- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
O kadar korkmamak lazim demek ki... Begendigim bazi urunlerde hic yorum olmuyor..Canim cevremde yok kullanan ama jakarli olanlarin o parlak jakar kisimlari sırf saten oluyo bildigim kadariyla pamuk saten değil Cerenozlemk arkadasimiz almisti tacin soyledigin setini onada danis istersen bi Bu süreçte benim de o kadar çok seyde gozum kaliyoki ahh ahh..chakra ve home sweet home dada çok guzel ve pahali seyler var Bende once ihtiyaç olanlari tamamlayip sona durumlar yeterse alırım diorum kendimi kandiriyorum aslında
Ben ceyizimin yarisi n11 den aldim canim yilbasindan once indirim kuponlari vardi surekli bi tavam disinda hic sorun cikmadi tekstillerde hic bi sorunum olmadi magaza puani ve yorumlara dikkat et canim sonucta aldigin urunun altina yorum yapiyorsun magazayi ozgurce puanliyosun o kadar korkma ben sirf rengini begenmedigim seyleri bile iade ettim sorun yasamadim sadece kargoda bazen dislari deforme oluyo baska illerden gelince
Bir magazanin 1200 olumlu oyu, 300-400 olumsuz varsa hemen etkileniyorum ben yaa..
Kargolarim zaten istanbula gelcek, skinti olmaz diyosun yanii..