bilgin varmi bu konu hakkinda? eminmisn yani
yok tütün sarip icmiyor. Sigarais Hazir olur hep. Ama kendisi biraz pasakli bayagidir temizlememis bilmiyorum cözmedm kokladm ama mentol gibi koktuCanım ev arkadaşım kullanıyordu esrarın kokusu çok ağır mentollü değil, çok kötü bir koku pıro gibi düşün, o ayrık büyük şeyler bana ot gibi geldi çok benziyor sigara gidi değil sanki, ama yakından görsem karar verebilirdim. belkide tütün sarıp içiyordur.
O uzun uzun şeyler çok fazla ota benziyor yakında defalarca kez gördüğüm için söylüyorum ama otun kokusu mentollü vicks gibi olmaz ki.
yok tütün sarip icmiyor. Sigarais Hazir olur hep. Ama kendisi biraz pasakli bayagidir temizlememis bilmiyorum cözmedm kokladm ama mentol gibi koktu
Gördüysen bilirsin külü böyle olmaz ki otun çok ufak partiküller halinde toz gibi olur.
Durup dururken çift kavgasına sebep olmayalım diye vurgulama gereği duydum :)Gördüm hatta sırf meraktan bir çok kez kullandım, ev arkadaşım, abisi falan içiyordu. Sonradan yazdığım yoruma bakarsanız dikkatlice bakınca benzetemedim dedim. Zaten kokusuda mentol gibi kokmaz çok ağır bir koku 2 tane pıronun birleşimi gibi. Bu daha çok aylarca yıkanmamış bir kül tablasına benziyor.