• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiği insan için site yapan varmı?

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
evet ben nişanlıma askere gittikten sonra 14 şubat sevgililer gününde bir site yaptım bakalım görünce beyenecekmisiniz ? yorumlarınızı bekliyorum....
eliz.e.sitemynet.com

kızlar merhaba ben de eşimin doğum günü için onun kullanabileceği bir site yapmak istiyorum.doğum günü hediyesi olarak.aslında bedavaya getirebileceğim siteler de var.yani bazı programlar.elzkry canım sen nasıl yaptın.yani satın mı aldın.ama ben kendim uğraşmak istiyorum.aralık'a yetişmesi lazım.hepinizi öptüm çok.

Çok güzel olmuş gerçekten de site yaa :) çok beğendim nasıl yapabildiğini anlatabilirmisin gerçekten :$ lazım olabilir bizede

Bütün tasarım çok güzel olmuş ve artık kavuşmuşsunuz ne güzel çok sevindim valla : )

bir zamanlar bende yapmıştım oda bana yapmıştı mynetten ama güncellemeyince inflak etti:Roflol:

evet ben nişanlıma askere gittikten sonra 14 şubat sevgililer gününde bir site yaptım bakalım görünce beyenecekmisiniz ? yorumlarınızı bekliyorum....
eliz.e.sitemynet.com

bende yapmıstım mynetten güsel olmus allah tamamına erdirsin cnm

önce Mail Alman Lazim Sonra Mysite Bölümünden Yapiliyo Seni Yönlendiriyor Bende Tesadüf Yaptim Kolay Gelsin Insanin Sevdiği Için Deger Zamaninizi Boşa Harcamayin Derim

ben yapmadım ama bnm eski sefgilim bnm için yapmıştı zamanında
hala kapatılmadıysa adresi:www. bitanesine.com

Ulaşmaya çalıştığınız sayfa sunucularımızda bulunmamaktadır;
Ulaşmak istediğiniz sitenin web adresini yanlış girmiş olabilirsiniz
Bu adresdeki sitenin içeriği mySite kurallarına uygun olmadığı için yayından kaldırılmış olabilir
Sitede bu isimde bir sayfa bulunamıyordur.
MYnet sayfasında bu uyarı çıkıyor sitene bakamadım canım,ama yine uğraşın için tebrikler.Ben nasıl oluşturulur bilmiyorum,denemem lazım

Ulaşmaya çalıştığınız sayfa sunucularımızda bulunmamaktadır;
Ulaşmak istediğiniz sitenin web adresini yanlış girmiş olabilirsiniz
Bu adresdeki sitenin içeriği mySite kurallarına uygun olmadığı için yayından kaldırılmış olabilir
Sitede bu isimde bir sayfa bulunamıyordur.
MYnet sayfasında bu uyarı çıkıyor sitene bakamadım canım,ama yine uğraşın için tebrikler.Ben nasıl oluşturulur bilmiyorum,denemem lazım

GİREN ARKADAŞLAR VAR BENDE SÜREKLİ GİRİYORUM BELKİ O ANLIK DEMİŞTİR TEKRAR DENERSİN ARKADAŞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :nazar:

emeğine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş allah sizi ayırmasın inşallah ama sanki bişiler eksik ama ne :uhm:

tamda şimdi eşimle ilgili blog açıyordum daha doğrusu uğraşıyordum ama beceremiyordum
kız vallaha tam üzerine geldi

Back