umarım biter bu iş sonsuza dek :)))
Ben başaramadım eskisi gibi içiyorum.Offf neden bu kadar mı iradesiz bir insanım yaaa çıldıracağım.
1-1buçuk aydan fazla oldu içmiyorum ohh bi rahatadım bi kavuştum eski güzelliğime ki sormayın herşeyin tadı ayrı güzel oldu herşeyin kokusu.. en önemlisi en çok istediğim yüzüm eskisi gibi bembeyaz oldu..sabahları uyanınca içimde 10kişi varmış gibi bi ağırlıklada uyanmıyorum erkenden uyanabiliyorum ohooo daha saysam neler sayarım çok mutluyum ve şuanda elime hiç sigarayı yakıştıramıyorum düşününce..kendime ne eziyet etmişim çok şükür kurtuldum...insan içerken duyuyo ya hani ya beyinde bitirmek filan o zaman diyosunuz ki ya ne konuşuyo bu ama doğru kızlar istemezsen iğrenirsen bi kere tamamdır o iş..ben şimdi yanımda biri içince bile deli oluyorum illa banyo yapmam lazım öle kendimi temiz hissediyorum koku bile kalmamalı üstümde ve şunuda hissettim aslında içenlerin yanında bile oturunca içiyormuş gibi yorgun kalkıyorum sabah dünyamdan bezmiş gibi meğer kendimi ne zorlamışım..kurtuldum kızlar hiç zor değil darısı başınıza..
inşallah kolay bi şekilde bırakabilirsin canım bunu stres olarak ve kendini zorlayarak yapma başka bişilere ver kendini unutmaya çalış zaten emin ol kendine bişiler bulunca artık aklına içmek değil kendisi bile gelmiyo..bak msela kk çok iyi bi zaman geçirme yeri ben burdayken saat nasıl geçiyo farketmiyordum halada ööle..umarım o rahatlığa erişirsin bigün..Ya bende bırakmak istiyorum bi kaç defa denedim başarısız oldum
bırakma denemelerimde stresden sıkıntıdan daha çok el ayak dolaşması oldu
ama öyle mecazi anlamda değil ciddi ciddi ellerim dolaşıyor elimde ne varsa düsüyor
ayaklarım birbirine dolasıyor düştüğümü bile bilirim birde ben bırakmaya mecburum
bebek yapmayı düsünüyorum ama günde 2 paket sigara iciyorim
nasıl bırakcam ben ya offfffff
aç canım sen aç ben daha neler yazarım valla senin konuna da :)) umarım bırakırsın kolay bi şekilde ve hayatın ve hayattaki güzlliklerin nasıl olduğunu yeniden bi gözle görebilirsin inş..ilk 1hafta belki diyelim aklında olur sonra aklına bile gelmicek yeterki kararlı ol canım..şimdiden kolay gelsininanılmaz motive edici bir yazı olmuş benimde ilk günüm konu açacağım bakalım
inşallah kolay bi şekilde bırakabilirsin canım bunu stres olarak ve kendini zorlayarak yapma başka bişilere ver kendini unutmaya çalış zaten emin ol kendine bişiler bulunca artık aklına içmek değil kendisi bile gelmiyo..bak msela kk çok iyi bi zaman geçirme yeri ben burdayken saat nasıl geçiyo farketmiyordum halada ööle..umarım o rahatlığa erişirsin bigün..
aç canım sen aç ben daha neler yazarım valla senin konuna da :)) umarım bırakırsın kolay bi şekilde ve hayatın ve hayattaki güzlliklerin nasıl olduğunu yeniden bi gözle görebilirsin inş..ilk 1hafta belki diyelim aklında olur sonra aklına bile gelmicek yeterki kararlı ol canım..şimdiden kolay gelsin
inşallah kolay bi şekilde bırakabilirsin canım bunu stres olarak ve kendini zorlayarak yapma başka bişilere ver kendini unutmaya çalış zaten emin ol kendine bişiler bulunca artık aklına içmek değil kendisi bile gelmiyo..bak msela kk çok iyi bi zaman geçirme yeri ben burdayken saat nasıl geçiyo farketmiyordum halada ööle..umarım o rahatlığa erişirsin bigün..
aç canım sen aç ben daha neler yazarım valla senin konuna da :)) umarım bırakırsın kolay bi şekilde ve hayatın ve hayattaki güzlliklerin nasıl olduğunu yeniden bi gözle görebilirsin inş..ilk 1hafta belki diyelim aklında olur sonra aklına bile gelmicek yeterki kararlı ol canım..şimdiden kolay gelsin
canım durumunu vahim görmemelisin bence çünkü senin gibi günde paketleri bitiren birinin azaltması en byük başarı zaten.. aslında şu boazının şişmesi hasta olman filanda iyi olmuş bi bakıma sigaranın ne lanet olduğunu görmüşün işte..evet bazen kendimizi adam etmek için sigarayı maddi olarak düşünmemizde gerekiyor öbür türlü gene katakulli yaparak beynimizi kandırıp içebiliyoruzBen de artık bırakmak istiyorum, 4 senedir içiyorum, bir kaç kez ciddi ciddi denemedim bırakmayı ama başaramadım. Tek yapabildiğim azaltmak oldu. 2 günde 1 paket içiyorum.
Açıkçası yılbaşından sonra gelecek sigara zammı beni korkutuyor, işin maddi tarafını düşünüyorum, 8 lira şu anda içtiğim sigara ve 10.45 olacakmış. eğer bırakabilirsem haftada 45 lira kar demek bu..
ayrıca geçenlerde boğazlarım şişti ve öksürük yaptı, 10 gün hasta yattım. sigaranın zararını çok ciddi o anda yaşadım, resmen boğazımda 10 gün boyunca kalan balgamı hissettim. gögüsümden hırıltılar geldi günlerce ve durmaksızın öksürük.. hastalığım geçmesine rağmen sanki hala var gibi hissediyorum. çok iğrenç bir şey bu sigara.
konu sahibi seni tebrik ederim iradenle bıraktığın için. ben hipnoz tedavi yolunu denemeyi düşünüyorum.
arkadaşlar bıraktığım günden beri halen tek bir nefes bile içmedim.sanırım 3 buçuk ay oluyor.bazen aklıma geliyor.bazan cnm istiyor.ama anlık.şeytan gelp gidiyor.içtiğim sigara şu an 7.5 lira olmuş.şok oldum.her yanımdan para çıkıyor ve param hiçbitmiyor arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?