setimi.satacam.

tugceozcan798

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
12
0
34
merhabalar. benim.bir bucuk.sene.once aldigim 4lu altin.setim var o zaman 3 bucuga almistim. simdi altinda dustu bu setleri satarken ne kadar zarar ediyiruz acaba. bir de markali 1250 ye aldigim bi bilekligim var kaca gider

Kuyumcuya sormadan bilemezsiniz ki ,forumda altınlarını bozduktan arkadaşlar elbette vardır ama onlar biz 3 bine bozdurduk derse ne olacak sizde o fiyatımı vereceksiniz, belki forumdaki arkadaşlar arasında altın yükseldiği zaman bozdurup kar edenler olabilir yada işçiliği çok tutup zarar edenlerde olabilir ayrıca bütün altınlarda bozdururken işçilik payı olur kimisinde bu rakam yüksek tutar kimisinde çok düşük tutar bunu en iyi kuyumcu bilir.

merhabalar. benim.bir bucuk.sene.once aldigim 4lu altin.setim var o zaman 3 bucuga almistim. simdi altinda dustu bu setleri satarken ne kadar zarar ediyiruz acaba. bir de markali 1250 ye aldigim bi bilekligim var kaca gider

Umarım henüz bozdurmamışsınızdır. 1,5 sene önceki fiyata göre büyük zarar edeceğiniz ortada. 2013 yılı Ocak ayında 1,800 dolar civarında olan ons fiyatı bugün 1,239 dolar. Eğer büyük bir aciliyeti yoksa bu ara satmayın derim. Satmam gerekiyor diyorsanız da, internetten altın fiyatlarını günlük takip edin. Fiyat yükselmişse satın. Ama zararı göze alın.

X