set modellerini paylasalim

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
kızlar bayramdan sonra nişanım var kayınvalidem set takmak istiyor ama ben internette birz baktım fazla model bulamadım yada kullanışlı olan hangileri bilmiyorum sizlerde fikir olması açısından setlerinizi paylaşırmısınız?yerimsenibenbuyrunnnnnnnnn:enbuyukkk:

Kendi zevkime göre koyucaktm canım ama 100mesaj doldurıyım yardımcı olucam.hayırlı olsun bu arada:nazar:

Eklentiler

• $altin_set_5.jpg
    $altin_set_5.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
benim yeni sözüm oldu trabzon hasır set taktılar tavsiye ederim hem şık hem asil duruyo yani onu takınca başka bi takıya bile gerek yokbayanssulusmile

canım hayırlı olsun bende beğeniyorum ama daha sade beyaz yeşil altın karışık birşey istiyorum

beyaz altın istiyorsan su damlası modeli var şahane duruyor ..
sarı altın dersende trabzon setini tek gecerim..
sen ikisini birden aldır:)birini nişana birini düğüne:)

canım bende bu aralar senın gıbı takı arayısı ıcındeyım sanırım kayınvalıdem bana trabzon almayı dusunuyor benımde onlar hosuma gıdıyor fakat satarken cok zarar edıldıgını duymustum dogru mu acaba bılgısı olan var mı

canım bende bu aralar senın gıbı takı arayısı ıcındeyım sanırım kayınvalıdem bana trabzon almayı dusunuyor benımde onlar hosuma gıdıyor fakat satarken cok zarar edıldıgını duymustum dogru mu acaba bılgısı olan var mı

evet trabzon seti gbi el işlemsi çok olna setler alırken çok pahalı yalnız satarken bi o kadr ucuza gidiyor.. eger alınmadıysa kullanışlı ve satarken deger kaybetmeyen şeyler seç :12:
hayrlı olsun şimdiden :nazar:

evet trabzon seti gbi el işlemsi çok olna setler alırken çok pahalı yalnız satarken bi o kadr ucuza gidiyor.. eger alınmadıysa kullanışlı ve satarken deger kaybetmeyen şeyler seç :12:
hayrlı olsun şimdiden :nazar:

saol canım daha almadılar ama bı kac gun once tanıdık kuyumcuya gıdıp almayı dusunduklerı seylerı hesaplatmıslar. kafalarında tam olarak ne var bılmıorum tek bıldıgım 5 bılezık kısmı mıktarın fazla oldugunu duyunca muhtemelen trabzon takmayı dusunuyo gıbı geldı bana. bızde ılerde ev almayı planlıyoruz ee satmam gerekebılır bu durumda o yuzden her ıhtımalı dusunmek ıstıyorum sonradan pısman olmamak ıcın

Back