• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sessizliğinden korkuyorum

Evlenene kadar her şeyi özgürce yaşayan erkekler için "evlenince durulur. asıl sadık, bu tür erkek." diyenler neye göre söylüyor acaba? Alışkanlıklar öyle kolay kolay bırakılmıyor. O tadı aldıysa gerisi geliyor ve asıl sadakatsiz olanlar o tür erkekler bana göre.

Yine bu forumda başka bir başlıkta söylemiştim, tekrar söyleyim; Eğer erkek, ilişki yaşamak için nikah şartı aramıyorsa, evlendikten sonra başka kadınlar için de geçerli oluyor bu durum.

Birbirinin "ilk"lerini beraber yaşamak kadar güzel bir şey yok. Maalesef evleneceği kadını bekleyen erkek sayısı o kadar az ki. Çoğu skor peşinde. Ve çok şanslısın. İmrendim.

ne guzel bisey sewgılınızın kımseyle cıkmayıp ılk sızle cıkması ılk duyguları sızde yasaması bence övünmelisin bu durumla. ustelık ılk asklar hıc unutulmazkı ılk askı sensın:16: boyle bı erkek buldugun ıcın sukretmelısn arkadasım :6::6: hıc dusunme ılerde acılır bılmem ne olur dıye yapsa oncedende yapardı

Sanki beni ve esimi yazmissin canim. Zaman zaman esime soruyordum ilk baslarda hadi soyle gibisinden vallah yok derdi.
Burda bir arkadasimiz yazmis iste seni operken dokunurken onun nasil davrandigina dikkat ettin mi diye, kesinlikle katiliyorum
cunku bizim yasadigim her ilkimizde o bendende heyecanliydi, adamin eli ayagina dolaniyordu.
Benden oncesi olmamis ve insallah benden sonrasininda olmiyacagina inanmak cok guzel birsey.
Umarim sizde her ilkinizi yerinde ve zamaninda yasarsiziniz.
Bence elindekini tut kacirma:))ama su diger kizla yazismanin ustunde dur derim.
Gercekten guzel bir duygu gozunun ilk sende acilmasi ve sadece seni gormesi.

teşekkür ederim kızlar bencede güzel bişey ama erkeklerden başka türlüsünü beklediğiminden şaşırdım işte :D

o yazışmanın üstüne çok gittim sonuç facede tanışmışlar öylesine konuşmuş ama 3 4 kez konuşunca hata yaptığını anlamış kızı silmiş öyle dedi yeminde etti asılmak gibi amacım yoktu diye

Back