- 30 Temmuz 2012
- 112
- 2
- 316
- 42
Ben bugun seytana uydum birtane iştim. Kocamla kavga Ettik.sinirden bayilacak gibiydim.bana tam bugun bir hafta olmustu. Ama tiskindim sigaradan umdugum gibi zevk almadim.iyisallah birdaha icmem su an kendimden nefret ettim.iradem zayifmi aceba
sen o şeytana uyma.bir nefes alırsan bir daha bir daha isteyecek vucudun.bir daha bir daha. o yüzden sen ona uyma cnm sakınnn
canım bende çok çok içip bırakanlardanım. canım sigara istedikçe su içtim. şimdi 1,5 yıl oldu. hala dün bırakmış gibiyim. asla o alışkanlık gitmiyor. ama istemek azalıyor. bazen çok kötü kokuyor. bazende çok güzel. ama bitti gitti
önceki gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm.hem çok suçlandım.hemde çok canım istedi.acaba vaz mı geçsem düşüncesi bütün gün kafamda dalandı durdu.eğer sigaram olsa içerdim.ama yoktu ve yenilmedim.dün sanki tekrar başa döndüğümü hissettim.ve bugün 17.günüm.sabah cildimi gerçekten güzel buldum.tam 1 senedir geçmeyen anlımdaki isilikler geçmişti.şaşırdım.ağzımın yaraları bitti ama şimdide uçuklar başladı.bakalım onlar ne zaman geçecek?
5 senedir sigara içiyorum,çok tiryakisi değilim ama yine de bir paket bir buçuk günde bitiyordu.
3 gün önce(cuma) başım çok ağrıyor diye o gün içmedim.Cumartesi ve pazar da baş ağrımı tetiklemesin diye içmedim.
Bu gün baş ağrım hafifleyince kahvenin yanında üç tane içtim ama içmez olaydım.
Midem acayip derecede bulanmaya başladı ve istifra etmekten bir hal oldum,hala kendime gelemedim ve paketi olduğu gibi çöpe gönderdim.
Merhaba sigarasız hayat
canım kararlı ol..şimdi beynin sana sürekli içmelisin diye emredecek. sakın ona itaat etme:) ilk bir hafta sonra çok rahatlayacaksın..yeni sigarasız hayatında mutluluklar...
Sevda burası senin günlüğün ama bizde yazıyoruz sakıncası yok değil mi?
Hahaytt hala devam bu arada ağzımın içinde küçük küçük dokununca acıyan beyaz kabarcıklar oluştu.Boğazımda hafif bir ağrı var.Sanırım bendede bıraktıktan sonra ortaya çıkan etkiler başlıyor.
Bu arada başım çatlayacak gibi ağrıyor bitki çayı içmeye başladım , sakız , su ,badem'e devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?