Sevda'nın çeyizi....

Şimdi sevdanın topiğinde muhabbet etmek istemem ama bu işler biraz zevk meselesi, herkes istediğini tercih edebilir.
Dekoratif açıdan bu renkler süper ama iş yemek yemeye geldimi siyah bi tabakta yemek yemek hoş olmayabilir.
Canım böyle toplu halde takım satılmadığından fiyat olmayabilir. Güralda da var aynıları tek parça halinde satıyolar takım yapabiliyosun. Bu da öyle satılıyo olabilir.

Bilgi için teşekkür eder, başlıktan çekilirim :)

bEN DE aldım o çay bardak setinden Esse'de satılıyor serinin ismi de İstanbul serisi...

canımm ben de sana beyaz porselen tepsini nerden aldıgını soracagım ii günlerde kullan :10:
kızlar hepinize teşekkürler...

-kızlar kırmızı siyah takım kütahya porselen ama arkadaşların dediği gibi takım olarak almadım ayrı ayrı alıp takım yaptım...

-kırmızı altlığı olan çay takımı markası koleksiyon istanbul serisi , essede de satıldığı doğru internet satışıda var....

-beyaz porselen tepsi porland...

çok hoş aldıkların, keyifle kullanırsın inşallah. yalnız açıklamalarıyla yazsaydın keşke, daha güzel fikir olurdu bizlere..

çok hoş aldıkların, keyifle kullanırsın inşallah. yalnız açıklamalarıyla yazsaydın keşke, daha güzel fikir olurdu bizlere..

sağol canım güzel dileklerin için...
vaktim olsa inan yazardım... hatta aldıklarım bunun 3 katı falandır fakat vaktim olmadığından ekleyemedim ve ayrıntı yazamadım...umarım ilerleyen günlerde dierlerinide ekleyip açıklama yazarım..

Yemek Takımını Çok Beğendim nerden aldın markası ne öğrenebilir miyim? Kırmızı siyahlı olan değil diğer yemek takımın:)

Son düzenleme:
Back
X