- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
- 23
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
-
Ben de internetten almaya güvenemediğim için üye olmuştum,kendi alacaklarımı bitirdikten sonra devam etmedim kuzum, hem uyguna aldım böylece. Mutlaka etrafında yapan birileri vardır ama sen benim gibi abartma sakınCanim alırsam sana danisirim zaten satışını da yapmışsın yönlendirirsin beniİnternette bi çok sitede var satışı ama güvenemedim, bunlarin bile sahteleri varmış
Gayet güzel bir çeyizin var kuzum, özellikle büyük, önemli parçalarda hep güzel seçimler yapmışsınIyi yapmışsın canım sende içine sine sine alırsın inşallah eksiklerini ama hep söylüyorum örnek alınacak bi çeyizim yok şimdiki aklım olsa daha az ama daha iyilerini alırdım ahh ahh hep bu kafa karışıklığı
Hayret bisey iki sepeti yollayamamislarmi:) olsun canim zor oldu ama sonunda seninler:) ev ne zaman belli olacak canim sizde son durumlar ne?Linensten yaptığım alışverişte ürünlerimin bi kısmını stokta yok deyip iptal ettigini ona rağmen satışlarına devam ettiklerini söylemiştim. Ordan uyuz oldum zaten 3 tur yapıyorlar bunu çünküAynı siparisteki sepetlerimide başka birine yollamışlar birde size teslim edilmistir diyorlar iki sepet için o kadar ugrastirdilar ki bi daha kolay kolay alışveriş yapmam sanırım buz gibi oldum Renkleri burdaki gibi mavi değil yesilimsi bi gri büyük olan gayet kocaman ona misafir havlularimi diğerinede sabun vs koyarim dedim..Eki Görüntüle 1956965 Eki Görüntüle 1956966
Uyuz oldum canım bende yazdım burayaki gören olur ona göre yapar alışverişini diye :)Hayret bisey iki sepeti yollayamamislarmi:) olsun canim zor oldu ama sonunda seninler:) ev ne zaman belli olacak canim sizde son durumlar ne?
Kuzum şimdiden tebrik ediyorumUyuz oldum canım bende yazdım burayaki gören olur ona göre yapar alışverişini diye :)
Bizim kasımda söz yaptık canım h sonu da nişanımız vardüğün tarihi ev vs olayları nişandan sonra artık.. Evdeki hesaplar çarşıya uymuyo bi türlü
Allahim neler almis yineeeeBambu aşkım tuttu yine dayanamayıp bi kaç parça aldımEki Görüntüle 1960928 Eki Görüntüle 1960931
Eki Görüntüle 1960933 Eki Görüntüle 1960934
Son eklediklerim 14 şubat paylasimi gibi olmuş şimdi baktimdaAllahim neler almis yineeeecanim benim gule gule kullan. mmO tepsiler beni hep korkutuyo sen dikkatli kullan olurmu
Sağol tatlım inşallahgüle güle kullan canım :)
Ya hep yataga dokucem koltuga dokucem o cayi gibi geliyo ne biliyimSon eklediklerim 14 şubat paylasimi gibi olmuş şimdi baktimdaTepsinin neyi korkuttu canim seni
Haha bende bi sakarimdir ki sormaYa hep yataga dokucem koltuga dokucem o cayi gibi geliyo ne biliyim
Hahahaa cok hossun cnmHaha bende bi sakarimdir ki sormaSöyleyim beyim bana portakal sıkıp getirsin o tepsiyle yatağa
Umarım canım benimki pek cicili bicili bi çeyiz değil ama kaliteli almaya çalıştım bütçem yettiğince birazda fazla almışım sankiAma ben senin çeyizine aşık oldum
Bütün sayfaları gezdim bu ne zevk
Güle güle kullanırız inşallahh
Kuzucum şahane bir çeyizin var, varsın biraz çok olsun en azından beğendiklerin içinde kalmayacak, zevk alıyorken almak lazım, yemek lazım, gezmek lazım, mutlu olmak önemli, tabi kontrolü kaybetmemek de fayda var yine deUmarım canım benimki pek cicili bicili bi çeyiz değil ama kaliteli almaya çalıştım bütçem yettiğince birazda fazla almışım sanki
Sağol canım benim seninde öyle çeyizin.. Yok yok maşallahKuzucum şahane bir çeyizin var, varsın biraz çok olsun en azından beğendiklerin içinde kalmayacak, zevk alıyorken almak lazım, yemek lazım, gezmek lazım, mutlu olmak önemli, tabi kontrolü kaybetmemek de fayda var yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?