• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevaba girmek isteyen kızlar bana bir yardım :)

canim aslinda bu kokularin hepsi benzer. Benzer derken temiz çiçekli sekerli hafif hos kokular birini begenen genelde hepsini begeniyor ama tabi hangisini daha çok begenirsin orasini bilemicem ama bende pur blanca yi kullandim hostu amor amor ve 212 sexy daha hostu anais anais de benzer bi kulvarda noa yi bilmiyorum ama noa perl çok hos annem kullaniyo bunu miss dior chery de çiçek kokusu ve tum bunlar genel olarak begenilen parfumler :D seçimde çok zorlanabilirsin :)))))

canim aslinda bu kokularin hepsi benzer. Benzer derken temiz çiçekli sekerli hafif hos kokular birini begenen genelde hepsini begeniyor ama tabi hangisini daha çok begenirsin orasini bilemicem ama bende pur blanca yi kullandim hostu amor amor ve 212 sexy daha hostu anais anais de benzer bi kulvarda noa yi bilmiyorum ama noa perl çok hos annem kullaniyo bunu miss dior chery de çiçek kokusu ve tum bunlar genel olarak begenilen parfumler :D seçimde çok zorlanabilirsin :)))))

Biliyo musun bende tam bu parfümler üzerine odaklandım 212 sexy anais anais noa perl
miss dior cherry bu dört parfümü denicem,sitenin altını üstüne getirdim en çok rağbet gören bunlar
hihoyyyt

evet bende orta halli birsey almak istiyorum,ben genelde çiçek ve sekerimsi karşık kokuları seviyorum tavsiye ettiğin parfüm ne tarz kokuyo,bursada bulabilirim inşallah
kaydirigubbakcemile2

şekerimsi bişeyy istyrsan d'sign retro alıcaksın tatlım(şu an bnm kullndğm)
mor olanıda çok güzel d'sign rococo arkdşmda var.kokularını karşılaştırırsın
100 ml olduğu için uzun süre dayanıyor banabayanssulusmile

Biliyo musun bende tam bu parfümler üzerine odaklandım 212 sexy anais anais noa perl
miss dior cherry bu dört parfümü denicem,sitenin altını üstüne getirdim en çok rağbet gören bunlar
hihoyyyt

canim bakabildin mi parfumlere karar verdin mi bende netten iki parfum siparis ettim en geç 10 gune gelir o zaman solerim nasil kokular oldugunu:kedi: ayyy sanirim baska parfumlerde alicam beni tatmin etmezse bunlar =) uufffffffff hep imza gibi tek parfumum olmasini istemisimdir ama nedense hiç basaramiyorum :S:gitme:

canim bakabildin mi parfumlere karar verdin mi bende netten iki parfum siparis ettim en geç 10 gune gelir o zaman solerim nasil kokular oldugunu:kedi: ayyy sanirim baska parfumlerde alicam beni tatmin etmezse bunlar =) uufffffffff hep imza gibi tek parfumum olmasini istemisimdir ama nedense hiç basaramiyorum :S:gitme:

Ya o noa yı falan hiç beğenmedim ne öyle ya sabun gibi :)
Escada collection aldım ama aradığım koku mu tartışılır 15 20 dk sonra istedğim gib kokuyo bastan surup gibi :)
amor amor falan sıktım ama hiç öyle buram buram değildi yani lolita da ağırdı ,naomi campel iğrençti,jadore de sırf çicek,miss dior cheryide yoktu:umursamaz: armani she yi mi denesem boshayallersmile

Bende hep tek kokum olsun istedim pur blanca sanırım benim kokum,escada ile karıştırıyorum ikisini,sevgilim begendi ama kokumu :)

pure poison nun içinde neler var biliyomusunuz...hani alt notaları yasamin üst notaları bilmem ne diyolar ya...pure poison da ne var ...kokladıktan sonra en son arkadan gelen gizemli bi koku var onun hastası oldum ya...bilen var mı??

avonda bi tane parfüm var turuncu yuvarlak bi şişesi var canım çok güzel bi koku pur blanca bende kullanıyorum yanında bi de bu dediğim parfümü kullanıyorum mtlaka denemelisin

pur blan tarzı aklıma gelen ilk koku noa , avon almak istersen de little white dress i tavsiye ederim. gayet ferah bir koku

Back