- Konu Sahibi MuzipRakkase
-
chanel change tavsiye ederim
canim bence amor amor guzel digerini bilmiyorum fakat çok klasik bir de yine cacharel den anais anais e bak derim çok zarif ve asil bir koku amor amor dan daha guzeldi bence hemde çok bilinmiyor fakat bence yinede sen git bi parfumeri ye çiçekli hafif kokular istiyorum de sana gostersinler
ben o parfumu daha once kullaniyordum koklayanlarin çok hosuna gidiyordu ama sonra amor amor çikti bende gittim bi heves onu aldim onuda çok sevdim ama sonra bi anda çok unlu oldu ole olunca sise bitince onuda biraktim ve bi arkadasimda 212 sexy vardi ona geçtim :)))) hep imza gibi tek parfumum olsun istemisimdir ama malesef olmadi simdide yeni bi parfum kesfettim onu alicam bayanssulusmile
avonun parfümlerini beğenmiyorum.:umursamaz:
d'sign kırmızı şişesinden kullanıorumbayanssulusmile
25 tl yanında 1 şişe hediyezemuszemus
hem ucuz hemmm güzel
daha cazip geliyor bana
deneyen var mı?
amor amor ce chanel chance arasında kaldıysan chance daha asil bir kokudur amor amor taklidi çok vardır
kızlar bende hafıf sekerımsı parfumlerı ve fresh kullanıordum fakat 3 4 aydr yaz kıs kullanılacak bır parfum kesfettım kı o da hıpnoz!! orjınalı cok pahalı ykm de gecen sordum 75 ml 207 ytl dedı fakat DP de den doldurma alıorum bıre bır aynısı ve cok kalıcı artı coook cekıcı bır koku
o zamn ben sana parfüm öneri listemi yapayım hemen
hypnotic poison (mutlaka orjinalini dene taklitlerin hiç birisi benzemez)
noa(dp de çok başarılıymış)
premier jour
nina ricci nina
armani she
bunlara bi bak derim cnm
kapalı yolda ykm ye bi uğrahiç duymadim bu markayi :S
kapalı yolda ykm ye bi uğra
kalıcı aynı zamanda kokusu uçup gitmiyor hemenzemuszemus
beğenirsen alırsın
parfümm bu dayanmıyo ki çabuk bitiyor
o kadar para dökemem parfümebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?