Selam herkese. Geri sayım bende de başladı kızlar. 25 ocakta ameliyat oluyorum kısmetse. Buradan sizlere bir çok şey sordum, sormaya da devam ediyorum, sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar. Ben protez ölçülerime ve şeklime tam karar vermiş değilim. Gerçi doktorla henüz bu konuda çok detaylı bir görüşme ve seçim yapmadık ama sizin tecrübeleriniz benim için çok önemli. Sonuçta burada ameliyat olmuş bir çok arkadaşımız var. Onların görüşlerini okumak bize karar vermede çok yardımcı oluyor :)
şimdi ben size ölçülerimi yazayım.
boy 1,64
kilo 52/53
göğüs kafesim dar
göğüs altı 76
göğüs çevrem 82 yada 83
göğüs dokum çok az, sağ daha büyük. Ayrıca emzirmiş ve pörsümüş bir deri :)
doktorum damla daha güzel olur dedi amma velakin ben dönme kayma ihtimali oldugunu her yerde okudum ve yuvarlak tercih edeceğim. Eşim de kesinlikle yuvarlak olsun daha da problemle uğraşmayalım dedi. Zaten zor ikna ettim kendisini :)
sizler ne düşünüyorsunuz? boyutu falan hakkında?
bir de küçük çocugum var 1,5 yaşında. Ağrı olayınız kaç güne azaldı. malum oğlanla da ilgilenmem gerekiyor.
şimdi ben size ölçülerimi yazayım.
boy 1,64
kilo 52/53
göğüs kafesim dar
göğüs altı 76
göğüs çevrem 82 yada 83
göğüs dokum çok az, sağ daha büyük. Ayrıca emzirmiş ve pörsümüş bir deri :)
doktorum damla daha güzel olur dedi amma velakin ben dönme kayma ihtimali oldugunu her yerde okudum ve yuvarlak tercih edeceğim. Eşim de kesinlikle yuvarlak olsun daha da problemle uğraşmayalım dedi. Zaten zor ikna ettim kendisini :)
sizler ne düşünüyorsunuz? boyutu falan hakkında?
bir de küçük çocugum var 1,5 yaşında. Ağrı olayınız kaç güne azaldı. malum oğlanla da ilgilenmem gerekiyor.