Sevda'nın sigara bırakma günlüğü..

benim 9 ayım bitmek üzere. artık hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün yanıma sekreter geldi. bir de eğildi birşeyler anlatıyor. imza lazım yazanları açıklıyor bana ama ben nerdeyse çıkarıyordum. sigara içip gelmiş. nasıl iğrenç kokuyordu anlatamam. demek ki ben de öyle kokuyormuşum....sakın yenilmeyin kızlar. kolay değil ama imkansız da değil.

aynen... bir zamanlar içmek için delirdiğimiz sigaranın kokusu bende de mide bulantısı yapıyor. eşimin neden ben sigara içince çok kötü kokuyor dediğini şimdilerde daha iyi anlıyorum. 1,5 ayda resmen hayatım değişti..tek dileğim istikrarlı olmak.

Merhaba kızlar,
Bugün dördüncü günüm sabah tartıldım 59 kilodan 60 kiloya çıkmışım yuh dedim 4 günde neyse bugünden itibaren yediklerimede dikkat etmeye başladım bademi bıraktım nohuta başladım

Bu sabahdan beri derin nefes alırken dayanılmaz olan bir acı var sırtımda neyin nesi anlamadım üşüttümmü tutuldummu bilemiyorum.

Ama sigara konusunda zorlanmamaya başladım canım öyle ilk günlerdeki gibi istemiyor.Kokuları uzun süredir bu kadar net aldığımı hatırlamıyorum.Ağzımın içindeki ekşilik kayboldu dilimin üzerindeki beyazlık geçti bütünü aynı renk cildimde henüz bir değişiklik yok.Boğaz ağrısı devam işte böyle...

ben 2 kilo aldım.48 den 50 oldum.ben özellikle kilo almak istiyorum zaten.ama 5 kilo falan.17 gün olmasına rağmen sadece 2 kilo aldım.zor kilo alan biriyim çünkü.herkese bu yolda başarılar diliyorum.sigara içenlere artık üzülerek bakıyorum.özelliklede nişanlıma.çok üzülüyorum onun için.inşallah ona da bıraktıracağım..

Son düzenleme:
Bu gün beşinci günümdeyim :) kilo da almadım ağzımda yara da çıkmadı inşallah böyle devam eder

Bugün benimde 5.günüm dün akşam bir ara canım çok istedi ama içmedim dedim bir tane içersen devamı gelir.Boğazımdaki ve sırtımdaki ağrı geçmedi.

Sevda inşallah nişanlında bırakır hem o zaman daha rahat olur.

Canim su an cok sigara Cekti. Sigara icdigim gunler geciyor gozumden.durdurun ben gidiyim bir kahve iceyim.benim bugun 2 hafta oldu sigarasiz gunum.yardim allahim

işten çıkartıldım.küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle.tazminatımı ödemek istemiyor sevgili patron.çok stresliyim.aklıma hep sigara geliyor.yenilmek istemiyorum.atlatacağım....

işten çıkartıldım.küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle.tazminatımı ödemek istemiyor sevgili patron.çok stresliyim.aklıma hep sigara geliyor.yenilmek istemiyorum.atlatacağım....

cnm benim sevdacım çok üzüldüm..beni hatırlardın mı cnm..olumlu düşünme forumundan

güzel gönüllü arkadaşım..senin sayende olumlu düşünmenin büyüsüne kapılmıştım ve bana çok güzel şeyler kattı paylaşımların..

lütfen sende yaşadığın olumsuzlukların arkasından gelecek güzelliklere inan..

ve güçlü ol..

sigara sorununu çözmeyecek bunu telkin et kendine onsuzda bu sorunu atlatabilirim de..

senin için dua edeceğim..yanındayım canım..

cnm benim hatırlamaz mıyım.elbette hatırladım cnm .zor günler geçiriyorum.bu işte de bir hayır var ama henüz göremiyorum.tazminatımı aldım.yedirmedim onlara.çok uğraştırdılar beni.bir sabah uyandım işim yok.kaç yıldır alışmışım.boşluktayım sannki.ama sigara içmedim başardım.inşallah da içmem budan sonra.26 gün oldu bırakalı.bir kapı kapandı ama biri açılacak eminim.bekleyeceğim sabırla...

Son düzenleme:
benimde bugün ilk günüm. günlerdir kendime psikolojik baskı yapıyorum. neler getiriyorum aklıma ama olmuyordu
bu sabah kalktığımda sigaram yoktu evde. işe giderkende almadım. içmek istemiyorum....
ama inanın nerdeyse ağlayacağım.
iş yerinde içen arkadaşım var. kokusu geliyor. onada baskı yapıyorum... bak sen içersen bende içerimmm diye.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugün 37.günüm.artık sabahları hiç aklıma gelmiyor.hatta bazen aklıma hiç gelmediği günler oluyor.ama bazen de bir an,sadece bir kaç saniye aklımdan acaba içsem mi düşüncesi geçiyor .savuşturmaya çalışıyorum.ve geçip gidiyor.sanırım hiç aklıma gelmemesi durumu asla olmayacak.bir hafta hiç aklıma gelmese bile daha sonra gelebilecek.gerçi bu yaptığım bile benim için ne büyük başarı.sonsuza dek devam etsin istiyorum................

sanım bugün 47.günüm.hala arada bir yokluyor.hala arada bir acaba içsem mi düşüncesi aklımdan geçiyor.ve şunu farkettim ki hep çok bunaldığım zamanlarda aklımdan geçiyor.param hiç eksilmiyor.bu beni çok mutlu ediyor.305 lira kardayım.internetten alışveriş yapacağım kendimi ödüllendirmek için..

tebrik ederim sizi 47 gün baya baya bırakmışsınız siz saten
darısı başımaaa

çok iyi başarmışsın, nasıl gidiyor ? başladın mı tekrar ? dayanmak çok zordur tahmin edebiliyorum. ben hiç o kadar uzun bırakmayı denemedim... en çok 3 gün bırakmıştım. dün yine denedim olmadı.. yarın yine deniycem..

sabahları şu rahat uyanmayı tattıysanız ve nefes nefese kalarak yaptığınız bi işi artık elli kerede yapsanız yorulmuyorsanız ve yüzünüzde bi ışıltı kaşlar gözler düşük değil eski yerindeyse ve aynaya bakınca nasıl özlemişim bu yüzü diyorsanız kendi kendinize o iş bitmiştir

umarım biter bu iş sonsuza dek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…