- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
benim 9 ayım bitmek üzere. artık hiç aklıma bile gelmiyor. geçen gün yanıma sekreter geldi. bir de eğildi birşeyler anlatıyor. imza lazım yazanları açıklıyor bana ama ben nerdeyse çıkarıyordum. sigara içip gelmiş. nasıl iğrenç kokuyordu anlatamam. demek ki ben de öyle kokuyormuşum....sakın yenilmeyin kızlar. kolay değil ama imkansız da değil.
işten çıkartıldım.küçülmeye gidiyoruz bahanesiyle.tazminatımı ödemek istemiyor sevgili patron.çok stresliyim.aklıma hep sigara geliyor.yenilmek istemiyorum.atlatacağım....
cnm benim sevdacım çok üzüldüm..beni hatırlardın mı cnm..olumlu düşünme forumundan
güzel gönüllü arkadaşım..senin sayende olumlu düşünmenin büyüsüne kapılmıştım ve bana çok güzel şeyler kattı paylaşımların..
lütfen sende yaşadığın olumsuzlukların arkasından gelecek güzelliklere inan..
ve güçlü ol..
sigara sorununu çözmeyecek bunu telkin et kendine onsuzda bu sorunu atlatabilirim de..
senin için dua edeceğim..yanındayım canım..
sanım bugün 47.günüm.hala arada bir yokluyor.hala arada bir acaba içsem mi düşüncesi aklımdan geçiyor.ve şunu farkettim ki hep çok bunaldığım zamanlarda aklımdan geçiyor.param hiç eksilmiyor.bu beni çok mutlu ediyor.305 lira kardayım.internetten alışveriş yapacağım kendimi ödüllendirmek için..
sanım bugün 47.günüm.hala arada bir yokluyor.hala arada bir acaba içsem mi düşüncesi aklımdan geçiyor.ve şunu farkettim ki hep çok bunaldığım zamanlarda aklımdan geçiyor.param hiç eksilmiyor.bu beni çok mutlu ediyor.305 lira kardayım.internetten alışveriş yapacağım kendimi ödüllendirmek için..
selam...
bende 1 eylülden beri içmiyorum... tebrik ederim ben ilaçla bıraktım... sen iradenle bu daha büyük bir başarı... herşey daha güzel olacak.. :)))) sakın 1 taneden ne olur yapma o tekrar başlama oluyo bunu unutma...
bende içmeyeli yaklaşık 1hafta oldu..siz ne ilacıyla bıraktınız adı ne merak ettim şimdi
bugün 37.günüm.artık sabahları hiç aklıma gelmiyor.hatta bazen aklıma hiç gelmediği günler oluyor.ama bazen de bir an,sadece bir kaç saniye aklımdan acaba içsem mi düşüncesi geçiyor .savuşturmaya çalışıyorum.ve geçip gidiyor.sanırım hiç aklıma gelmemesi durumu asla olmayacak.bir hafta hiç aklıma gelmese bile daha sonra gelebilecek.gerçi bu yaptığım bile benim için ne büyük başarı.sonsuza dek devam etsin istiyorum................
sabahları şu rahat uyanmayı tattıysanız ve nefes nefese kalarak yaptığınız bi işi artık elli kerede yapsanız yorulmuyorsanız ve yüzünüzde bi ışıltı kaşlar gözler düşük değil eski yerindeyse ve aynaya bakınca nasıl özlemişim bu yüzü diyorsanız kendi kendinize o iş bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?