arkadaşım kullanıyordu esrarın kokusu çok ağır mentollü değil, çok kötü bir koku pıro gibi düşün, o ayrık büyük şeyler bana ot gibi geldi çok benziyor sigara gidi değil sanki, ama yakından görsem karar verebilirdim. belkide tütün sarıp içiyordur.

Canım ev arkadaşım kullanıyordu esrarın kokusu çok ağır mentollü değil, çok kötü bir koku pıro gibi düşün, o ayrık büyük şeyler bana ot gibi geldi çok benziyor sigara gidi değil sanki, ama yakından görsem karar verebilirdim. belkide tütün sarıp içiyordur.
yok tütün sarip icmiyor. Sigarais Hazir olur hep. Ama kendisi biraz pasakli bayagidir temizlememis bilmiyorum cözmedm kokladm ama mentol gibi koktu

yok tütün sarip icmiyor. Sigarais Hazir olur hep. Ama kendisi biraz pasakli bayagidir temizlememis bilmiyorum cözmedm kokladm ama mentol gibi koktu

Kül tablasını temizlememişse öyle birleşmiştir gözüme bir an, koca koca şeyler gözükünce, şimdi dikkatlice baktım da benzemiyorda ayrıca zaten içse kokusu çok kötü ve ağır oluyor. Anlardın hemen belki mentollü sigara içiyordur.

Gördüysen bilirsin külü böyle olmaz ki otun çok ufak partiküller halinde toz gibi olur.

Gördüm hatta sırf meraktan bir çok kez kullandım, ev arkadaşım, abisi falan içiyordu. Sonradan yazdığım yoruma bakarsanız dikkatlice bakınca benzetemedim dedim. Zaten kokusuda mentol gibi kokmaz çok ağır bir koku 2 tane pıronun birleşimi gibi. Bu daha çok aylarca yıkanmamış bir kül tablasına benziyor. :KK51:

canım merhaba
esrarın kokusu mentol olmaz böyle mide bulandııcı baş döndürücü olur..
kül tabağındaki görüntüye gelirsek ıslanmış kül olabilir
kaldı ki bu bi esrar külüyse hiç sanmam çünkü bu şekilde olmaz
mentollu sigara kokusudur belki aldığın

aynen yukarda bı arkadasın dedıgı gıbı
bekar evındekı kültabağı bu
biliyoruz yani :KK66:

Gördüm hatta sırf meraktan bir çok kez kullandım, ev arkadaşım, abisi falan içiyordu. Sonradan yazdığım yoruma bakarsanız dikkatlice bakınca benzetemedim dedim. Zaten kokusuda mentol gibi kokmaz çok ağır bir koku 2 tane pıronun birleşimi gibi. Bu daha çok aylarca yıkanmamış bir kül tablasına benziyor. :KK51:
Durup dururken çift kavgasına sebep olmayalım diye vurgulama gereği duydum :)

Kullansa anlarsın zaten küllüğe gerek yok. Aşırı dengesiz olurlar, şüpheci, birde kıpkırmızı gözler ve morarmış göz altları. Tipine bakınca anlaşılır zaten ben burdayım derler kendileri..Erkek ark. In böylemi?

Bende esrar oldugunu zannetmiyorum. Su tarzı bi sıvı dökmüş olabilir içine ıslatmak için sigara söndürdükçe bu hale gelmiştir. Sarma sigara kullanıyorsa da o parçalar çok normal.

Kül tablasinin külleri uzunca bir sürede yasamis gibi görünüyor. Mentollu sigara veya puro icmis olabilir. Bazi bakkallarda bile oluyor aromali ve kapkalin sigaralar..

merhaba canim esrar kullanananlar cok yer kilo almaz hatta kilo verirler.
arti asiri tatli ihtiyci hissederler .
saclarda dokulme olur .
ve asiri haraketli olurlar .
yuzundeki renk ( kara sari olur)
kullukte sigara kulu birikimi olmadigini dusundurdu bana.

birde sigranin icine yerlestirilirken kurdan yardimi ile yerlestirirler.
sarma tutun kullananlar da esrar kagidi parlak ve ince tutun kagidindan daha uzun olur

Kül tablasından anlaşılmazki bence, normal sigara külü islanıncada tuhaf duruyor Kül tablasında . BENCE... KENDISINE SOR, BU NE DIYE, MERAK ETTİM DE, sonuçta sevgilin değilmi bence doğrusunu anlatır, sende meraktan kurtulmuş olursun, canım.

bence esrar değil. esrar kalıntısı böyle olmaz, ya da aylardır temizlemiyor, esrar mentollü kokmaz, sigara kokar ama onun da kalıntısı böyle olmaz, belki geçtiğimiz yüzyıldan kaldıysa olur. bana puro kalıntsı gibi geldi. puronun da hafif mentollü/ekşi gibi algılanabilecek bir kokusu vardır.

X