sevdiği varmış, ne yapmalıyım?

kızla bende arkadaşım, yalan söyleyecek bi tipi yok yine de bilemeyiz tabi, yanlış yönlendiriyor olabilir
En büyük hata kimseye o bunu yapmaz deme. Lisedesin erkek arkd olmasi hoslanman gayette normal. Bunlarin yani sira derslerini aksatmiyorsan bence yaşının geregini yaşa. O kizin soyledigine de yüzde yüz inanma. Belki seni aradan cikarmak istiyor. Belki dogru söylüyor.

En büyük hata kimseye o bunu yapmaz deme. Lisedesin erkek arkd olmasi hoslanman gayette normal. Bunlarin yani sira derslerini aksatmiyorsan bence yaşının geregini yaşa. O kizin soyledigine de yüzde yüz inanma. Belki seni aradan cikarmak istiyor. Belki dogru söylüyor.

ben zamana bırakmaya karar verdim :) eğer o da hoşlanıyorsa gelir açılır bence, tabi sevdiği yoksa inşAllah yoktur

Bu yaşta böyle şeyler düşünmen çok yanlış. Neyin vazgeçememesi bu? İnsanlar kaç yıllık ilişkilerinden çok sevdikleri halde vazgeçiyorlar. Sen sadece bakıştığın çocuğu mu unutamayacaksın? Daha hayatın başındasın. Kim bilir daha karşına kimler çıkacak? Derslerine ver kafanı. İleride çok pişman olursun. Rakiplerin derslerden kafasını kaldırmıyor.

hepinize merhaba. buraya içimi dökmeyi çok seviyorum. yardımcı olabilecek, ve yargılamayacaklar okusun lütfen.

sevgilimden beni 3 kızla beraber aldattığı için ayrıldım. iyiki de ayrılmışım. şuan çok mutluyum, ve onu çabucak unuttum.
arkadaşım 12. sınıf. onun sınıfında bir çocuk var adına Yasin diyelim. çocuk uzun boylu, baya zeki ve yakışıklı birisi. karakter olarak da iyi birisi. arkadaşımla bi keresinde ona soru çözdürmüştüm. sonra instagramdan öylesine konuştuk. bana hep bakıyordu. sevgilinden ayrıldıktan sonra, ondan hoşlanmaya başladım. bi gün arkadaşımın sınıfına gittiğimde Yasin bana baktı dişlerini göstererek güldü. sonra arkadaşının kulağına bir şeyler söyledi. ben umursamıyormuş gibi yaptım sonra sınıfıma gittim.
ertesi gün arkadaşım Yasin'e "onun hakkında ne düşünüyorsun?" demiş, o da gülmüş "ben onunla konuştum" demiş. onların sınıfına gittiğim zaman bana bakıyor. bi keresinde arkadaşlarıyla konuşurken ben sınıfına girdim. kafasını çevirip bana baktı. pazartesi günü yine sınıfına gittiğim zaman, arkadaşım falan beraber gülüştük. bayağı bayağı bakıyor bana arkadaşım da söyledi bunu.
ama çocukluk arkadaşı bana "onun sevdiği var" dedi. ve ben yıkıldım :KK43: sizce ne yapmalıyım? vazgeçemiyorum çünkü gerçekten hoşlanıyorum
Otur dersine çalış.hayatını şekillendir kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir bayan ol.zamanı gelince kalbinin fatihi gelecektir.bugünleri hatırlar gülersin bir gün

Ah gençlik. Senin yaşına geri dönmek için tekrar lise yillarimi yaşamak için neler verirdim neler yapmazdım ☺☺
Sana suan herşey toz pembe biz sana göre çok gerçekçi ve acımasız yorumlar yaparız citlenbik. En büyük derdin bu olsun.

Minik heyecanlar, her hareketten umut kapmalar, tenefüslerde bakışmalar, ona bunu demiş buna bunu demiş diye kız kıza konuşmalar...
Hey gidi lise yılları.. Kız o günlerimi özlettin bana bu saatte aşerir gibi :-)Keşke dertler hep böyle tatlı olsa :KK51:

Uff valla küçümsemek için söylemiyorum da bommmboş meselelerle, değmeyecek ergenus tiplerle uğraşıyorsun. Lisede hoşlandığım, hatta sevgili olduğum çocukları bile hatırlamıyorum, geçen biri istek göndermiş Instagram'dan 10 dk düşündüm "Kimdi bu" diye. Sen de hatırlamayacaksın ama geleceğini yaktığınla kalacaksın. Adını bile hatırlamayacağın tipleri takıntı haline getirme. İyi bir üniversiteyi kazan, geleceğine yatırım yap. Kampüs hayatında erkekten bol bir şey yok. Hatta diğer üniversitelerin kampüslerinden bile bulursun ksjdjjf.

yargılamayız da mavı boncuk atmıs sana ben fazla özel hissetmezdim sahsen cok anlamlastırmazdım senın gibi.. gelecekte ne olur bılınmez de bak sevdıgı bırı oldugu halde yüzü gözü oynuyor senı severken de baskalarına bakar artık..

Canim o sana sırıtıp arkadaşına bişey demisya muhtemelen seni beğenmiş ama sevdigide var bir başkasıyla da aşk yaşar
..O varken senlede konuşur senle konuşurken de başkasına gülücük atar.Tuhaf bi çember işte..Bu vazgecemedigin çocuğa güvenme.vazgec.kimse vazgeçilmez değildir ailenden başka.

Tadını çıkar bu yaşadıkların çok güzel şeyler, ve emin ol yüzde binbeşyüz vazgeçeceksin ve hissettiklerin de geçip gidecek.

X