Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevdiği insan için site yapan varmı?
- Konu Sahibi ELZKRY
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar merhaba ben de eşimin doğum günü için onun kullanabileceği bir site yapmak istiyorum.doğum günü hediyesi olarak.aslında bedavaya getirebileceğim siteler de var.yani bazı programlar.elzkry canım sen nasıl yaptın.yani satın mı aldın.ama ben kendim uğraşmak istiyorum.aralık'a yetişmesi lazım.hepinizi öptüm çok.
Bütün tasarım çok güzel olmuş ve artık kavuşmuşsunuz ne güzel çok sevindim valla : )
ARKADAŞIM DAHA KAVUŞAMADIK ASKERDE NİŞANLI Ş:119 AZ KALDI
evet ben nişanlıma askere gittikten sonra 14 şubat sevgililer gününde bir site yaptım bakalım görünce beyenecekmisiniz ? yorumlarınızı bekliyorum....
eliz.e.sitemynet.com
bende yapmıstım mynetten güsel olmus allah tamamına erdirsin cnm
- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 40
ARKADAŞIM DAHA KAVUŞAMADIK ASKERDE NİŞANLI Ş:119 AZ KALDI
Ben okuduğumu yanlış anlamışım demekki (
Ama o günlerde geçer inş :) sayılı günler çok çabuk geçermiş hayırlısıyla kavuşun inş
Ben okuduğumu yanlış anlamışım demekki (
Ama o günlerde geçer inş :) sayılı günler çok çabuk geçermiş hayırlısıyla kavuşun inş
TŞK LER CANIM ALLAH HERKESİ KAVUŞTURSUN SEVDİĞİNE a.s.
E
EU3
Ziyaretçi
Ulaşmaya çalıştığınız sayfa sunucularımızda bulunmamaktadır;
Ulaşmak istediğiniz sitenin web adresini yanlış girmiş olabilirsiniz
Bu adresdeki sitenin içeriği mySite kurallarına uygun olmadığı için yayından kaldırılmış olabilir
Sitede bu isimde bir sayfa bulunamıyordur.
MYnet sayfasında bu uyarı çıkıyor sitene bakamadım canım,ama yine uğraşın için tebrikler.Ben nasıl oluşturulur bilmiyorum,denemem lazım
Bu adresdeki sitenin içeriği mySite kurallarına uygun olmadığı için yayından kaldırılmış olabilir
MYnet sayfasında bu uyarı çıkıyor sitene bakamadım canım,ama yine uğraşın için tebrikler.Ben nasıl oluşturulur bilmiyorum,denemem lazım
Ulaşmaya çalıştığınız sayfa sunucularımızda bulunmamaktadır;
GİREN ARKADAŞLAR VAR BENDE SÜREKLİ GİRİYORUM BELKİ O ANLIK DEMİŞTİR TEKRAR DENERSİN ARKADAŞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM