seni yürekten tebrik ediyorum. benim de bugün 259. günüm sigarasız. artık hesaplamıyorum tabiki. bazen haftaları sayıyorum. şimdi de saydım bu kadar gün olmuş. 1683 lira karım var. çok ciddi bir rakam. sigarasız yaşamak gerçekten mükemmel. şimdi içen arkadaşlarıma bakıyorum bazen. bir bayan olarak ne kadar da itici duruyorlar. kendime hiç yakıştıramıyorum, nasıl içmişim diyorum. seni takipteyim. sakın ola tek sigaraya yenilme. hepsi geçip gidecek kazanan sen olacaksın.
cnm çok sağol çok teşekkür ederim.gerçekten çok merak edeiyorum bu kadar gün geçmiş aradan hala aklına geliyor mu????ben her sabah uyandığımda aklımda.kriz yaşamıyorum ama sık sık aklıma geliyor..aklımdan ne zman silinecek?
canım ben ocak ayının 8'inde bıraktım. haziran ayında nasıl canım istiyordu anlatamam. topiğime yazmıştım hatta. o zamandan beri hiç canım istemiyor. eşim evde sigara içmeye devam ettiği halde. tabi ki aklından çıkmayacak. kaç yıllık alışkanlık sonuçta. ama bitecek hiç merak etme. yapman gereken tek şey var asla yenilmemek. bol su, bitki çayı ve meyve seni kurtarır. zamanla yemeklerin tadının bile farklı olduğunu göreceksin.
dün itibariyle sigara içmiyorum.bıraktım demek için çok erken..şu an yaklaşık 33 saat oldu.1.günüm şu şekilde geçti.sabah 8 de kalktım.evden içmeden çıkmak zor benim için ama içmedim.2 tane mutlaka içerdim.ve işe gelince 9 civarıda bir tane.onuda yapmadım.öğlene kadar sıkıntı yaşamadım.ama yemek yemeye korktum çünkü yemekten sonra canım ister diye.ve yemedim.meyveli yoğurt yedim süt içtim.ama nişanlımın içiyor olması ve bana hiiç destek olmaması beni zorluyor.tembih etmeme rağman ne zman istesem çat diye çıkarıp veriyor.ama ben vicdan yapıp içmeden geri veriyorum.ilk gün 12 de yattım.günü bence fazla uzun yaşadım.erken yatmalıydım.biraz can çekiştim diyebilirim.yatmadan saat 10 gibi farklı bir şey yüzünden nişanlımla tartışırken ciddi bir ağlama krizi yaşadım.nişanlım korktu ve içmemi söyledi ama içmedim..
Vallahi aklımdan çıkmıyor çok kötü yaa filmlerdeki gibi bir omzumda melek bir omzumda şeytan var sanki bir yanım aman boşver iç diyor diğeri sakın ha içersen bir daha niyet edemezsin diyor
Benim bu gün ilk günüm iyi geldi. 16 senelik iciciyim artık cidden bırakmak istiyorum .ve bugün başladım allah sana bana tüm bırakmak isteyenlere yardımcı olsun . Kilo almamak içinde spor yapıyorum ve az yemeye calisiyorum inşallah içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?