- 5 Nisan 2011
- 473
- 18
- 318
6.günüm bugün.bu sabah uyuanmadan aklıma geldi.nasıl diyecek olursanız tam olarak uyanmamıştım.uyur uyanık arası bir şeydim.ve aklımda sigaraa.ama sakin başladım güne.ben çok sinirli olanların aksine daha bi sakinim.kendimi sağlıklı hissettiğim için olsa gerek.sinirlerimi de kontrol edebiliyorum.oysa sigara içerken çok sinirliydim.bu neden burda şu neden burda diyecek kadar.bu akşam günüm var kızlar.şu an için kendime inancım tam.ama orda zedelenmesinden korkuyorum.
bu arada gece uykularımı hem çok iyi almış oluyorum.hemde kendimden geçmiş baygın uyumuyorum.en ufak seste kalkabiliyorum.cildim konusunda da büyük bir fark hissetmedim.çünkü cildim zaten güzeldi.çok problemli değildi.belkide bu yüzden farketmedim.ama tırnaklarım onlar bembeyazlar..
bu arada gece uykularımı hem çok iyi almış oluyorum.hemde kendimden geçmiş baygın uyumuyorum.en ufak seste kalkabiliyorum.cildim konusunda da büyük bir fark hissetmedim.çünkü cildim zaten güzeldi.çok problemli değildi.belkide bu yüzden farketmedim.ama tırnaklarım onlar bembeyazlar..