Sevda'nın çeyizi....

:nazar:Kütahyanın kırmızılı siyahlı yemek takımına bayılıyorum
aldığın fiyatı öğrenebilir miyim?

:nazar:Kütahyanın kırmızılı siyahlı yemek takımına bayılıyorum
aldığın fiyatı öğrenebilir miyim?

Aynı öğrenme isteğini paylaşıyorum :) Hiçbir yerde göremedim fiyatını :(

Çok şık hepsi güle güle kullanın sağlıklı günlerde.

Canım aldıklarını güle güle kullan. Bambu kaşıklığın içindeki kırmızı çatal bıçakları nerden bulabiliriz bilen duyan var mı?

Hepsi çok şık banyo takımını aldığına göre banyo rengin belli...
Herşey çok şık ve güzel.
Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

aldıkların çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan...

yalnız ben siyah takımını beğenmedim, beğenmeme sebebm: ben 3-4 aylık çiçeği burnunda öğretmenim atandığım yerde uyduruk şeyler yerine siyahlı camlı bir takım aldım 6 kişilik... ne tabağında yemekten zevk alıyosun, ne de bardağında içtiğinden tad alıyosun... ben yemekte ya da içecekte bu kadar görselliğin etkili olabileceğini düşünmemiştm daha önce... neredeyse yediğin içtiğin herşey simsiyah... belli bi süre sonra nefret etmeye başlıyosun... Allahtan benim kullandığım takımın tabakları tamamen siyah değil cam üzerine siyah çiçekleri var, yalnız bardakları ve 2 kocaman olan tabağı simsiyah... sevmiyrm onları :37:

Kırmızıı siyahlı yemek takımına bayıldımmmmmmm:19:
Nerden aldın?

Hepsi çok güzelllerrr güle güle kullan sende havlu baya fazla:)
n.takımı yok galiba pek.

Gülle gülle kullan canim hepside cok güzel masallah yalniz ben en cok kirmizi altlikli cay bardakalini begendim nerde aldigini ögrenebilirmiyim acaba??? Yaprak dökümü dizisinde de görüp cok begenmistim...

Gülle gülle kullan canim hepside cok güzel masallah yalniz ben en cok kirmizi altlikli cay bardakalini begendim nerde aldigini ögrenebilirmiyim acaba??? Yaprak dökümü dizisinde de görüp cok begenmistim...

bEN DE aldım o çay bardak setinden Esse'de satılıyor serinin ismi de İstanbul serisi...

canımm ben de sana beyaz porselen tepsini nerden aldıgını soracagım ii günlerde kullan :10:

bEN DE aldım o çay bardak setinden Esse'de satılıyor serinin ismi de İstanbul serisi...

canımm ben de sana beyaz porselen tepsini nerden aldıgını soracagım ii günlerde kullan :10:

tesekür ederim tatlim yaza tatile gittigimde türkiyeye bakarim artik umarim bulurum..

imagescam42qi4.jpg

enyen1.jpg

deritepsikremikilitopta.jpg

beyazsarapbardagikadeh3.jpg

bambukasiklikcoksik3056.jpg

07012010353985353985.jpg

2620090123112743.jpg

1870korkmaza121maviscez.jpg

1000095747.jpg

6909901.jpg

111981.jpg

lütfen lütfen kırmızı siyah tabak takımının nerdn oldugunu söyler misniz? tam aradığım takımda:5:

Neden fiyatını yazmazlar ki ? Online satışında da bulamadım bu takımı gerçi yorumlardan birinde içiniz kararır yemek yerken tercih etmeyin denilmişti ama.

Şimdi sevdanın topiğinde muhabbet etmek istemem ama bu işler biraz zevk meselesi, herkes istediğini tercih edebilir.
Dekoratif açıdan bu renkler süper ama iş yemek yemeye geldimi siyah bi tabakta yemek yemek hoş olmayabilir.
Canım böyle toplu halde takım satılmadığından fiyat olmayabilir. Güralda da var aynıları tek parça halinde satıyolar takım yapabiliyosun. Bu da öyle satılıyo olabilir.

Back
X