• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevda'nın sigara bırakma günlüğü..

Ben bugun seytana uydum birtane iştim. Kocamla kavga Ettik.sinirden bayilacak gibiydim.bana tam bugun bir hafta olmustu. Ama tiskindim sigaradan umdugum gibi zevk almadim.iyisallah birdaha icmem su an kendimden nefret ettim.iradem zayifmi aceba

bazen aklımıza gelir ve o an maselef yakarız. işin iyi tarafından bak. tiskinmişsin. yani bir kez daha anlamışsın. bi daha içmemen için belki yeterli olacak.

sen o şeytana uyma.bir nefes alırsan bir daha bir daha isteyecek vucudun.bir daha bir daha. o yüzden sen ona uyma cnm sakınnn

Vallahi uydum şeytana içtim o günden beri ama dün akşam tekrar niyetlendim 1 Ekim dedim güzel tarih ayın başı .En son dün akşam 23:00 de içtim paket bitti sabahta tekrar almadım.Ama çok zorlanıyorum başım ağrıyor çekmeceme badem koydum sürekli onu yiyorum sanırım verdiğim kiloları geri alacağım.İşte böyle hayırlısı bakalım ne kadar dayanacağım :1:

canım bende çok çok içip bırakanlardanım. canım sigara istedikçe su içtim. şimdi 1,5 yıl oldu. hala dün bırakmış gibiyim. asla o alışkanlık gitmiyor. ama istemek azalıyor. bazen çok kötü kokuyor. bazende çok güzel. ama bitti gitti

Offf badem , meyve ve su üçlüsünü sanırım abarttım midem bulanıyor :) Ama olsun bu saat oldu daha içmedim.

5 senedir sigara içiyorum,çok tiryakisi değilim ama yine de bir paket bir buçuk günde bitiyordu.
3 gün önce(cuma) başım çok ağrıyor diye o gün içmedim.Cumartesi ve pazar da baş ağrımı tetiklemesin diye içmedim.

Bu gün baş ağrım hafifleyince kahvenin yanında üç tane içtim ama içmez olaydım.
Midem acayip derecede bulanmaya başladı ve istifra etmekten bir hal oldum,hala kendime gelemedim ve paketi olduğu gibi çöpe gönderdim.

Merhaba sigarasız hayat :46:

canım bende çok çok içip bırakanlardanım. canım sigara istedikçe su içtim. şimdi 1,5 yıl oldu. hala dün bırakmış gibiyim. asla o alışkanlık gitmiyor. ama istemek azalıyor. bazen çok kötü kokuyor. bazende çok güzel. ama bitti gitti

ben 32 yaşındayım tam 15 yıla yakın içmişim. başladığımda çok küçüktüm 14-15 yaşlarımda. hadi kızlar ben gün de 2 paket devirenlerdendim. ben yaptıysam herkez yapar diyorum. kurtuluş , sığınacak liman bir tütün parçası olmamalı hayatımızda. bu foruma bırakmak isteyen tüm arkadaşları bekliyorum.
hastanelerde verilen sigara bıraktırma ilaçlarıyla ilgili bir çok şey duyuyorum ne kadar doğru bilemem. biz kadınlar daha güçlü ve iradeli olmalıyız. sadece karar verin. bitti deyin. çok abur cubura yönelmeyin. meyve dahil hepsi kilo aldıracaktır bu dönemde. ben 5 kg ile kurtuldum şükür. ama sonrada geri verdim. kimsenin sizi desteklemesini beklemeyin. böyle bir beklentiye girerseniz zaten ruh hali yanımda içilmesin moduna girerseniz çok daha zor oluyor. ya siz uzaklaşın yada ooo ben süperim yanımda içiliyor ama içmeyeceğim deyin. kararlı olun. kimseden bunu isteyemeyiz ve bunun için kimseye kızamayız unutmayın. canım istedikçe su içtim hemde bardak bardak değil şişe şişe.

önceki gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm.hem çok suçlandım.hemde çok canım istedi.acaba vaz mı geçsem düşüncesi bütün gün kafamda dalandı durdu.eğer sigaram olsa içerdim.ama yoktu ve yenilmedim.dün sanki tekrar başa döndüğümü hissettim.ve bugün 17.günüm.sabah cildimi gerçekten güzel buldum.tam 1 senedir geçmeyen anlımdaki isilikler geçmişti.şaşırdım.ağzımın yaraları bitti ama şimdide uçuklar başladı.bakalım onlar ne zaman geçecek?

önceki gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm.hem çok suçlandım.hemde çok canım istedi.acaba vaz mı geçsem düşüncesi bütün gün kafamda dalandı durdu.eğer sigaram olsa içerdim.ama yoktu ve yenilmedim.dün sanki tekrar başa döndüğümü hissettim.ve bugün 17.günüm.sabah cildimi gerçekten güzel buldum.tam 1 senedir geçmeyen anlımdaki isilikler geçmişti.şaşırdım.ağzımın yaraları bitti ama şimdide uçuklar başladı.bakalım onlar ne zaman geçecek?

uzun bir süre rüyanda sigara içeceksin. ben hala içiyorum rüyalarımda:))))

kızlar ben de bırakalı 6 hafta oldu. şu an çok iyiyim. arada bir canım istiyor ama hemen geçiyor isteğim. eşimin baskıları sonucu bıraktım, iyi ki de bırakmışım. tek korkum tekrar başlamak. iş arkadaşlarımdan bir kaç kişi içiyor ve ben onların yanındayken bile içsem mi diye düşünmüyorum.. ama tanıdıklarımdan bir kaç kişi bırakıp uzun süre sonra tekrar başladı. ben onlardan olmak istemiyorum..kızlar canınız sigara istediğinde bolca su için, ben o şekilde bıraktım.

5 senedir sigara içiyorum,çok tiryakisi değilim ama yine de bir paket bir buçuk günde bitiyordu.
3 gün önce(cuma) başım çok ağrıyor diye o gün içmedim.Cumartesi ve pazar da baş ağrımı tetiklemesin diye içmedim.

Bu gün baş ağrım hafifleyince kahvenin yanında üç tane içtim ama içmez olaydım.
Midem acayip derecede bulanmaya başladı ve istifra etmekten bir hal oldum,hala kendime gelemedim ve paketi olduğu gibi çöpe gönderdim.

Merhaba sigarasız hayat :46:

canım kararlı ol..şimdi beynin sana sürekli içmelisin diye emredecek. sakın ona itaat etme:) ilk bir hafta sonra çok rahatlayacaksın..yeni sigarasız hayatında mutluluklar...

Bu arada başım çatlayacak gibi ağrıyor bitki çayı içmeye başladım , sakız , su ,badem'e devam :)

Hahaytt hala devam bu arada ağzımın içinde küçük küçük dokununca acıyan beyaz kabarcıklar oluştu.Boğazımda hafif bir ağrı var.Sanırım bendede bıraktıktan sonra ortaya çıkan etkiler başlıyor.

Sevda burası senin günlüğün ama bizde yazıyoruz sakıncası yok değil mi?

cnm o da ne demek?ben yalnız kaldığım hissine kapılıyorum çoğu kez.bana destek oldunuz bu bırakma sürecinde.elbette her zman yazacaksınız.

ve bugün 18.günüm.hatırlamıyorum çoğu zman.ama bir an aklıma geliyor.sanki beynimde şimşek çakması hızıyla.o anlarda kendimi hiç bırakmamış gibi hissediyorum.bugun yine bir arkadaş yüzümün çok değiştiğini söyledi.aslında ben çok fark etmedim.ama öyle söylüyorlar.bu arada sigarayı bıraktıktan sonra kaç kilo aldınız???

Hahaytt hala devam bu arada ağzımın içinde küçük küçük dokununca acıyan beyaz kabarcıklar oluştu.Boğazımda hafif bir ağrı var.Sanırım bendede bıraktıktan sonra ortaya çıkan etkiler başlıyor.

cnm yara ve boğaz ağrısıs bende de oldu.hemde nasıl.eczaneden gargara almanı öneririm.sabah-öğlen-akşam.çok iyi geliyor.

Back